یا بازی رو عوز کنیدمن Mortal Kombat X رو خریدم ولی ریجن بازی 2 هستش.ریجن پروفایل اصلی من یکه.میخوام ببینم چه راهی پیشنهاد میکنین که من بتونم کاراکترای جدید رو بخرم و رو اکانت اصلیم داشته باشم؟
یا بازی رو عوز کنید
یا اکانتو

گفتم مثال ps3 رو نزنم ممکنه دوستان یکم گیج شن
بله زمانی که پلی 3 من فریز میکرد بعضی وقتا موقع خاموش شدن همون 3 تا بیپ رو میزد .
یادمه اخرین بار کنسول روشن بود برق رفتفک کنم از اون موقع این طور شده .
نمیشه با یه اکانت دیگه بگیرم منتقل کنم رو اکانت اصلیم؟![]()
![]()
وقتی گل رو زدی از ریپلی پخشش کن از هر جایی که میخوای دوبار دکمه شیر رو بزن ت از اون نقطه شروع کنه به ضبط در نقطه ی پایان هم که شیر رو بزن سیوش کن یا اینکه همون 15 دقیق رو ادیت کن با خود ps4 هم میشهاقا این دکمه شیر چجوری کار می کنه ؟ من مثلا وقتی تو فیفا یه گل قشنگ میزن شیر رو میزنم بعدش مربع میزنم که سیو شه ، اما به جای گل 14 دقیقه بازیو سیو میکنه![]()
خودشون ندارنسلام ببخشید من تازه ps4 خریدم من برای خرید دسته اضافه رفتم چند تا مغازه اما هیچکدوم تو دسته کابل شارژ نداشتن این درسته یا اون فروشنده ها کابل برداشته بودن که جدا بفروشن !!!؟؟؟؟
الان کابلشو نیگاه میکنم شبیه مال اندروید که به گوشیم میزنم با اونم میشه شارژ کرد دسترو !!!؟؟؟؟؟خودشون ندارن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
آمریکا?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بله میشه،مشکلی نداره...الان کابلشو نیگاه میکنم شبیه مال اندروید که به گوشیم میزنم با اونم میشه شارژ کرد دسترو !!!؟؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
سلامبا سلام به دوستان
یه توضیحی در مورد کارت های پلاس و گیفت کارت میخواستم
میخواستم بدونم اگر من گیفت کارت 100 دلاری بخرم چطور باید اونو تو کنسول وارد کنم و اگر وارد کردم از کجا میتونم اعتبار کارتم رو چک کنم که مقدارش چقدر هست؟
و در مورد کارت پلاس
اگر من کارت پلاس یکساله خریدم و اونو وارد کردم در کنسول نشون میده که چند روزش مونده یا خیر؟
از کجا میتونم این رو چک کنم که اعتبارش چقدر مونده؟
با تشکر