هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

البته من کنسول ندارم ولی قاعدتا کنسول به تی وی وصل میشه و صدا رو هم از روی تی وی تنظیم میکنی روی سینما. معمولا اینطوره. حالا مثلا میشه صدا رو از کنسول با اپتیکالی چیزی مستقیم بدی به سینما که نمیدونم البته شدنی هست یا نه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim
سوال همینجاشه که چجوری از رو tv تنظیم شه روی سینما!چونtv که خروجی hdmiنداره و اگر با کابل های 3رنگ صدا رو بفرستی هم که استریو میشه و دالبی نیست!

سلام
من میخوام ps4 از دبی بخرم
به چه مواردی باید توجه کرد ؟
اختلاف قیمت در چه حده؟
این ریجن ها فرقشون چیه؟
در ضمن من فقط فیفا بازی میکنم. تفاوت کیفیت فیفا تو 4 با 3 چقدر فرق داره ؟

سلام
اختلاف قیمت در چه حده؟
این ریجن ها فرقشون چیه؟
1نمیدونم
2بازم نمی دونم:d
3این ریجن ها هیچ فرقی نداره به قول دوستمون گول کاسب جماعت رو نخور ارزونترینش رو بخر
4خیلی خیلی فرق داره-نمی شه گقت

از کجا باید پاک کنم؟ :D
Setting > Save Management . این قسمت یه گزینه داره برای save های داخله online storage .
بازیهایی که مثلا دیگه نداری یا فروختی یا save اش رو نیاز نداری پاک کن بره.

اگر میخوای همه رو نگه داری کنی مثلا میتونی از روی کنسولت روی flash هم backup بگیری باز دوباره گزینش تو همونجا هست
بعد از online storage پاک کنی و مهما رو فقط نگه داری.

سوال همینجاشه که چجوری از رو tv تنظیم شه روی سینما!چونtv که خروجی hdmiنداره و اگر با کابل های 3رنگ صدا رو بفرستی هم که استریو میشه و دالبی نیست!
راستش دقیق نمیدونم. یعنی شما نمیتونی فرضا صدای تلویزیونتو تنظیم کنی روی سینما ؟ توی تنظیمات صدا تی وی باید باشه .این اتصال hdmi من فکر میکنم دو طرفه باشه. یه دقیقه امتحان کن اگه دم دسته. اول تی وی عادی رو بفرست رو سینما اگه داشت همچین قابلیتی پس صدای کنسول هم احتمالا میشه. من خواستم یه کمکی کرده باشم و اطلاعاتم کامل نیست.شما به تاپیک مانیتور و تلویزیون برا ps4 یه سر بزن و بپرس.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

سلام
اختلاف قیمت در چه حده؟
این ریجن ها فرقشون چیه؟

1-کد دستگاه و جعبه یکی باشه و کنسول باز نشده باشه
2-نمیدونم
3-هیچ فرقی نمیکنن
4-خیلی تفاوت دارن. کیفیت و ...

سلام
اختلاف قیمت در چه حده؟
این ریجن ها فرقشون چیه؟

1- سال ساخت و کد دستگاه و کارتن
2- اختلاف چندانی نداره و تو یکی از سایتهاشون ریجن 1 به پول ایران 1200 بود
3-فرقی نداره

سلام دوستان کمک
دو بار این اتفاق واسم افتاده اونم اینه که موقع بازی میکنم دستگاه دوتا بوق چند بار تو فاصله ثانیه ای میاد انگار یکی دکمه لمسی دی وی دی رو بزنه
مشکل از کجاست خیلی میترسم؟؟؟

کنسول خودش کابل optical نداره باید بری از بیرون بگیری. و کابل hdmi هم برای تصویر وصل کنی و تو تنظیمات کنسول قسمت صدا خروجی و ورودی رو optical انتخاب کنی.

اگه سینما خانگی تون سامسونگ هست روی کنترل function رو بزن و D.In رو انتخاب کن. و صدای تلوزیون رو mute کن که دو صدایه نشه.
البته خودم روی کنسول امتحان نکردم:d ....اما وقتی میخوایم فیلم تلوزیون نگا کنیم اینکار رو میکنیم.

سلام دوستان کمک
دو بار این اتفاق واسم افتاده اونم اینه که موقع بازی میکنم دستگاه دوتا بوق چند بار تو فاصله ثانیه ای میاد انگار یکی دکمه لمسی دی وی دی رو بزنه
مشکل از کجاست خیلی میترسم؟؟؟

نگران نباش داداش اتوایجکته :دی

مال منم همینطوره هر یکی دو ماه یکبار اینطور میشه از برق 5 دقیقه بکش بیرون درست میشه

سلام

با دوستم بتلفیلد 4 پریمیوم رو گرفتیم اکانتو داد به من اکتیو کردم بعد نصب پریمیوم نوشته ولی نمیتونم dlc ها رو دانلود کنم میگه باید بخری ! در صورتی که اسم پریمیوم هست ولی نمیتونم دانلود کنم ! فایل پریمیوم که 1.1 مگه رو نصب کردم ! چیکار باید بکنم ؟

سلام

با دوستم بتلفیلد 4 پریمیوم رو گرفتیم اکانتو داد به من اکتیو کردم بعد نصب پریمیوم نوشته ولی نمیتونم dlc ها رو دانلود کنم میگه باید بخری ! در صورتی که اسم پریمیوم هست ولی نمیتونم دانلود کنم ! فایل پریمیوم که 1.1 مگه رو نصب کردم ! چیکار باید بکنم ؟
سلام اکانت primary هست ؟؟؟ از داخله همون اکانتی که بازی نصب شده برو استور ببین میتونی بخری یا نه .
اگر primary نیست نفره اول که میتونه ؟ ببین میتونه خودش بخر بعد نمیدونم توی download list یا همون Library اضافه میشه یا نه
کسی که اکانت primary نداره باید از همون اکانت استفاده کنی

یه مورد دیگم اینکه یکی از بچه ها گفته بود این تیپ چیزا فقط روی یه اکانت کار میده مثل season pass و premium شدن یا مثلا استفاده از کده پوله gta online هم فقط یک بار روی همون اکانت بود .

سلام اکانت primary هست ؟؟؟ از داخله همون اکانتی که بازی نصب شده برو استور ببین میتونی بخری یا نه .
اگر primary نیست نفره اول که میتونه ؟ ببین میتونه خودش بخر بعد نمیدونم توی download list یا همون Library اضافه میشه یا نه
کسی که اکانت primary نداره باید از همون اکانت استفاده کنی

یه مورد دیگم اینکه یکی از بچه ها گفته بود این تیپ چیزا فقط روی یه اکانت کار میده مثل season pass و premium شدن یا مثلا استفاده از کده پوله gta online هم فقط یک بار روی همون اکانت بود .
اره اکانت اصلی هست ! با اکانت دوستم خریدیم تو دستگام sign in شدم اکنیو کردم بازی رو به لیست دانلود اضافه کردم با اکانت خودم نصب کردم ولی نمیشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or