هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خب یکی دو نکته میگم تست کن
اول اینکه کنسولو با وایفای وصل کن و پی سی رو با لن
دوم اینکه وقتی برنامه psx رو اجرا میکنی فورا استارت نزن.بذا رو آی پی و پورت بمونه.اینجا برو داخل کنسول ای پی و چروکسی بده.اینجا هم next نزن.همینجا برگرد تو psx و استارتو بزن.اگه اروری ندیدی برو تو کنسول next رو بزن و تست کانکشن
در مورد فایروالم بگم که گفتی همه گزینه هارو غیرفعال کردی.برو برا ویندوزم غیرفعال کن.اگه بازم نشد آنتی ویروسو حذف کن یه تست بزن
یه نکته دیگه.ببین چیلتر شکنی رو سیستمت باز نباشه پروسسش یا سرویسش.اونارو هم ببند.مثلا ه ا ت ا سپات نسخه های جدید درسته آفن اما تو بک گراند در حال اجران

در مورد یه شرکت که این طرحو پیاده کرده بود پرسیدم میگفتن دانلودت تو یه ماه بیشتر از این مقدار بشه سرعت دانلود افت میکنه(البته تو تایم رایگان)
شرکت خوب سراغ ندارین که اینترنت نامحدود با قیمت مناسب بده؟

دوم اینکه وقتی برنامه psx رو اجرا میکنی فورا استارت نزن.بذا رو آی پی و پورت بمونه.اینجا برو داخل کنسول ای پی و چروکسی بده.اینجا هم next نزن.همینجا برگرد تو psx و استارتو بزن.اگه اروری ندیدی برو تو کنسول next رو بزن و تست کانکشن
در مورد فایروالم بگم که گفتی همه گزینه هارو غیرفعال کردی.برو برا ویندوزم غیرفعال کن.اگه بازم نشد آنتی ویروسو حذف کن یه تست بزن
یه نکته دیگه.ببین چیلتر شکنی رو سیستمت باز نباشه پروسسش یا سرویسش.اونارو هم ببند.مثلا ه ا ت ا سپات نسخه های جدید درسته آفن اما تو بک گراند در حال اجران

مرسی دوست عزیز از راهنماییون تست میکنم خبرش رو میدم، ولی این مورد رو یادم رفت بگم که من تونستم ارتباط بین کنسول و لپتاپ رو با برنامه psx برقرار کنم و تقریبا 5 گیگ دیتا رو از این روش انتقال دادم ولی میخوام این کارو از طریق lan انجام بدم چون شنیدم سرعت انتقالش خیلی بالاست. حالا این روشی که شما فرمودید ارتباط با وایفای نمیشه که سرعتش کمه؟؟

دوستان اینایی که میگن بازی دیجیتال بخرین ( همونایی که 70-80 تومنه ) بعد بیایین دیتا بریزم واستون .. حتما باید کنسول رو ببریم ؟؟ مثلا نمیشه توی هاردی یا ... بازی رو بریزن ؟؟ ( ببخشید سوالام مبتدیانست :D )

مرسی دوست عزیز با این روشی که شما فرمودید کانکت شدم این همون ارتباط وایفای هست که سرعتش پایینه ولی من میخوام بوسیله lan متصل بشم که سرعتش بالاست ولی متاسفانه فعلا موفق نبودم

این بالای لیست فریندزها یک سری کاربر میاره که البته تو لیست فریندز هامون نیستن و تقریبا ۹۰ درصدشون هم ایرانین ( شایدم همشون!) نوشته players you may knows که میشه گیمرای که ممکنه شما بشتاسیدشون! خواستم بدونم این لیست که میاره بر چه اساس و الگوریتمی میاره که اکثرشون ایرانی هستن؟!
تو بازی destiny هم وقتی که می رفتیم tower هم اکثر پلیر ها ایرانی بودن!

این بالای لیست فریندزها یک سری کاربر میاره که البته تو لیست فریندز هامون نیستن و تقریبا ۹۰ درصدشون هم ایرانین ( شایدم همشون!) نوشته players you may knows که میشه گیمرای که ممکنه شما بشتاسیدشون! خواستم بدونم این لیست که میاره بر چه اساس و الگوریتمی میاره که اکثرشون ایرانی هستن؟!
تو بازی destiny هم وقتی که می رفتیم tower هم اکثر پلیر ها ایرانی بودن!
دوستای دوستامون ، یا شایدم کلوز فرندای دوستامون :دی

مرسی دوست عزیز با این روشی که شما فرمودید کانکت شدم این همون ارتباط وایفای هست که سرعتش پایینه ولی من میخوام بوسیله lan متصل بشم که سرعتش بالاست ولی متاسفانه فعلا موفق نبودم
مرسی دوست عزیز از راهنماییون تست میکنم خبرش رو میدم، ولی این مورد رو یادم رفت بگم که من تونستم ارتباط بین کنسول و لپتاپ رو با برنامه psx برقرار کنم و تقریبا 5 گیگ دیتا رو از این روش انتقال دادم ولی میخوام این کارو از طریق lan انجام بدم چون شنیدم سرعت انتقالش خیلی بالاست. حالا این روشی که شما فرمودید ارتباط با وایفای نمیشه که سرعتش کمه؟؟
داداش دوتاشو با وایفای بزنی سرعت کمه.طی تستی که خودم انجام دادم اگه کنسول با وایفای و Pc با لن باشه سرعت 7-8 مگ و اگه هردو با لن باشه 12-13 مگ بر ثانیست.این نتیجه تست منه.ممکنه سایر دوستان نتیجه بهتری داشته باشن
بعدشم من گفتم کنسول با وایفای و پی سی با لن.نگفتم که هردوش با وایفای.خب مشخصه سرعت حلزونی میشه

شرکت خوب سراغ ندارین که اینترنت نامحدود با قیمت مناسب بده؟

خب من گیلانم عزیز.از نت تهران خبر ندارم.من گیلان مخابرات دارم شبانه رایگان از 1 تا 7 صبح.ماهی شاید 50گیگ استفاده کنم.اصلا افت ندارم.یه ساله دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or