هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان.چطوری میشه auto renewal پلاس رو غیر فعال کرد؟کجاس؟

سلام

برای غیر فعال کردن تمدید اتوماتیک سرویس پلاس مسیر زیر را دنبال کنید:

Settings > PSN > Account Information > Services List > PlayStation Plus> Cancel Automatic Renewal

سرورا قطه؟نمیشه وصل شد به psn یادمه یه خبر بود که انگار میخوان سرورارو درست کنن و امروز قطش میکنن درسته؟

فعلا که قطع هستش و مشکل اکثر دوستان
ولی در لینک زیر سونی گفته PSN درست شده اما تا دیروز خود سونی گفته بود که مشکل کانکت شدن به PSN وجود داره
https://status.playstation.com/

• Like
Reactions: rezagoli
سلام

Settings > PSN > Account Information > Services List > PlayStation Plus> Cancel Automatic Renewal

ولی در لینک زیر سونی گفته PSN درست شده اما تا دیروز خود سونی گفته بود که مشکل کانکت شدن به PSN وجود داره

سونی همیشه مسکل سرور و اپدیت داره
واسه همینه همیشه که مشکل پیش میاد شیطونه میگه برو وان بخر خلاص!
از وقتی وان اومده من مشکلی ندیدم از نظر اپدیت و دسته و... سونی همش گیمرا رو اذیت می کنه به خصوص ایرانی هارو!!:d
دوستان یعنی الان نمیشه انلاین بازی کرد؟با ایکس باکس وان چی؟

کلا سیاستهای شرکت سونی خیلی مسخرست
از تلویزیونهاش گرفته که زیرنویس فارسی ساپورت نمیکنن و تا همین چند وقت پیش هم از طریق یو اس بی حتی فیلمهای ام کا وی هم پخش نمیکردند
تا این کنسول جدیدش که حتی یه فیلم با فرمت ام کا وی پخش نمیکنه
واقعا خیلی مسخره هست گفتن این مورد که حتی یه رسیور 200 هزار تومنی میتونه حتی فیلم 1080 و سه بعدی رو از طریق فلش پخش کنه ولی کنسول به این ابهتی حتی در پخش یه فایل ویدیویی ساده عاجز شده
فقط باید افسوس خورد از این سیاستهای مسخره و ابلهانه که هیچ منطقی پشتش نیست

سونی همیشه مسکل سرور و اپدیت داره
واسه همینه همیشه که مشکل پیش میاد شیطونه میگه برو وان بخر خلاص!
از وقتی وان اومده من مشکلی ندیدم از نظر اپدیت و دسته و... سونی همش گیمرا رو اذیت می کنه به خصوص ایرانی هارو!!:d
دوستان یعنی الان نمیشه انلاین بازی کرد؟با ایکس باکس وان چی؟

داداش من شبکه ایکس باکس وان هم خیلی وقت ها از کار افتاده شما خواب بودی ;)

دستگاه من خیلی خاک گرفته با چی باید تمیزش کنم که به دستگاه هم آسیبی نرسه؟

دستمال یا پارچه حالا یکم مرطوب هم باشه که خاک هارو بهتر جذب کنه . برای VENT ها و پشت کنسول هم خاک گیری نکنی بهتره چون هرکاری کنی خاک ها میره توی خود کنسول . بهتره یه پوشش بعد از استفاده از کنسول روش قرار بدی که اینطوری نشه

دوستان من این پنج شنبه میخوام ps4 بگیرم.اگر نکته ای برای خرید کردن وجود داره ممنون میشم راهنماییم کنید.
من میخوام همراه کنسول دوتا بازی هم بگیرم.یکیش که به انتخاب خودم the last of us remaster هست.دومی رو به نظرتون چی بگیرم؟میخوام که انحصاری باشه و ارزش چندبار بازی کردن داشته باشه چون تا یه مدت زیادی باید باهاش بازی کنم!
دوستانی هم که از توپخونه خرید کردن ممنون میشم یک فروشنده قابل اعتماد و منصف رو معرفی کنید و برام پخ کنید.

سلام

من گزینه کنسل رو ندارم.جلوی renewal هم چیزی نزده.خودش غیر فعال شده؟؟

دوستان من آخرین بار 2-3 ماه پیش که چنتا بازی به روش شیرینگی خریدم کنسول رو به نت وصل کردم و آپدیت کردم...الان اون بازی ها رو تموم کردم میخام دوباره بازی بخرم، حتما باید به نت وصل شد و کنسول رو آپدیت کرد...شنیدم از آپدیت2.50 به بعد رو ک نصب کنی بعضی بازی های شیرینگی میپره...میخواستم بدونم فقط ظرفیت سوم ها میپره یا اون بازی های ظرفیت یک و دو ک نیاز به اینترنت نداره هم میپره ؟ ...کلا اگه نکته ای واسه آپدیت دستگاه هست بگید چون دو سه ماهه آپدیت نکردم....خیلی ممنون

دوستان من این پنج شنبه میخوام ps4 بگیرم.اگر نکته ای برای خرید کردن وجود داره ممنون میشم راهنماییم کنید.
من میخوام همراه کنسول دوتا بازی هم بگیرم.یکیش که به انتخاب خودم the last of us remaster هست.دومی رو به نظرتون چی بگیرم؟میخوام که انحصاری باشه و ارزش چندبار بازی کردن داشته باشه چون تا یه مدت زیادی باید باهاش بازی کنم!
دوستانی هم که از توپخونه خرید کردن ممنون میشم یک فروشنده قابل اعتماد و منصف رو معرفی کنید و برام پخ کنید.
-فقط دقت کن کد روی جعبه با خود کنسول یکی باشه
-سعی کن تولید 2014 بگیری ریجنشم مهم نیست
- مهلت تست هم حداقل 72 ساعت بگیر
- از نطر من GTA V بگیر حالا انتخاب با خودته
:d هیچی دیگه ایشالله به پایه هم پیر شین

ببین که کد روی جعبه با دستگاه یکی باشه.
ریجن مهم نیست ولی سعی کن 2013 نخری.
از توپخونه اگه بخوای بخری فروشگاه تماشا خوبه.
بازی هم اگه میخوای مدت زیادی باهاش حال کنی من bloodborne رو پیشنهاد میکنم
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or