هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام یه سوال داشتم چون سرعت اینترنتم پایینه و واسه دانلود خیلی طول میکشه می خواستم بدونم اگه دستگاه واسه دانلود بازی در حالت ریست مود باشه دانلود می کنه؟ و اگه مدت زیادی تو حالت ریست مود باشه و دانلود کنه مشکلی به وجود نمی یاد مثلا شب تا صبح
بله دانلود میکنه
نه مشکلی نیست. بزار تو rest mode باشه .
البته حواست باشه که باید تیکه enable internet connection توی قسمت power saving خورده باشه مگرنه wifi رو خاموش میکنه تو حالت stand by

و یه سوال دیگه که اگه تو حالت ریست مود در حال دانلود باشه و یه وقتی برق بره دستگاه چیزیش نمیشه و دانلود خراب نمیشه (منظورم اینکه از اول دانلود میکنه یا از ادامه)

با سلام به دوستان
در مورد بازی گران توریسمو کسی خبری نداره قرار هست روی PS4 بیاد یا نه؟
جزو یکی از بهترین بازیهای رانندگی هست

در ضمن در مورد بازی Burnout چطور؟
زمان قدیم جزو برندهای معتبر کنسول بود ولی چند سالی هست ازش خبری نیست

ممنون میشم در مورد این دو بازی یه توضیحی بدید که داستان از چه قرار هست
با تشکر

FAT32 نباید مشکلی باشه تو خوندش

یه برنامه ماله headset هست که دانلودش اختیاری هست البته
مهم نیست. تا شارج بشه جفتشون کافی هست.

فرمتهایی که پشتیبانی میکنه رو صفحه قبل نوشتم.

چند ساعت باید هدست بذارم شارژ ؟؟
از کجا بفهمم شارژ شده

lممنون از جوابتون دوستان.اما من هنوز کاملا متوجه نشدم.یعنی شما یا 100هزارتومان میتونی چندتا بازی بگیری و تا هرموقع که بخوای داشته باشی؟خب فرقش با بازی که به صورت دیسک میگیری چیه؟بعد من شنیدم که نیاز به دانلود هم نداره یعنی بهم گفتن که یه مبلغی میگیرن فایل دیتا رو روی فلش یا هارد بهم میدن؟!!!
بله کاملا درسته ۱۰۰ میدی ۴-۵ تا بازی میخری تا هر زمانی هم که بخوای نگه میداری
بازی های دیسکی بنظر من بدرد ی سری جمع دوستانه میخوره مثلا من بلاد میگیرم شما ویچر یکی دیگه بتمن و هر زمانی که بخوای معاملشون میکنیم مثلا من یک هفته بازیم رو با مال شما عوض میکنم و...
البته بازم قیمت اکانت از یک دیسک کمتر میافته!!!!
شما باید حجم بازی رو ب کنسول انتقال بدی حالا یا دانلود میکنی یا میدی بیرون واست روی هارد یا دیسک بریزن

- - -ویرایش - - -

چجوری؟
یعنی کنسولشونو باید ببرن خارج اونجا بگن دیجیتالی بریزه؟
تازه، هم ما بلد نیستیم که بازی رو دیجیتالی روی هر اکانت بریزیم، و هم اینکه داخل اصفهان اینترنت نامحدود وجود نداره (برای فیبر نوری مثل ما) که بتونیم دانلود کنیم. (البته اگه شما راهی میدونستی که بشه لطفا بگو.)
ممنون
نیازی ب بردن کنسول نیست
ببین اگر منبع درامدی خارج دارن بگو گیف کارت بخرن شما اینجا هرچی خواستی میخرین و با هم اشتراکی بازی میکنن
اگر هم برای تفریح میرن از نظر قیمتی هیچ فرقی نمیکنه چه دیسک چ اکانت

با سلام به دوستان
در مورد بازی گران توریسمو کسی خبری نداره قرار هست روی PS4 بیاد یا نه؟
جزو یکی از بهترین بازیهای رانندگی هست

در ضمن در مورد بازی Burnout چطور؟
زمان قدیم جزو برندهای معتبر کنسول بود ولی چند سالی هست ازش خبری نیست

ممنون میشم در مورد این دو بازی یه توضیحی بدید که داستان از چه قرار هست
با تشکر
GT احتمالا در دست ساخت هست ولی خبری نیس
اونم هیچ خبری نیست
در کل هیچ خبره خاصی نیست

و یه سوال دیگه که اگه تو حالت ریست مود در حال دانلود باشه و یه وقتی برق بره دستگاه چیزیش نمیشه و دانلود خراب نمیشه (منظورم اینکه از اول دانلود میکنه یا از ادامه)
احتماله خراب شدن هست ... ولی % بسیار پایین . معمولا recovery میکنه خودش رو خیلی راحت توی این مواقع.

سلام . من یک سوال دارم . این دسته هارو چطور شارژ میکنید ؟ با شارژر گوشی بزنم داغون میشه ؟ بخوام با خود کنسول شارژ کنم وقتی بازی نمیکنم میزنم شارژ
یکم که بهش دست نمیزنم دیگه شارژ نمیکنه (برقو قطع میکنه )
سوال بعدیم اینه که قیمت برچسب ضد خش رو میدونید ؟ همینطور محافظ ژله ای برای دسته

سلام . من یک سوال دارم . این دسته هارو چطور شارژ میکنید ؟ با شارژر گوشی بزنم داغون میشه ؟ بخوام با خود کنسول شارژ کنم وقتی بازی نمیکنم میزنم شارژ
یکم که بهش دست نمیزنم دیگه شارژ نمیکنه (برقو قطع میکنه )
سوال بعدیم اینه که قیمت برچسب ضد خش رو میدونید ؟ همینطور محافظ ژله ای برای دسته
من که در هر صورت با شارژ گوشی شارژ میکنم چون بغل تختمه

به بازی که دیسک نیاز نداشته باشه میگن دیجیتالی
اون کد های که شما میگی اولا فقط دوتا بازی لست و پک ۴تای انتخاب یکی. هست ثانیا الان خیلی کم گیرمیان و از دیسک بازی گرون تر هستند!!!!
درسته دیجیتالی ها تا اندازه ای نایاب هستن.

از قیمتشون اطلاعی ندارم.

نیازی ب بردن کنسول نیست
ببین اگر منبع درامدی خارج دارن بگو گیف کارت بخرن شما اینجا هرچی خواستی میخرین و با هم اشتراکی بازی میکنن
اگر هم برای تفریح میرن از نظر قیمتی هیچ فرقی نمیکنه چه دیسک چ اکانت

میرن تایلند.
من و دوستم روی کنسولامون، دو تا اکانت ساختیم که آمریکایی هستن. توی تایلند گیف کارت آمریکایی میدن که ما بریزیم؟
و اینکه چجور میتونیم psn رو با دو تا اکانت مختلف اشتراک کنیم؟؟
خیلی ممنون

سلام دوستان.سوال داشتم
من دیشب بازی metal gear که رایگان شده رو دانلود کردم و بازی کردم.رفتم تو اطلاعات بازی و نوشته بود هشت روز مانده.ینی فقط تا هشت روز میشه بازی رو رایگان بازی کرد؟!
ممنون میشم جواب بدید

بله کاملا درسته ۱۰۰ میدی ۴-۵ تا بازی میخری تا هر زمانی هم که بخوای نگه میداری
بازی های دیسکی بنظر من بدرد ی سری جمع دوستانه میخوره مثلا من بلاد میگیرم شما ویچر یکی دیگه بتمن و هر زمانی که بخوای معاملشون میکنیم مثلا من یک هفته بازیم رو با مال شما عوض میکنم و...
البته بازم قیمت اکانت از یک دیسک کمتر میافته!!!!
شما باید حجم بازی رو ب کنسول انتقال بدی حالا یا دانلود میکنی یا میدی بیرون واست روی هارد یا دیسک بریزن

- - -ویرایش - - -

خیلی ممنون از جوابتون ببخشید که هی سوال میکنم.خب بعد این بازی ها فزقی با نسخه فیزیکی ندارن؟برای بازی آنلاین مشکلی ندارن؟یعنی شرکت سونی اینجور بازی ها رو شناسایی نمیکنه؟

سلام دوستان.سوال داشتم
من دیشب بازی metal gear که رایگان شده رو دانلود کردم و بازی کردم.رفتم تو اطلاعات بازی و نوشته بود هشت روز مانده.ینی فقط تا هشت روز میشه بازی رو رایگان بازی کرد؟!
ممنون میشم جواب بدید
اونی که نشون میده میزانه پایانه پلاست هست
زمانی که پلاست رو تمدید کنی دوباره باز میشه. ( به اندازه زمانی که تمدید میکنی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or