هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم کامل توضیح بدین
من اصلا به اینترنت وصل نمیشم برا بازی،فقط برا آپدیت کنسول
الان چند وقته دارم تحقیق میکنم درباره این بازی های دیجیتالی ظرفیت سوم(همین ۴۵ تومنیا)
بعضیا میگن همیشه برا بازی کردن باید آنلاین باشی
بعضیا میگن بعد از یک ماه بازی از کار میوفته
بعضیا میگن کنسول بن میشه و هزار حرف دیگه
البته بعضیا هم میگن مشکلی نداره
نیاز به اینترنت نداره فقط باید آفلاین بازی کنی اگه وصل به اینترنت بشه کنسول بن میشه

حالا خواهشا کسانی که اطلاع دارن لطفا منو راهنمایی کنن
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگر می خوای خرید کنی از جای مطمعن خرید کنه که از اکانت هک شده استفاده نکن این باعث میشه کنسول بن بشه
برای ظرفیت 3 هم باید همیشه انلاین بازی بازی هر 15 دقیق باید لایسنس بازی چک بشه ظریفت 2 می تونید افلاین بازی کنید
سه ماه اکانت دارم هیچ اتفاقی نیافتاده

دوستان من فردا میخام اولین بازی رو برای ps4 ام بگیرم .
منتها چون تجربه خرید بازی ps4 رو ندارم میشه راهنمایی بفرمایید موقع خرید به چی دقت کنم ؟ که یه وقت بازی دست دوم بهم ندن یا کدش استفاده نشده باشه و ...

كد ها رو حتماً با يه اكانت همون ريجن بازي وارد كن، اگه با مؤفقيت نصب بشه درسته اگه نه كه قبلاً استفاده شده (البته قبلش مطمئن باش كه كد داره اون بازي يا نه،چون ممكنه برداشته باشن)
پشت قاب عكس كره هست و ريجن رو نوشته

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

كد ها رو حتماً با يه اكانت همون ريجن بازي وارد كن، اگه با مؤفقيت نصب بشه درسته اگه نه كه قبلاً استفاده شده (البته قبلش مطمئن باش كه كد داره اون بازي يا نه،چون ممكنه برداشته باشن)
پشت قاب عكس كره هست و ريجن رو نوشته

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

ممنون ، راستش driveclub رو میخام بخرم . از یکی از همین سایت های فروش بازی هست که میخام بخرم و پیک میاد تحویل میده . چون تلفنی باید سفارش بدم رجین را با فروشنده چک میکنم ولی برای کد دقیقا چی باید بگم که فروشنده هم فکر نکنه ناشی هستم و بازی مشکل دار برام بفرسته ؟

ممنون ، راستش driveclub رو میخام بخرم . از یکی از همین سایت های فروش بازی هست که میخام بخرم و پیک میاد تحویل میده . چون تلفنی باید سفارش بدم رجین را با فروشنده چک میکنم ولی برای کد دقیقا چی باید بگم که فروشنده هم فکر نکنه ناشی هستم و بازی مشکل دار برام بفرسته ؟

داداش بعضی از بازی ها کد داخلشون هست و کد dlc اند و باید تو قسمت reedm وارد کنی تا محتوای اضافه رو بده البته همه ی بازی ها این رو ندارند فقط بعضی هاشون دارند مثلا مدل

لیمتد ادیشن بازی ها نه مدل عادی بازی

کد داخل جعبس چطوری میخواید با فروشنده چکش کنید ؟ :| ایشون منظورشون کد بازی که نبوده که بخواید با رو جعبه چکش کنید منظورشون کد محتوای اضافه یا همون dlc بوده

DRIVECLUB معمولی کدی نداره مگر اینکه SPECIAL EDITION باشه و اون کد هم داخل بازی ( درون جعبه ) قرار داره.

با سلام
در مورد این بازیهایی که از طریق Psn و با برنامه Psx دانلود میشن امکانش هست یه راهنمایی بکنید

http://forum.bazicenter.com/thread95313/page18/
الان در لینکی که ادرسش رو گذاشتم یه سری بازی هست که لینک دانلود اونها گذاشته شده
خواستم بدونم جریانشون به چه قرار هست و چه کسانی میتونن از این بازیها استفاده کنن؟
اگر این بازی ها رو دانلود کنیم میتونیم استفاده کنیم یا نیاز به کد خواصی برای فعال شدن دارن؟
به عبارتی ایا این بازیها همون بازیهای دیجیتالی هستند؟
ممنون میشم در این مورد کمک و راهنمایی کنید
با تشکر

با سلام
در مورد این بازیهایی که از طریق Psn و با برنامه Psx دانلود میشن امکانش هست یه راهنمایی بکنید

http://forum.bazicenter.com/thread95313/page18/
الان در لینکی که ادرسش رو گذاشتم یه سری بازی هست که لینک دانلود اونها گذاشته شده
خواستم بدونم جریانشون به چه قرار هست و چه کسانی میتونن از این بازیها استفاده کنن؟
اگر این بازی ها رو دانلود کنیم میتونیم استفاده کنیم یا نیاز به کد خواصی برای فعال شدن دارن؟
به عبارتی ایا این بازیها همون بازیهای دیجیتالی هستند؟
ممنون میشم در این مورد کمک و راهنمایی کنید
با تشکر

بله اینا همون بازی های دیجیتالی هست که دوستان دیتا بازی رو گزاشتن

بله اینا همون بازی های دیجیتالی هست که دوستان دیتا بازی رو گزاشتن
اگر این بازیها رو دانلود کنیم برای اجرای اونها باید چکار کنیم؟
کد فعال سازی اونها رو باید از کجا تهیه کرد؟
کلا بعد از دانلود نحوه اجرا اکردن اون بازیها به چه صورت خواهد بود؟

در این مورد هم راهنمایی میکنید؟
با تشکر

سوال؟
من میخوام برای بازی هام dlc بخرم.
از کجا بفهمم دیسک بازیم ریجن چنده؟
و اکانتمم ریجن 1 هست.
و اینکه قبلا تو xbox که dlc میخریدم ایران چون تحریمه ***** شکن *** شیر میکردم رو دستگاه.
آیا برای ps4 هم باید چیز شیر بشه؟

سوال؟
من میخوام برای بازی هام dlc بخرم.
از کجا بفهمم دیسک بازیم ریجن چنده؟
در جواب سوال اولتون :
روی عکس زیر کلیک کنید
قسمت پایین جعبه عکس کره داره که درونش یه عدد و یا ALL نوشته
اون عدد نشانگر ریجن بازی هستش

• Like
Reactions: rezagoli
سلام عزیزان

بچه ها من سرعت اینترنتم روی 500 کیلو بایت هست دانلودش

الان یه ماهی هست که توی Psn مشکل دارم
یا psn رو باز نمیکنه یا ب زوووور یه چیزی میاره بالا

میخواستم ببینم چیکار کنم ک سرعتم توی psn هم خوب شه....

ممنون میشم راهنماییم کنید

اگر این بازیها رو دانلود کنیم برای اجرای اونها باید چکار کنیم؟
کد فعال سازی اونها رو باید از کجا تهیه کرد؟
کلا بعد از دانلود نحوه اجرا اکردن اون بازیها به چه صورت خواهد بود؟

در این مورد هم راهنمایی میکنید؟
با تشکر
برای فعال سازی بازی های دانلود شدتون باید از استور لاینسنس بازی رو تهیه کنید یا به عبارتی بازی رو از استور بخرید.

سلام عزیزان

بچه ها من سرعت اینترنتم روی 500 کیلو بایت هست دانلودش

الان یه ماهی هست که توی Psn مشکل دارم
یا psn رو باز نمیکنه یا ب زوووور یه چیزی میاره بالا

میخواستم ببینم چیکار کنم ک سرعتم توی psn هم خوب شه....

ممنون میشم راهنماییم کنید

مشکل سراسریه کلا خیلی ها اینطورین کاریش هم نمیشه کرد مگر اینکه یه V P N خوب و پرسرعت شیر کنی که خب بازم تضمینی نیست درست بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or