هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان ببخشید سوالی داشتم.....
میخواستم بدونم.... یک اکانت که با کردیت کارت هکی شارژ شده(که حتما بن میشه)
اگه اکانتو از ظرفیت دومش استفاده بشه آیا بعد از بن شدن اکانت بازی ها هنوزم قابل استفاده هس؟؟؟؟
ینی مثلا الان من اکانتو انداختم رو کنسولم...بازیا رو زدم واس دانلود...ریستور لایسنس زدمو ساین اوت کردم....حالا اکانت بن میشه....آیا بازیا هنوز قابل استفادس؟؟؟با توجه به اینکه من هنوز ساین این نکردم که کنسول بخواد متوجه شه

دوستان ببخشید سوالی داشتم.....
میخواستم بدونم.... یک اکانت که با کردیت کارت هکی شارژ شده(که حتما بن میشه)
اگه اکانتو از ظرفیت دومش استفاده بشه آیا بعد از بن شدن اکانت بازی ها هنوزم قابل استفاده هس؟؟؟؟
ینی مثلا الان من اکانتو انداختم رو کنسولم...بازیا رو زدم واس دانلود...ریستور لایسنس زدمو ساین اوت کردم....حالا اکانت بن میشه....آیا بازیا هنوز قابل استفادس؟؟؟با توجه به اینکه من هنوز ساین این نکردم که کنسول بخواد متوجه شه

من دقیقا همین سوال رو دارم ولی مثل اینکه اگه اکانت هکیه بن شه بازی رو اکانت خودت کار میکنه !

سلام داداشا یه سوال داشتم من دیشب آپدیتی که برای بازیم اومده بود رو پاک کردم اما صبح بیدار شدم دیدم داره دان میکنه با اینکه دستگاه خاموش بود میشه بگین چطور کاری کنم که خودش اتوماتیک دان نکنه؟
یه سوال دیگه هم که داشتم این بود که من بازی فارکرای(دسته دوم) گرفتم توش پکش یک نوشته داشت که یه سری کد نوشته بود میخواستم بدونم اگه بخوام استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

بچه ها اگه میشه یه نگاه به این فیلم بندازید که اگه درست بود برم فایلو دانلود کنم https://www.youtube.com/watch?v=wPh9tRqmOZ8
زده جیلبریک ps4 در تاریخ 7/28/2015 با استفاده از سریال دستگاه ps4

سلام
فیک هست

- - -ویرایش - - -

سلام داداشا یه سوال داشتم من دیشب آپدیتی که برای بازیم اومده بود رو پاک کردم اما صبح بیدار شدم دیدم داره دان میکنه با اینکه دستگاه خاموش بود میشه بگین چطور کاری کنم که خودش اتوماتیک دان نکنه؟
یه سوال دیگه هم که داشتم این بود که من بازی فارکرای(دسته دوم) گرفتم توش پکش یک نوشته داشت که یه سری کد نوشته بود میخواستم بدونم اگه بخوام استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

سلام داداش
برو تو ستینگ یه گزینه هست برای دانلود باید تیکش رو برداری وقتی دستگاه تو ریست مود هست دانلود نکنه

automatic updates رو میتونی از قسمت setting تیکش رو برداری اما بازیهایی که به صورت معمول بازی میکنی رو همیشه چک میکنه و اپدیشت رو میندازه تو download list . میتونی رو pause بزاری .
اگه کدش استفاده نشده باشه میتونی استفاده کنی . ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه برایه نصب dlc .

automatic updates رو میتونی از قسمت setting تیکش رو برداری اما بازیهایی که به صورت معمول بازی میکنی رو همیشه چک میکنه و اپدیشت رو میندازه تو download list . میتونی رو pause بزاری .
اگه کدش استفاده نشده باشه میتونی استفاده کنی . ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه برایه نصب dlc .

اگه استفاده شده باشه و من استفاده کنم دستگاه بن میشه؟

سلام کسی میتونه کمکم کنه تا ببینم تا کی ازpsn بن شدم این ارور میدهws-37338-4
[TABLE="class: style-6, width: 777"]
[TR]
[TD]WS-37338-4[/TD]
[TD]This PS4 console has been permanently banned from the PlayStation Network.[/TD]
[TD]Please refer to this support article for more information on bans and suspensions.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
دوست عزیز متاسفانه کنسول شما کلا بن شده . :-/ باز شما با ساپورت سونی حرف بزن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or