یا از خوده psn یا از طریقه وب هم میتونی راحت بسازی و بعد sing in کنی.دوستان من تازه ps4 خریدم میخوام بدونم چطوری اکانت ps4 آگه درست نوشته باشم. درست کنم بعد اینترنتم 512 هستم این اینترنت خوبی نامحدود
s
یا از خوده psn یا از طریقه وب هم میتونی راحت بسازی و بعد sing in کنی.
new USER+ رو باید از تو دستگاه بزنی تا بتونی بسازی
یادت باشه تاریخ تولدت رو به خاطر بسپاری .
سلام
یه دسته جدید گرفتم روشنش کردم کار نکرد یه نیم ساعتی هست زدم به شارژ این چراغش از اون موقع تا حالا چشمک میزنه ولی هنوز کار نمیکنه الان مشکلی داره این یا باید حالاحالاها تو شارژ باشه؟
باید دسته رو بشناسونی به دستگاه! با سیم خودش وصلش که به USB دستگاهت بعدش هم با یه پروفایل Sign in کن که روشن بمونه
اخه مشکل اینه دسته اصلیم خرابه کار نمیکنه جدیدم فقط چشمک بخاطر همین دسته ای ندارم که با کنسول کار کنم اصلا!
اخه مشکل اینه دسته اصلیم خرابه کار نمیکنه جدیدم فقط چشمک بخاطر همین دسته ای ندارم که با کنسول کار کنم اصلا!
DNS هات رو تغییر بده احتمالا کمک کنهآخه سرعت اینترنت تو دستگاه خیلی کمه اما تو کامپیوتر نه چرا؟
remote میشه روشن کرد و خاموش کرد یا کار کرد از طریقه Remote play ولی نته بسیار قوی میخواد. فک نمیکنم تو ایران کار بدهدوستان سلام.من یه مدت تقریبا طولانی (دو سه هفته) نیستم و میخوستم تو این مدت کنسول دانلود هارو انجام بده وآپدیت هارو دانلود کنه میخواستم بدونم اگه کنسولو تو این مدت تو رست مود بزارم به دستگاه فشار میاد و ممکنه آسیب ببینه ؟s
روش دیگه ای هست که واسه این کار مناسب باشه ؟![]()
چیشو میخوای بدونی عزیز؟کسی واقعا اینجا از هدست های سونی استفاده نکرده؟!
منم دیدم اونجا
واقعاً ها ، تا حالا به این فکر نکرده بودم که چه مشتریش کمه.کسی واقعا اینجا از هدست های سونی استفاده نکرده؟!

که هدست سیلورش چطوره؟چیشو میخوای بدونی عزیز؟