هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

میگم اگر اسم آپدیت قدیمی رو به آپدیت جدید تغییر بدیم بازم کار نمیکنه؟
یه سوال دیگه: به فرض من قبلا یه آپدیت 10 گیگی رو دانلود کردم بعد حجم اپدیت بعدی1 گیگ هست که کلا بشه 11 برای کسی که دانلود نکرده .اونوقت من اون 1 گیگ رو میتونم به وسیله ی پارت اخر اپدیت به کنسول انتقال بدم؟

خیر نمیشه اسم رو تغییر داد قبول نمیکنه . دومی هم باز فک نکنم تست نکردم ولی اونم احتمالش خیلی پایینه !

[
GTA V - Far Cry 4- TLOU - DriveClub- PjC- Metro - BF 4/BF Hardline - COD AW - اینا همه بازیهایه خوبی هستن
در ضمن تا عرضه Batman هم چیزی نمونده !

داداش درایور کلاب فرمون دهیش میزونه؟عین هات پرسویت 2 هست؟
چون پروجکت کار بازی کردم فرمون دهیش خیلی بده بنظرم.اصلا خوشم نیومد.اگه اینطوریه بگو الکی نخرم.چون فرمون هی بازی برام خیلی مهمه

آخرین ویرایش:
داداش درایور کلاب فرمون دهیش میزونه؟عین هات پرسویت 2 هست؟
چون پروجکت کار بازی کردم فرمون دهیش خیلی بده بنظرم.اصلا خوشم نیومد.اگه اینطوریه بگو الکی نخرم.چون فرمون هی بازی برام خیلی مهمه
PjC مسه رانندگی واقعی هست. Sim هست
Driveclub یه بازی arcade هست. حتمالا باهاش کناری میای !!

خب سیمولیشن ها معمولا فرمونشون یکم بده.این فرمونش شبیه کدوم بازیه تقریبا؟شبیه نیدفور اسپیدا هم باشه خوبه
همون arcade گونه تو مایه های Nfs اینا . 150 تا میری راحت میپچی و drift راحت میزنی D: البته یه مقدار sim داره ( از این رو که تغریبا handling ماشیناش باهم فرق داره) و بعضی قسمتهاش چالش برانگیز هست ولی کلا لذت سرعت و رانندگی رو تو سبکه خودش میده.

باید ریجن دیتا با ریجن بازی یکی باشه . اگر یکی نباشه انتقال نمیده ! همچنین اگر اپدیت بازی رو دانلود میکنید باید اخرین نسخه و ورژن اپدیت باشه . اگر ورژن جدید تر اومده باشه ورژن قدیمی که دانلود کردید انتقال داده نمیشه !
در مورد حجم دیتا هم معمولا اینقدر دیگ اختلاف نیست . اختلافشون کمه معمولا ! بیشترین اختلافی که دیدم 1 گیگ بوده اونم دلیلش اینه که دیتایی که با PC دانلود میشه در حالت خام قرار داره و حجمش کمتره . وقتی به کنسول انتقال میدید خود به خود حجمش درست میشه .
لینک ها هم دایمی هست مشکلی نداره عوض نمیشه .
البته منظور من این نبود که حجم داخل کامپیوتر با داخل کنسول فرق میکنه
منظورم این بود که ابتدا حجم دانلودی رو 7.5 گیگ زده بود که وقتی مجدد رفتم داخل استور دیدم نوشته 11.5 گیگ که به گفته شما احتمالا بخاطر اپدیت بازی بوده که حجمش تغییر کرده
به هر حال این روش دانلود با کامپیوتر هم دردسرهای خودش رو داره

و اما امروز دو بار با این ارور مواجه شدم که به طور اتوماتیک کنسول بازی رو متوقف کرد و بازی رو از اول لود کرد
اینم متن ارور با کدش
[TABLE="class: style-6"]
[TR]
[TD]CE-36329-3[/TD]
[TD]An error has occurred with an application or system software.
[/TD]
[TD] Step 1: Close the application, install the latest system software and game update, and restart the system.
Step 2: If a PS Camera is connected to the system, remove it and reboot the system, then go to [Settings] > [User] > [Login Settings] and turn "Enable Face Recognition" OFF.
Step 3: If you have upgraded the Hard Disk Drive (HDD) in your console, please re-install the original HDD.
Step 4: If the error occurs again, back up your saved data, and then go to [Settings] > [Initialization] and choose [Initialize PS4].
Step 5: If the error continues and occurs with every application, or as soon as the application starts, please contact PlayStation Support.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
میشه در مورد این ارور توضیح بدید که علت دقیقش چی میتونه باشه؟
با تشکر

همون arcade گونه تو مایه های Nfs اینا . 150 تا میری راحت میپچی و drift راحت میزنی D: البته یه مقدار sim داره ( از این رو که تغریبا handling ماشیناش باهم فرق داره) و بعضی قسمتهاش چالش برانگیز هست ولی کلا لذت سرعت و رانندگی رو تو سبکه خودش میده.
من چون روی یه اکانت دیگه فیفا15 ظرفیت 3 دارم میخوام اینو ظرفیت 1 بخرم.بازیش به نت نیاز داره کلا؟چون من اصلا آنلاین بازی نمیکنم.برا حالت آفلاین که نیازی نیست نت داشته باشم؟اگه نیست ظرفیت 1 بخرم
=========
بعدش یه چیزی.اومدم دیتای درایورکلابو دانلود کنم دیدم دو تا آپدیت داره برای رجین 1

یکی 135 مگه و یکی 2.25گیگ.جریانش چیه؟
من اینو از اون pdfی که دوستان زحمت کشیدن گرفتم.اگه کسی لینک آپدیت تری داره بذاره بی زحمت

آخرین ویرایش:
دوستان 2 سوال
1- من هندزفریم گم شده ... میتونم از هند فری های دیگه ای برای چت استفاده کنم ؟
2- یکی از دسته هام یه بار از ارتفاع حدود 1متری افتاد زمین و از اون به بعد موقع ویبره یه سمتش صدای ویژژژ ویژژژ میده ... راهی هست واسه درست کردنش ؟

سلام دوستان من تازه ps4 گرفتم چندتا سوال داشتم

1.چقدر طول میکشه دسته ها شارژ بشن و اگر همینطور به شارژ باشن مشکل پیدا میکنه؟
2.اگه همش سی دی هارو داخل دستگاه عوض کنیم مشکل پیش میاد ؟
3. قیمت بازی هارو از کجا دنبال کنم و مطلع بشم؟

البته منظور من این نبود که حجم داخل کامپیوتر با داخل کنسول فرق میکنه
منظورم این بود که ابتدا حجم دانلودی رو 7.5 گیگ زده بود که وقتی مجدد رفتم داخل استور دیدم نوشته 11.5 گیگ که به گفته شما احتمالا بخاطر اپدیت بازی بوده که حجمش تغییر کرده
به هر حال این روش دانلود با کامپیوتر هم دردسرهای خودش رو داره

و اما امروز دو بار با این ارور مواجه شدم که به طور اتوماتیک کنسول بازی رو متوقف کرد و بازی رو از اول لود کرد
اینم متن ارور با کدش
[TABLE="class: style-6"]
[TR]
[TD]CE-36329-3[/TD]

میشه در مورد این ارور توضیح بدید که علت دقیقش چی میتونه باشه؟
با تشکر

مال منم همينجوريه حجمش
مثلا اپديت بتل ٤ تو كنسول ٣.٨ گبگه اما تو پي سي ٣.٥ گيگ
يا مثلا درايوكلاب تو كنسول ١٠.٥ گيگه اما تو پي سي ٩.٥ كيگ

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان 2 سوال
1- من هندزفریم گم شده ... میتونم از هند فری های دیگه ای برای چت استفاده کنم ؟
2- یکی از دسته هام یه بار از ارتفاع حدود 1متری افتاد زمین و از اون به بعد موقع ویبره یه سمتش صدای ویژژژ ویژژژ میده ... راهی هست واسه درست کردنش ؟
1-احتمالا بتونید(وصل کنید ضرر نداره که)
2-احتمالا از جا در رفته باید باز کنید ببینید مشکل چیه یا بدید باز کنن

سلام ببخشید من چند تا سوال داشتم
من از دسته هام صدا پخش نمیشه تو بازی فیفا هنذفری وصل میکنم هیچ تغییری نمیکنه باید چی کار کنم !!!!!؟؟؟
برای ادد کردن کسی تو فیفا باید بیرون بازیتو کنسول ادد کرد یا تو خود بازی این ابشن داره ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or