هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من هنوز کنسول نخریدم اما در آینده ای نزدیک می خوام بخرم.به نظرتون اکانت اصلیم چه ریجنی باشه بهتره ؟و اینکه ریجن اکانت باید با ریجن بازی یکی باشه تا بشه دی ال سی هاش رو دانلود کرد ؟ برای حل این مشکل چه کار میکنید شما؟
و ی مطلب دیگه،اگه میشه چن تا فروشگاه معتبر بازی بهم معرفی کنید ممنون میشم
اکثریت بچه ها یا ریجن 1 دارن یا دو
مشکله خیلی خاصی نیست چون بازیهای ریجن 1-2 گیر میاد
در ضمن اکانتی که primary بشهdlc هاشم به اشتراک میزاره !!

سلام دوستان
یه سری بازیا هست وقتی نصب میشن بازم یه سری چیزا به عنوان اپلیکیشن دیتا دانلود میکنن
میشه اون دیتارم با psx دانلود کرد یا باید با کنسول وانلود شن فقط؟

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

یعنی حتما واسه هر سه تا ریجن اکانت درست کنم?

خیر نیازی نیست . شما فقط برای خرید و دانلود دی ال سی ها نیاز داری تا ریجن اکانت و بازیت یکی باشه در نتیجه اگر به فرض مثال بازیت ریجن 2 بود و اکانتت ریجن 1 و خواستی برای بازی DLC یا محتوایی بخری , اون موقع باید یه اکانت ریجن 2 بسازی و پرایمری کنی و داخلش DLC رو بخری و دانلود و نصب کنی . بعدشم میتونی وارد اکانت اصلیت ( اکانت ریجن 1 ) بشی و استفاده کنی .

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
یه سری بازیا هست وقتی نصب میشن بازم یه سری چیزا به عنوان اپلیکیشن دیتا دانلود میکنن
میشه اون دیتارم با psx دانلود کرد یا باید با کنسول وانلود شن فقط؟

Sent from my SM-T805 using Tapatalk

سلام . اون باقی مانده دیتا هست . به فرض مثال ابتدا 6 گیگ دانلود میکنه تا بتونی وارد بازی بشی . بقیه دیتا رو هم به صورت APPLICATION DATA دانلود میکنه و به بازی اضاف میشه تا بازی به طور کامل در دسترس قرار بگیره .
بله میشه هر 2 تا رو با PSX انتقال داد . شما کل دیتای بازی رو که دانلود میکنی و توی یه فولدر مبزاری بعد ادرس فولدر رو به برنامه PSX میدی و اون خودش اتوماتیک هم دیتای اولیه و هم APPLICATION DATA رو منتقل میکنه . در واقع دیتای بازی در 2 مرحله به کنسول منتقل میشه .

- - -ویرایش - - -

يه سوال من اگه يه بازي ريجن دو داشته باشم ميتونم با اكانت پرايمري ريجن يك ام DLC هاشو بگيرم ؟

شما باید یه اکانت ریجن 2 بسازید و پرایمری کنید و داخلش دی ال سی مورد نظر رو دانلود و نصب کنید . بعدش وارد اکانت اصلی میشید و استفاده میکنید . DLC بین اکانت های دیگتون شیر میشه .
باید اکانتی رو پرایمری کنید که دی ال سی توش خریده شده

سلام. من الان بازی witcher رو دیجیتالی خریدم روی کنسولم هم اکتیو کردم الان من بخوام اکانت رو به کسی بدم این گزینه de-active که تو سایت سونی هستش بزنم یا نزنم چه فایده ای داره

یه سوال دیگه وقتی اکانتم رو به دوستم دادم و اون باید بازی رو دانلود کنه بعد رو کنسولش اکتیو کنه و از اکانت من بیرون بیاد دیگه نباید توی اکانت من بره میگن 6 ماه رو بازی قفل میاد راسته

سلام. من الان بازی witcher رو دیجیتالی خریدم روی کنسولم هم اکتیو کردم الان من بخوام اکانت رو به کسی بدم این گزینه de-active که تو سایت سونی هستش بزنم یا نزنم چه فایده ای داره

یه سوال دیگه وقتی اکانتم رو به دوستم دادم و اون باید بازی رو دانلود کنه بعد رو کنسولش اکتیو کنه و از اکانت من بیرون بیاد دیگه نباید توی اکانت من بره میگن 6 ماه رو بازی قفل میاد راسته
هر اکانت میتونه روی دو کنسول فعال بشه -
کسی که primary داره میتونه بازی رو روی مابقی اکانتهاش هم بازی کنه
کسی که Primary نیست فقط توی همین اکانت میتونه بازی کنه و برای license check هم باید انلاین باشه مگرنه بازی قفل میشه.

اولی رو نمیدونم
ولی بله پلاس 1 ماه هم هست ... فک کنم 10 دلار باشه.
ببخشيد اشتباه شد ١ماهه نه ١ساله
تو تاپيك قيمت كنسول ps4 گفته بودن كه يكي يدونه خريده كه اكانت ١ساله پلاس داره(ولي هرچي فكر ميكنم با عقل جور در نمياد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or