دوستان راهی نیست روی ایپد ریموت دکستاپ داشته باشیم؟؟
نرم افزاری چیزی نداره؟
بچه این شایعه هک شدن سونی چی بود ؟
من یه ما دیگه میخوام بخرم یهو نخرم بعد هک شه بدبخت شیم![]()
پاور دسته یا دستگاه رو؟
چطور فرمت میکنن.؟
بابا من اصلا این چیزارو بلد نیستم.
قبلا xbox داشتم حتی اگه دسته شارژ نداشت روشن میشد.
الان دسته رو دارم با شارژر ارجینال شارژ میکنم.
دو تا جا دیگه پشتش هست برای چیه؟
دوستان من الان سوالم اینه از طریق اینترنت گوشی(3g)چطوری میتونم کنسول رو به نت وصل کنم

دوست عزیز اگه میخای برا ps4 بگیری گلدو یگیر من تو چن تا سایت معروف و تو یوتیوب دیدم گلدو بهترین هدست برای ps4 انتخاب کردن
من میخوام قبلیتی که روی اکسپریا زد هست فعال بشهسلام . از توی اپل استور برنامه PLAYSTATION APP رو دانلود و نصب بفرما
- - -ویرایش - - -
دقیقا منظورم همینه که برای سن کم و همینطور دخترو پسند باشنبازی دخترونه پسرونه نداره واقعا D:
بازیا درجه بندی سنی دارن
توی استور رو نگاه کنی بازیهای زیادی هست که خلاصه به سلیقه و سنه هر کسی بخوره
مقداری سرچ و نگاه کردن gameplay آحتمالا یه چیزه خوب پیدا میکنی
recommendation اوله خودم Rayman Legends هست
بازیهای دیگه مثل
resogun - Flower - Skylanders- Sound shapes -
باشه دمتون گرم
بچه ها من بین اینکه بازیایی طولانی مثل بتمنو فیفا کمبت رو فیزیکی بخرم بعد دست دوم بفروشم یا کلا دیجیتالی بخرم همیشه داتشه باشمش موندم
بنظتون کدوم راه بهتره؟
اخه فیزیکی دردسر داره یهو بازیت فروش نمیره یا سر قیمتش اعصاب خورد کنه بایدم قبلش اگهی بزنی
دیجیتالی یه جا هست ادم خوبیه خیلیا بش میدن قابل اطمینانه چیکار کنم بنظتون؟
یه سوال دیگم این که من به یارو گفتم اگه دیجیتالی برزیم باید به نت وصل باشم موقع بازی؟گفت اکه 80 بدی اره اگه 100 120 بدی نیمخواد
راست میگه؟
البته من کمبت رو کلا میخوام هردفعه با رفیقام بازی کنم شاید اصن نفروشمش ولی حالا شما تجربه دارید بنظرتون کدوم راه بهتره
(بقیه بازیارم کرایه میکنم)
شرمنده خیبی سوال میپرسم رو اعصابم ولی ذوق دارم یه ماه دیگه میخوام بخرم:d
من میخوام قبلیتی که روی اکسپریا زد هست فعال بشه
یعنی منوی کنسول رو روی نمایشگر ببینم
دقیقا منظورم همینه که برای سن کم و همینطور دخترو پسند باشن
ضمن اینکه بازی ریمن رو بر روی کامپیوتر بازی کردند و تقریبا خرید مجدد اون شاید جالب نباشه هر چند بازی بر روی کنسول لذت دیگری داره
در ضمن بازی Knack هم اینطور که دوستان میگن جالبه ولی فکر میکنم یه مقداری زد و خوردش زیاد هست
به هر حال اگر بازی دیگری هست ممنون میشم راهنمایی کنید
و اما در سوال اخر
ایا بازی خاصی هست که به صورت 3D باشه و بتونیم واقعا لذت سه بعدی بودن رو بر روی کنسول تجربه کنیم؟
با تشکر از کلیه دوستان گرامی
Knack ارزش خرید نداره . بازیه جالبی نیست ( از نظره gameplay )دقیقا منظورم همینه که برای سن کم و همینطور دخترو پسند باشن
ضمن اینکه بازی ریمن رو بر روی کامپیوتر بازی کردند و تقریبا خرید مجدد اون شاید جالب نباشه هر چند بازی بر روی کنسول لذت دیگری داره
در ضمن بازی Knack هم اینطور که دوستان میگن جالبه ولی فکر میکنم یه مقداری زد و خوردش زیاد هست
به هر حال اگر بازی دیگری هست ممنون میشم راهنمایی کنید
و اما در سوال اخر
ایا بازی خاصی هست که به صورت 3D باشه و بتونیم واقعا لذت سه بعدی بودن رو بر روی کنسول تجربه کنیم؟
با تشکر از کلیه دوستان گرامی
اگر تازه خریدی امکانش هست عوض کنداداش دستگاه از سیف مود اومده 7 تا گزینه اومده کدومو بزنم؟
- - -ویرایش - - -
آپدیت سیستمو بزنم یا ریستارد؟
چندتا دیگم هست.
دستگارو تازه خریدم
نه داش من فروش با یوزرد رو بلد نیستم فقط در حده اگهی و فروش به همشهری میتونم بفروشمسلام عزیز . میل خودته . بی دردسر ترینش همون فیزیکی هست . فروش تعویضش هم با یوزر همینجا انجام بدی بازیت فروش میره البته نه بازی های قدیمی . بازی های قدیمی یکم سخت تره فروش رفتنش . بازی های جدید به راحتی فروش میره .
از نظر دیجیتالی هم من به هیچ عنوان هنوز که هنوزه شیرینگ رو قبول ندارم چون هیچ منبع قانونی و رسمی نیست که گفته باشه استفاده از یه یوزر و لایسنس بر روی 2 کنسول مختلف و 2 شخص مختلف قانونی هست . اما بازم مشکلی تا الان نداشته . برای اینده رو نمیدونم .
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز خودت داری میگی اکسپریا زد . ولی بازم همین برنامه PS APP فک کنم منوی کنسول رو هم نشون میده و میتونی کنترل کنی اما داخل بازی ها کاربرد نداره .