هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش تو سایت سونی قسمتی که مربوط به بن شدن اکانت یا کنسول بشه نوشته :

Account Scamming
Offender tried to persuade another user to share account information, including but not limited to logins, passwords, bank accounts, credit card information, etc. by any means possible.

گفته اگر سعی کنید مشخصات اکانت یکی رو شیر کنید مثل پسورد یا حساب بانکی یا کریدیت کارت بن میشید و این دوستمون هم دقیقا به خاطر اینکه اکانتهاش با کریدیت سرقتی خریده شده بوده کنسولش بن شده .

در ضمن تو یه بخش دیگه گفته :

Share/Hijack Account
Sharing personal Sony Entertainment Network account information in order to obtain access to another persons Sony Entertainment Network account. Changing another persons email address, and/or password without their permission in order to gain and control access to an account. Offender attempted to use or take content they did not pay for
.

اگر اکانتی رو هک کنید و پسوردش و یوزرنیم رو عوض کنید باز هم باعث بن شدن اکانت یا کنسول میشه
و این دوستمون هم دقیقا به خاطر استفاده از اکانت یا کریدیت سرقتی کنسولش بن شده .

سایت سونی :

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/1260/~/information-on-banned-accounts-and-consoles

حتی به خاطر کشتن هم تیمی هم ممکنه بن کنن .

Team Killing
Offender killed his own team off in a multi-player network game.

بعد بعضی ها میگن که واسه فحش یا چیزای دیگه گیر نمیدن .
من نمیگم که واسه اکانت نیست . ولی مطمئنم اگه واسه اکانت بود بن دائم میکردن و اینکه خیلی های دیگه هم استفاده کردن . من خودم 4-5 تا از همین اکانت ها دارم و اکتیو کردم . بقیه هم باید بن میشدن در این صورت . همون لیست رو اگه نگاه کنید دلایل مختلف زیادی داره که بن میکنن .

این که همه جا میگن فروش قانونی اکانت ظرفیت فلان ،من کلی سرچ زدم و با سونی مکاتبه کردم ، گفتن به هر نحوی استفاده ی 2 نفر از یک بازی دیجیتال غیر قانونیه ، به هر نحو

مثل انسانهای متمدن دیسک بخرید ، هم تروفی هاتون رو میگیرید رو اکانتتون ، هم راحت میتونید بازیاتون رو چنج کنید و بفروشید ، هر روزم ترس و استرس ندارید .

به حرف یه عده آدمم که میان اینجا هی میگن نه اکانت شر خوبه و ربطی نداره به بن شدن گوش ندید ، اینا کاسبیشون داره خراب میشه نمیدونن بعدش چجوری سود کنن !

اگرم با حرف من مشکلی دارید لطفا نقل قول نکنید ، من حوصله ی کل کل با دلالا رو ندارم ، برید ایمیل بزنید با سونی مشکلتون رو در میون بزارید .

اینم اسکین شات ایمیل شما میبینید که راجع به اکانت یا تخلف فحش چیزی نگفته باز از این دو تا خط چیز بیشتری دستگیرت شد به ما هم بگو .کلا بخش مربوط به بن رو کسی بهشون دسترسی نداره این ساپورت هم واسطه حساب مبشه اطلاعات زیاد نمیدن .بن یا تعلیق واسه فحش و توهین وجود داره اما نه اینکه کنسول بن بشه به علاوه مورد بنده فرق داره چون هیچکدوم از این کارها رو انجام ندادم در هر حال من خودم یکی که بار اول آخرم بود از این اکانت ها استفاده کردم فقط امیدوارم حرفشون راست باشه و سر ماه آنبن کنند.

آخرین ویرایش:
اینم اسکین شات ایمیل شما میبینید که راجع به اکانت یا تخلف فحش چیزی نگفته باز از این دو تا خط چیز بیشتری دستگیرت شد به ما هم بگو .کلا بخش مربوط به بن رو کسی بهشون دسترسی نداره این ساپورت هم واسطه حساب مبشه اطلاعات زیاد نمیدن .بن یا تعلیق واسه فحش و توهین وجود داره اما نه اینکه کنسول بن بشه به علاوه مورد بنده فرق داره چون هیچکدوم از این کارها رو انجام ندادم در هر حال من خودم یکی که بار اول آخرم بود از این اکانت ها استفاده کردم فقط امیدوارم حرفشون راست باشه و سر ماه آنبن کنند.

داداش یه سوال ؟ الان که شما کنسولت بن شده از psn بن شدی یا کلا کنسولت شده پاره آجر ؟ منظور اینکه آفلاین میتونی بازی کنی یا نه ؟

بله کنسول ازpsn بن شده و فقط آفلاین میتونم بازی کنم نه میشه آنلاین بازی کرد نه به استور و فرند لیستام و مسیجام وlive from playstation یا همون استریم ,کلا هر قسمتی که نیاز به آنلاین شدن داره دسترسی ندارم ,البته استثنا آپدیت بازی ها رو هم میتونم دانلود کنم.
مت.جه نشدم یعنی آفلاین واقعا میتونید بازی کنید ؟
بله فقط آفلاین میشه بازی کرد

آخرین ویرایش:
داداش یه سوال ؟ الان که شما کنسولت بن شده از psn بن شدی یا کلا کنسولت شده پاره آجر ؟ منظور اینکه آفلاین میتونی بازی کنی یا نه ؟

توی همون لینکه که گذاشتین زده که میشه آفلاین بازی کرد .

You can: play offline games that don't require any connection to the PlayStation Network.
You can't: play games that use the PlayStation Network, purchase new DLC, or sync trophies.

بله کنسول ازpsn بن شده و فقط آفلاین میتونم بازی کنم نه میشه آنلاین بازی کرد نه به استور و فرند لیستام و مسیجام وlive from playstation یا همون استریم ,کلا هر قسمتی که نیاز به آنلاین شدن داره دسترسی ندارم ,البته استثنا آپدیت بازی ها رو هم میتونم دانلود کنم.

مت.جه نشدم یعنی آفلاین واقعا میتونید بازی کنید ؟

شما خودت که دیگه از کل قضایا با خبری به دوستان این هم بگو که شیرینگ ایرادی نداره و این اکانت های هکی هست که مشکل ایجاد میکنه... اینم به گردن خودشون هست که میرن 90 دلار رو میخرن 150 تومن و کوچکترین فکری بهش نمیکنن که اصلا قیمت دلار چنده... خود شما مطمئنم شیرینگ رو حفظی و میدونی اگر قانونی اکانت خریداری بشه هیچ مشکلی نداره منتها این دوستان فروشنده وارد شدن و سودشون رو بردنو و جیب مشتری رو خالی کردن و کنسول و اکانتشون رو به گند زدن و همه کثافت کاریاشون رو به نام شیرینگ تموم کردن رفت پی کارش... فقط از دوستان خواهش میکنم چشم هاتون رو بیشتر باز کنید.هیچ معجزه ای وجود نداره... هیچ کس لابی و پارتی نداره... هیچ کس نمیتونه دلار سه و خورده ای رو بیاره هزار تومن مگر اینکه گند و نکبتی پشتش باشه...

به به ببین کی اینجاس: مرد شماره یک شیرنگ خاورمیانه/:)
من میگم دوره شیرینگ تموم داره میشه،نمیگم هک فعلا!
ولی تموم میشه.

سلام
بقل دستگاه شما زواری که داره باد کرده
روبرو دستگاه که میشینی سمت راست بین روکش بالا و پایین زواری که بینش هست اومده جلو البته یه قسنتیش اومده جلو

- - -ویرایش - - -

1mj2tmdi5cyop9z3fe0.jpg

سلام
بقل دستگاه شما زواری که داره باد کرده
روبرو دستگاه که میشینی سمت راست بین روکش بالا و پایین زواری که بینش هست اومده جلو البته یه قسنتیش اومده جلو

- - -ویرایش - - -
برای همه به همین صورت هست
این قسمت یکی از فنهای دستگاه هست اگر اشتباه نکنم

دوستان این تاریخ کنسولهای ریجن 3 ژاپن رو از کجا باید دقیق فهمید ؟؟
ظاهرا تاریخ نحوردن اما الان دیگه همه باید 2014 به بعد باشن برای همین جایه نگرانی نیست
اینم بگم صرفا که هرچه تاریخ جلوتر بودن مبنای بهتر بودن نیست

PS4 کپی خور شده؟ :/
خیر

میشه فرندای یه اکانتو به فرندای یه اکانت دیگه اضافه کرد؟(اضافه کردن فرند خیلی طول میکشه)
متاسفانه خیر . تغریبا هیچ چیزی رو بین یه اکانت و اکانته دیگه نمیشه ترنسفر کرد

این که همه جا میگن فروش قانونی اکانت ظرفیت فلان ،من کلی سرچ زدم و با سونی مکاتبه کردم ، گفتن به هر نحوی استفاده ی 2 نفر از یک بازی دیجیتال غیر قانونیه ، به هر نحو

مثل انسانهای متمدن دیسک بخرید ، هم تروفی هاتون رو میگیرید رو اکانتتون ، هم راحت میتونید بازیاتون رو چنج کنید و بفروشید ، هر روزم ترس و استرس ندارید .

به حرف یه عده آدمم که میان اینجا هی میگن نه اکانت شر خوبه و ربطی نداره به بن شدن گوش ندید ، اینا کاسبیشون داره خراب میشه نمیدونن بعدش چجوری سود کنن !

اگرم با حرف من مشکلی دارید لطفا نقل قول نکنید ، من حوصله ی کل کل با دلالا رو ندارم ، برید ایمیل بزنید با سونی مشکلتون رو در میون بزارید .
یعنی حتی از خود استور سونی بگیریم بنه؟

سلام میخواستم بپرسم ps4 کدوم ریجن بهتره و کمترین خرابی داره؟
برای چه سالی باشه؟
و اینکه ژاپن با اروپا فرقش چیه ؟آیا خیلی فرق دارن؟
هیچ فرقی نداره فقط ژاپن و اروپا فرقش عوض شدن دکمه دایره و ضربدر (اونم تو خود صحفه ps4 ـه (نه دسته))

دوستان من مپ های مولتی پلیر last of us رو دانلود کردم. وقتی روی Faction MP میزنم پیغام میاد که Check your Internet Connection. در صورتی که اینترنت کنسول وصله و باهاش GTA آنلاین بازی میکنم ولی tlou رو نمیتونم. کسی میدونه مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or