هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا این دکمه شیر چجوری کار می کنه ؟ من مثلا وقتی تو فیفا یه گل قشنگ میزن شیر رو میزنم بعدش مربع میزنم که سیو شه ، اما به جای گل 14 دقیقه بازیو سیو میکنه :|

گفتم مثال ps3 رو نزنم ممکنه دوستان یکم گیج شن :دی
بله زمانی که پلی 3 من فریز میکرد بعضی وقتا موقع خاموش شدن همون 3 تا بیپ رو میزد .
یادمه اخرین بار کنسول روشن بود برق رفت :| فک کنم از اون موقع این طور شده .

چیز خاصی نیست. فکر کنم وقتی فایلی در حال دانلود داشته باشی، یا یه فعالیت اینترنتی در حال انجام باشه و کنسول رو خاموش کنی اون صدا رو میده :دی

نمیشه با یه اکانت دیگه بگیرم منتقل کنم رو اکانت اصلیم؟
yahoo_7.gif
yahoo_2.gif

شما یه اکانت دیگه بسازید، کشور رو انگلستان انتخاب کنید که ریجن 2 باشه و با ریجن بازیتون همخونی داشته باشه. بعد با اکانت جدیدی که ساختید وارد بازی بشید و DLCـها رو دانلود کنید. از قسمت تنظیمات هم PS4 رو برای این اکانت جدید Primary کنید. به این صورت DLCـها بین باقی یوزرها (از جمله یوزر اصلی خودتون که ریجن 1 هست) شیر میشه و میتونید با اکانت خودتون بازی کنید و از DLCـها استفاده کنید.

این کار تا حالا روی تموم بازیها برای من جواب داده، میتونید روی MKX هم تست کنید. احتمالاً باید جواب بده.

آخرین ویرایش:
سلام میشه یکی لطف کنه در مورد بازیهای دیجیتال توضیح بده
از کجا میشه فهمید که بازی ظرفیت چند یا آکبنده
از کجا باید خرید.چطور میشه فروخت مثلا آک بخری بعد بایکی دیگه شیر کنی کلا هرچی که لازمه در مورد بازی دیجیتال بدونیم

با سلام به دوستان
یه توضیحی در مورد کارت های پلاس و گیفت کارت میخواستم
میخواستم بدونم اگر من گیفت کارت 100 دلاری بخرم چطور باید اونو تو کنسول وارد کنم و اگر وارد کردم از کجا میتونم اعتبار کارتم رو چک کنم که مقدارش چقدر هست؟

و در مورد کارت پلاس
اگر من کارت پلاس یکساله خریدم و اونو وارد کردم در کنسول نشون میده که چند روزش مونده یا خیر؟
از کجا میتونم این رو چک کنم که اعتبارش چقدر مونده؟
با تشکر

اقا این دکمه شیر چجوری کار می کنه ؟ من مثلا وقتی تو فیفا یه گل قشنگ میزن شیر رو میزنم بعدش مربع میزنم که سیو شه ، اما به جای گل 14 دقیقه بازیو سیو میکنه :|
وقتی گل رو زدی از ریپلی پخشش کن از هر جایی که میخوای دوبار دکمه شیر رو بزن ت از اون نقطه شروع کنه به ضبط در نقطه ی پایان هم که شیر رو بزن سیوش کن یا اینکه همون 15 دقیق رو ادیت کن با خود ps4 هم میشه

سلام ببخشید من تازه ps4 خریدم من برای خرید دسته اضافه رفتم چند تا مغازه اما هیچکدوم تو دسته کابل شارژ نداشتن این درسته یا اون فروشنده ها کابل برداشته بودن که جدا بفروشن !!!؟؟؟؟

سلام ببخشید من تازه ps4 خریدم من برای خرید دسته اضافه رفتم چند تا مغازه اما هیچکدوم تو دسته کابل شارژ نداشتن این درسته یا اون فروشنده ها کابل برداشته بودن که جدا بفروشن !!!؟؟؟؟
خودشون ندارن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
آمریکا
به‌دلیل در دسترس بودن دیسک بازیها و ارزونتر بودن محتوا،بازیها و‌اکانت های پولی اون رجیون توی ایران...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

الان کابلشو نیگاه میکنم شبیه مال اندروید که به گوشیم میزنم با اونم میشه شارژ کرد دسترو !!!؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -
بله میشه،مشکلی نداره...
با همون هم میشه شارژ کرد...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
با سلام به دوستان
یه توضیحی در مورد کارت های پلاس و گیفت کارت میخواستم
میخواستم بدونم اگر من گیفت کارت 100 دلاری بخرم چطور باید اونو تو کنسول وارد کنم و اگر وارد کردم از کجا میتونم اعتبار کارتم رو چک کنم که مقدارش چقدر هست؟

و در مورد کارت پلاس
اگر من کارت پلاس یکساله خریدم و اونو وارد کردم در کنسول نشون میده که چند روزش مونده یا خیر؟
از کجا میتونم این رو چک کنم که اعتبارش چقدر مونده؟
با تشکر
سلام
اطمینان ندارم gift کارت کار کنه. مگر اینکه visa باشه بشه تویه سایتش ادرسه ریجنه کشوری رو که داری رجیستر کنی بعد امتحان کنی ببینی psn قبول میکنه یا نه .... ولی با master - paypal که ادرس ریجن انتخاب شده رو داشته باشن مشکلی نداره .
باز خودت توی قسمت payments methods میتونی چک کنی . توی sonny account manager هم بری میتونی کارت رو اد کنی
بهترین راهش همون خریده Psn کارت هست. 50 دلار میگیری بر فرضه مثال و کدش رو توی store میزنی و همون لحظه به حسابت واریز میشه.
میزانه حسابت هم بالای صفحه و همچنین تو قسمت checkout قبل از confirm کردن میزنه.

بله نشون میده. مثلا 12 ماه بخری از روزی که میزنی تا 365 روز بعدش داره . کافیه یا از قسمت services ببینی یا مثلا روی به بازی پلاس option > Information بزنی و days left رو ببینی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or