هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا هیچ راهی نیست این home PS4 رو دسته بندی کنیم ؟؟ بازیا همینجوری ریخته رو صفحه جالب نیست زیاد، گشتم تو ستینگ چیزی پیدا نکردم
متاسفانه نمیشه. به ترتبیه بازی کردنت هست. تنها راهی که هست میشه تعدادشون رو کم کرد که برن تو lib .

دوستان و اساتید یک سوال دارم
من روی کنسولم اکانت PSN پلاس دارم .
الان می خوام یک بازی ظرفیت 3 بخرم . حالا سوالی که خیلی مهمه اینه که آیا ممکنه این بازی ظرفیت 3 باعث بشه اکانت PSN پلاس من بن بشه ؟ و مهم تر از اون اینکه آیا امکان داره به خاطر این بازی ظرفیت 3 کنسولم بن بشه ؟
ممنون می شم دوستان حرفه ای نظر بدهند

سلام دوستان...اگه بازی ریجن 2 باشه و اکانت ریجن 1 ممکنه که گرافیک بازی تغییر کنه؟
بعد چرا تو فیلم ها و دمو هایی که از یه بازی تو یوتیوب هست ادم احساس میکنه که بازی روون تره؟؟یعنی فریم ریت بازی انگار تو اون کلیپ ها بالاتره...

اگر از منوی safe mode گزینه ی restore default setting رو بزنم چی میشه؟
setting ها رو به حالت اولیه برمیگردونه . سعی کن قبل از این استفاده ها یه Backup بگیری از کنسول

سلام دوستان...اگه بازی ریجن 2 باشه و اکانت ریجن 1 ممکنه که گرافیک بازی تغییر کنه؟
بعد چرا تو فیلم ها و دمو هایی که از یه بازی تو یوتیوب هست ادم احساس میکنه که بازی روون تره؟؟یعنی فریم ریت بازی انگار تو اون کلیپ ها بالاتره...
همچین چیزی نداشتیم و نداریم و نخواهیم داشت
از رویه video player نمیشه بازی رو مورده بررسی به اون نحوی که میگی قرار داد /

دوستان
ما PS4 گرفتیم
ولی بازی نگرفتیم

الان دموی بازی خاصی نیست تو PSN ؟
برای دانلودش پلاس میخواد ؟

محمد جان واسه دانلود پلاس لازم نیست پلاس واسه آنلاین بازی کردنه و یه سری بازیها که با پلاس میشه رایگان بازی کرد دمو هم که اگه اینترنت خوب داری و حجم اضافی واسه امتحان و تست یه سری بازیهاست که زیاد جالب نیست دانلودش دمو دستینی و مترو و کرو و چند تا دیگه هستش به نظرم گرفتن بازی بهتر باشه تا دمو های یه ساعته بازیها با اون حجم زیادشون

دوستان کسی نمیدونه؟فقط نقشه هند بازه که تو نسخه معمولی هم اینه
اگه تغییراتی مثه گرافیک و گیک پلی نداره بگین
اگه مثه نسخه معمولیش هست بگین پاکش کنم چون نسخه معمولیشو دارم
متوجه نمیشم منظورت از نسخه معمولی چی هست
نسخه پلاس یه حالت دمو داره . نسخه تکمیل هم که کامل هست D:
تو نسخه کامل که نقشه هند نیست فقط. norway - japan و ... چندتا هست کلا
تعداده ماشینهای نسخه پلاس هم اصلا با نسخه کامل و به علاوه dlc ها قابل مقایسه نیست . کلا این نسخه دمو هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or