داشتم با یه عرب فیفا بازی میکردم 4-0 نیمه اولو بردم ازش نیمه دوم تا آخر بازی فقط فحش خواهرو مادر داشت نثارم میکرد به انگلیسی البته ! خیلی اعصابم بهم ریخت ولی با این وجود در مجوع 6-0 بردمش ... هیچ راهی نیستش اینجور آدمارو ریپورت داد سونی کلا بنشون کنه ؟
معمولا report که میدی ممکنه به سند اینا "مثل message ها" اینا نگاهی بندازن و بعد تصمیم بگیرن باید یه مدت بن بشه یا نه ×_×
100 دفعه مودم و ریست کردم. اپدیت و پاک کردم از اول همش هر کدوم تا یه جایی میره جلو . هر دفعم متغیره. دوباره بر میگرده 100 مگ 200 مگ عقبتر شروع میکنه به دانلود. یه یه هفته ای میشه این طور شده. تازه bloodborne و گرفتم اپدیت نمیکنه . دستم به بازی نمیره همش فکرم تو این اپدیتست. مورتال کمبتم همینجور. قبلش gta و بتل و فیفا راحت اپ شد ولی این دوتا دهن منو سرویس کرده
نمیدونم این مشکله اینترنت هست یا باگی هست که برای کنسول پیش اومده ...
ببین rebuild database کمکی نکرد ؟
احیانا با نته دیگه نمیتونی امتحان کنی ؟
اگر باگی چیزی باشه ممکنه با initialize کردن درست بشه !
با این حال از PSX هم میتونی استفاده کنی. عجیبه اینطوری شده
http://forum.bazicenter.com/thread89356/
با سلام خدمت دوستان
من یک مشکل با اکانت ساختن دارم
من سه تا اکانت ساختم
اکانت اصلیم که بیشتر باهاش بازی میکنم امریکا هست
دو تای دیگه برای هنگ کنگ و ژاپن درست کردم ولی وقتی از کنسول میخوام به اکانت ژاپنم لاگین بشم پیغام میده که
با این User ID نمیتونی لاگین بشی و چنین یوزر ایدی وجود داره
البته من برای هر اکانت یه ایمیل جدا دادم
ایا ممکنه یوزر آیدی اکانتها مثل هم باشه؟
اینم بگم که من یکبار با اکانت ژاپن لاگین شدم ولی بعد از اون مدام این پیغام میاد
میشه در این زمینه راهنمایی کنید تا بتونم با اکانت ژاپن لاگین بشم و پلاس رایگان بگیرم
با تشکر
برای Log in شدن به اکانت دیگه باید دکمه Ps نگه داری و log out کنی بعد از اون صفحه ای که میاد user دیگه ای رو انتخاب کنی .وقتی روی یه Id شما log in هستی نمیتونی اطلاعات User دیگه ای رو برای Log in روش بدی.
اگر چیزی غیر از این هست error رو با کد و english بنویس ببینم چی به چیه قضیه.
دوستان ایشون خبرشون درسته؟
تا الان که خبری نبوده از اینکه در دسترس باشه چنین چیزی !
سلام و درود
ببخشید این کنسولهای ساخت ۲۰۱۳ که میگن خوب نیس مشکلشون چیه ؟ چشون میشه ؟ ایرادشون حاده یا جزئی ؟
یه سری ریجن 1 اون زمان که اومد تو نت در اومد که مشکلات blue pulse داشتن . % خرابیا به نسبت فروشش خیلی بالا نبود ولی میتونه ریسکش باشه ( ریجن 1)
من خودم سری لانچ دارم از 2013 و ریجن 4 هست تا الان هیچ مشکلی نداشته D:
سلام خدمت دوستان گل...میخواستم ps4 بگیرم...چند تا سوال داشتم:
کدی که همراه بازی های اکبند هست برای چیه؟برای انلاین بازی کردنه؟ بازی های دسته دوم رو هم میشه انلاین بازی کرد؟
سلام عزیز
اون کد میتونه شامله dlc باشه برای بازی . هر کد هم فقط یک بار قابله استفاه هست
برای انلاین بازی کردن 4 نیازی به کد نداره مثل قدیمه 3 . برای انلاین بازی کردن شما نیاز داری اکانت پلاس بگیری که سالانه 12 ماهش 50 دلار در میاد . بازیهای دسته دوم هم قابلیت انلاین بازی کردن دارن.