هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها میشه لطفا آموزش شیر کردن چیلترفکن روی PS4 رو بگه؟ میخوام Last of Us انلاین بازی کنم. ممنونم میشم بنده ی در کف tlou رو هدایت فرمایید!

داداش در حالت عادی به زور تو ایران میشه انلاین بازی کرد حالا میخوایی با ***** شکن بازی کنی ؟؟ !! :|

دیجیکالا جنس بد و غیر اصل نداره
برو حالشو ببر!سونی بهت احترام گذاشته و دوبار سونی رو پشت دسته چاپ کرده!:d
ولی اگه خوشت نمی یاد می تونی به دیجیکالا بگی تا دیر نشده و برات عوض کنن ولی من اگه جای تو بودم عوض نمی کردم!چون مشکلی
به اون صورت نداره

- - -ویرایش - - -

دوستان نظرتون چیه ps4 رو از بانه بخرم؟بنداز،بنداز که نیست؟:(
اخه ٤٠٠$ ضربدر ٣ هم كني ميشه ١٢٠٠ فرقي با تهران نبايد داشته باشه تو بانه كلر o 'general و جاي general ميفروشن
من خودم يه كولر خريدم واسه اتاق وستپوينت ٩٠٠ تومن با هدينه حمله و اوردنش و تصبش شد ١١٥٠ كه با ١٣٠٠ جنرال زياد فرق نداشت (خوبم كار ميكنه ولي ادم ته دلش راضي نيست كه اي كاش جنرال خريده بودم و.... (البته من از بانه نگرفتم از يكي از شهرهاي بندري گرفتم)) ولي درس عبرتي شد كه وسايل برقي از همينجا بگيرم چون زياد فرق نميكنه

دوستان امکان وصل کردن هارد اکسترنال به پلی فور وجود داره ؟ من همه بازیهام رو دیجیتالی خریدم الان هاردم پر شده جا نداره بازی جدید بریزم .

خیر برای نصب بازی و اینطور چیزا امکانش وجود نداره مگر اینکه DATA BANK بخری که فعلا توی ایران ندیدم جایی داشته باشه .

- - -ویرایش - - -

سلام . راه حلی هنوز پیدا نشده مشکل این اینترنتو درست کنیم ؟ چت پارتی اصلا وصل نمیشه و درستم نمیکنه

مشکل داخلیه نمیشه هم کاریش کرد . باید از زیرساخت و اینا پیگیری و رفع مشکل بشه

- - -ویرایش - - -

روشی هست بشه از دیسک بازی هایی که خریداری می کنم ایمج تهییه کنم یا مثل ps3 با برنامه مولتی من بازی رو کپی کنم روی هارد ؟

خیر اون چیزی که شما میگی نیازمند JAILBREAK هست که چنین چیزی وجود نداره

Plus چه فوایدی جز آنلاین بازی کردن دارد ؟

به صورت کلی امکاناتی برای افرادی که اکانت Plus دارن قائل شده سونی که از این امکانات میشه به بازی های مجانی که در فروشگاه پلی استیشن به صورت ماهانه سونی قرار میده اشاره کرد از دیگر امکانات Plus وجود تخفیف برای خرید بازی ها و آپلود Save ها بروی سرور های سونی که در صورتی برای دستگاه اشکالی پیش امد بتونین از Save ها استفاده کنید یا اینکه بر روی دستگاه دیگه از موراد دیگه میشه به آپدیت کردن دستگاه در پس زمینه اشاره کرد که دستگاه به صورت اتوماتیک انجام میده و امکانات دیگه ای که سونی برای دارندگان Plus در نظر گرفته .

در مورد پلاس یه راهنمایی کلی میکنید
یعنی منظورتون از بازیهای رایگان بازیهایی مثل Ether هست که الان جلوش نوشته شده اگر پلاس داشته باشید Free هست؟
کلا این بازیهای رایگان پلاس با بازیهای دمو و رایگان دیگر فرق میکنه؟
به عبارتی این بازیهای رایگان پلاس شامل کل بازی میشن و حالت دمو نیستند؟

من تا حالا یه بارم با کنسول آپدیت دانلود نکردم ولی خوب یکی از برتری های ps4 نسبت به x1 همین نرم افزار psx download helper هست که آپدیت رو با پی سی دانلود میکنی و تو کنسول میریزی
والا به نظر من این قابلیت رو اصلا نمیشه اسمش رو برتری گذاشت
خود من همه آپدیتهام رو از طریق کنسول انجام دادم و بر خلاف برخی دوستان که میگن سرعت روی کنسول پایین تر هست من که چیزی ندیدم و تقریبا سرعت دانلود در کنسول و کامپیوتر یکی هست

یعنی منظورتون از بازیهای رایگان بازیهایی مثل Ether هست که الان جلوش نوشته شده اگر پلاس داشته باشید Free هست؟
بازیا کامل هستن
منتهی شما تا زمانی به این بازیا دسترسی داره که پلاس رو داری. بعد از اتمام پلاس تا تمدیده دوباره بازیا قفل میشن.

والا به نظر من این قابلیت رو اصلا نمیشه اسمش رو برتری گذاشت
خود من همه آپدیتهام رو از طریق کنسول انجام دادم و بر خلاف برخی دوستان که میگن سرعت روی کنسول پایین تر هست من که چیزی ندیدم و تقریبا سرعت دانلود در کنسول و کامپیوتر یکی هست
چون بیشتر ایرانی ها اینترنت محدود دارن برای ایرانی ها خوبه.
از طرفی سرعت انتقال با کامپیوتر خیلی بهتره(سرعت من 20mb)
من که حاضر نیستم برای دانلود یه بازی 6 ساعت (شبانه) و چندین روز کنسولو روشن بزارم

از طرفی سرعت انتقال با کامپیوتر خیلی بهتره(سرعت من 20mb)
من که حاضر نیستم برای دانلود یه بازی 6 ساعت (شبانه) و چندین روز کنسولو روشن بزارم
سرعت شما واقعا 20 مگا بیت هست؟
والا تا اونجا که من میدونم تو ایران بیشتر از 10 مگ نمیدن اونم اگر بدن با محدودیت حجم روبرو هستیم

در ضمن اگر شما سرعت 20 مگ داشته باشید فکر نمیکنم اصلا نیاز به دانلود شبانه داشته باشید
حتی اگر هم با محدودیت حجم روبرو باشید اگر یک شب بزارید دانلود بشه براحتی بالای 50 گیگ باید دانلود داشته باشید و اصلا نیازی نیست چند روز کنسول رو روشن نگه دارید
خود من با سرعت 2 مگ شبی 4 گیگ دانلود دارم و شما که 20 مگ دارید که دیگه جای خود داره
به هر حال دانلود از کنسول خیلی راحت تر از برنامه های مثل پی اس ایکس هست
با تشکر

منتهی شما تا زمانی به این بازیا دسترسی داره که پلاس رو داری. بعد از اتمام پلاس تا تمدیده دوباره بازیا قفل میشن.
امکانش هست بجز بازی ether بازی دیگری معرفی کنید که نیاز به پلاس داشته باشه ولی رایگان باشه؟
به بازیهای دمو که کلا نمیشه اصلا دل بست
شاید این بازیهای رایگان پلاس بتونه جایگزین خوبی باشه

با تشکر

سلام دوستان
ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم کامل توضیح بدین
من اصلا به اینترنت وصل نمیشم برا بازی،فقط برا آپدیت کنسول
الان چند وقته دارم تحقیق میکنم درباره این بازی های دیجیتالی ظرفیت سوم(همین ۴۵ تومنیا)
بعضیا میگن همیشه برا بازی کردن باید آنلاین باشی
بعضیا میگن بعد از یک ماه بازی از کار میوفته
بعضیا میگن کنسول بن میشه و هزار حرف دیگه
البته بعضیا هم میگن مشکلی نداره
نیاز به اینترنت نداره فقط باید آفلاین بازی کنی اگه وصل به اینترنت بشه کنسول بن میشه

حالا خواهشا کسانی که اطلاع دارن لطفا منو راهنمایی کنن
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

سرعت شما واقعا 20 مگا بیت هست؟
والا تا اونجا که من میدونم تو ایران بیشتر از 10 مگ نمیدن اونم اگر بدن با محدودیت حجم روبرو هستیم

در ضمن اگر شما سرعت 20 مگ داشته باشید فکر نمیکنم اصلا نیاز به دانلود شبانه داشته باشید
حتی اگر هم با محدودیت حجم روبرو باشید اگر یک شب بزارید دانلود بشه براحتی بالای 50 گیگ باید دانلود داشته باشید و اصلا نیازی نیست چند روز کنسول رو روشن نگه دارید
خود من با سرعت 2 مگ شبی 4 گیگ دانلود دارم و شما که 20 مگ دارید که دیگه جای خود داره
به هر حال دانلود از کنسول خیلی راحت تر از برنامه های مثل پی اس ایکس هست
با تشکر

امکانش هست بجز بازی ether بازی دیگری معرفی کنید که نیاز به پلاس داشته باشه ولی رایگان باشه؟
به بازیهای دمو که کلا نمیشه اصلا دل بست
شاید این بازیهای رایگان پلاس بتونه جایگزین خوبی باشه

با تشکر
سلام..
منظور ایشون از 20 مگ انتقال با PSX هست نه اینترنت

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
الان چند وقته دارم تحقیق میکنم درباره این بازی های دیجیتالی ظرفیت سوم(همین ۴۵ تومنیا)
نیاز به اینترنت نداره فقط باید آفلاین بازی کنی اگه وصل به اینترنت بشه کنسول بن میشه

ممنون

سلام...
همه چیز بستگی به چگونه خریده شدن بازی با اکانت مورد نظر داره....

سلام دوستان

ممنون

نظرمنو میخوای سمتش نرو

دوستان من فردا میخام اولین بازی رو برای ps4 ام بگیرم .
منتها چون تجربه خرید بازی ps4 رو ندارم میشه راهنمایی بفرمایید موقع خرید به چی دقت کنم ؟ که یه وقت بازی دست دوم بهم ندن یا کدش استفاده نشده باشه و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or