سلام دوستان.چطوری میشه auto renewal پلاس رو غیر فعال کرد؟کجاس؟
سرورا قطه؟نمیشه وصل شد به psn یادمه یه خبر بود که انگار میخوان سرورارو درست کنن و امروز قطش میکنن درسته؟
سلام
برای غیر فعال کردن تمدید اتوماتیک سرویس پلاس مسیر زیر را دنبال کنید:
Settings > PSN > Account Information > Services List > PlayStation Plus> Cancel Automatic Renewal
فعلا که قطع هستش و مشکل اکثر دوستان
ولی در لینک زیر سونی گفته PSN درست شده اما تا دیروز خود سونی گفته بود که مشکل کانکت شدن به PSN وجود داره
https://status.playstation.com/
سونی همیشه مسکل سرور و اپدیت داره
واسه همینه همیشه که مشکل پیش میاد شیطونه میگه برو وان بخر خلاص!
از وقتی وان اومده من مشکلی ندیدم از نظر اپدیت و دسته و... سونی همش گیمرا رو اذیت می کنه به خصوص ایرانی هارو!!:d
دوستان یعنی الان نمیشه انلاین بازی کرد؟با ایکس باکس وان چی؟

داداش من شبکه ایکس باکس وان هم خیلی وقت ها از کار افتاده شما خواب بودی![]()
پس چی بخرم!!؟؟دستگاه من خیلی خاک گرفته با چی باید تمیزش کنم که به دستگاه هم آسیبی نرسه؟
سلام
برای غیر فعال کردن تمدید اتوماتیک سرویس پلاس مسیر زیر را دنبال کنید:
Settings > PSN > Account Information > Services List > PlayStation Plus> Cancel Automatic Renewal
فعلا که قطع هستش و مشکل اکثر دوستان
ولی در لینک زیر سونی گفته PSN درست شده اما تا دیروز خود سونی گفته بود که مشکل کانکت شدن به PSN وجود داره
https://status.playstation.com/
-فقط دقت کن کد روی جعبه با خود کنسول یکی باشهدوستان من این پنج شنبه میخوام ps4 بگیرم.اگر نکته ای برای خرید کردن وجود داره ممنون میشم راهنماییم کنید.
من میخوام همراه کنسول دوتا بازی هم بگیرم.یکیش که به انتخاب خودم the last of us remaster هست.دومی رو به نظرتون چی بگیرم؟میخوام که انحصاری باشه و ارزش چندبار بازی کردن داشته باشه چون تا یه مدت زیادی باید باهاش بازی کنم!
دوستانی هم که از توپخونه خرید کردن ممنون میشم یک فروشنده قابل اعتماد و منصف رو معرفی کنید و برام پخ کنید.
ببین که کد روی جعبه با دستگاه یکی باشه.دوستان من این پنج شنبه میخوام ps4 بگیرم.اگر نکته ای برای خرید کردن وجود داره ممنون میشم راهنماییم کنید.
من میخوام همراه کنسول دوتا بازی هم بگیرم.یکیش که به انتخاب خودم the last of us remaster هست.دومی رو به نظرتون چی بگیرم؟میخوام که انحصاری باشه و ارزش چندبار بازی کردن داشته باشه چون تا یه مدت زیادی باید باهاش بازی کنم!
دوستانی هم که از توپخونه خرید کردن ممنون میشم یک فروشنده قابل اعتماد و منصف رو معرفی کنید و برام پخ کنید.