**AMIR**
کاربر سایت
گذاشتم درست نشده احتمال داره اصلا نخوره؟Automatic بذار
گذاشتم درست نشده احتمال داره اصلا نخوره؟Automatic بذار
لطفا سریع جواب بدید
بیخیالش شم یعنی؟در کل مانیتور با این رزولوشن لذت چندانی از گیمینگ نمیده،این از این :d
بعدشم،شما برای استفاده PS4 روی مانیتور باید از تبدیل هایی استفاده کنید که ورودی برق جداگانه دارن..........
مثل تبدیل برندهایی مثل زیکو و غیره.............
ok هستبه نظرتون محل قرار گیری دستگاه مناسبه؟ از سمت چپ و راست هوا کاملا جریان داره (کاملا باز هست) از قسمت پشت هم فاصله بین دیوار و کنسول مناسبه... فقط میمونه سمت بالا که توی تصویر مشخص شده
(ضمنا هوای اتاقم همیشه خنکه)
1. فرقی ندارن باهم از نظره کیفیت ساخت. همه made in china هست ( اون تعدادی هم که japan هستن بازم برتریه خاصی ندارن)سلام من یه چند تا سوال کوچیک دارم (میخوام تا چند روز دیگه برم ps4 بگیرم):
1- به نظرتون چه ریجنی رو بگیرم؟ (تفاوت ریجنا رو میدونم، ولی نمی دونم کدومو بگیرم)
2- میخوام سفید بگیرم از یه سریا شنیدم خیلی کثیف میشه خود دستگاه و دسته هاش .... میخوام بدونم کثیف شدنش از x360 بیشتر یا اینکه الکی میگن؟
3- به نظرتون بعد E3 بگیرم یا قبلش؟ (توی E3 اتفاق خاصی در مورد کنسول نمیفته؟ مثل معرفی شدن مدل جدید یا چیز دیگه؟)
4- PSN PLUS چند ماه بصورت رایگان با ساخت اکانت میگیریم؟
در صورتی که دمای داخل به حده خاصی نرسه ممکنه کار کنهدوستان يه سوال دارم ، تو حالت رست مود فن كنسول مثله وقتي كار ميكنه كه بازي سنگين داره اجرا ميشه طبيعيه ؟
کلآ خاموش کن ریست مود واسه دانلود و ایناستدوستان ببخشيد من دوباره اين سوال ميكنم ، اگه ميشه بگين كه وقتي ميخوايم كنسول خاموش كنيم بايد بزاريم رو رست مود يا كلا خاموش كنيم ؟
وقتي كنسول ميزارم رو رست مود تا ده دقيقه فن با سرعت كار ميكنه بعد اروم ميشه طبيعيه؟
![]()
جاي كنسول مناسب هست؟
آقا من وقتی رکورد میگیرم خیلی کیفیت تصویر میاد پایینه میدونم واسه رکورد کیفیت ÷ایی ولی من احساس میکنم خیخلی خیلی میاد پایین راحی نیست وارد تنظیاتش شم
همین طور مثلآ تو انلاین یکی حرف میزنه تو رکورد صداشو ضبط نمیکنه یا gta تو ماشین صدای موزیک تو رککورد پخش نمیشه چیکار کنم؟
- - -ویرایش - - -
کلآ خاموش کن ریست مود واسه دانلود و ایناست
خدای اونجا دستم رد نمیشه هوا رد شه؟
ok هستدوستان عزیز ، میخواستم بدونم دستگاه ورژن ریجن 3 سه ماه چهارم 2014 برای خرید مناسب هست؟ مشکلی نداره؟
720pو30fps هست. کاریش نمیشه کرد . کیفیتش در همین حد هست.آقا من وقتی رکورد میگیرم خیلی کیفیت تصویر میاد پایینه میدونم واسه رکورد کیفیت ÷ایی ولی من احساس میکنم خیخلی خیلی میاد پایین راحی نیست وارد تنظیاتش شم
همین طور مثلآ تو انلاین یکی حرف میزنه تو رکورد صداشو ضبط نمیکنه یا gta تو ماشین صدای موزیک تو رککورد پخش نمیشه چیکار کنم؟
والا بچه ها میگن کلآ دور کنسول وا باشه مام وا گذاشتیمتقريبا اون قسمتي كه هارد قرار داره توي اون قسمت قرار داره بقيه ي كنسول تو فضاي ازاده ، مشكلي ايجاد ميكنه؟
5 گیگ بیشتر نیست با پچش فک کنم .با سلام به دوستان
چند روزی هست که در استور امریکا بازی متال گیر سالید 5 رو برای دانلود گذاشته و جلوش هم نوشته با پلاس رایگان هست و حجمش هم 18 گیگ هست
سوام اینه که این بازی بازی کامل هست و یا اینکه ممکنه قسمتهایی کمتر داشته باشه؟
و اینکه ایا این بازی جدیدترین بازی از سری متال گیر هست؟
و اینکه کلا این بازی اگر کامل و جدید هست ارزش دانلود کردن رو داره و کلا سبکش چی هست؟
با تشکر