Jupiter Gamer
کاربر سایت
داداش تو سایت سونی قسمتی که مربوط به بن شدن اکانت یا کنسول بشه نوشته :
Account Scamming
Offender tried to persuade another user to share account information, including but not limited to logins, passwords, bank accounts, credit card information, etc. by any means possible.
گفته اگر سعی کنید مشخصات اکانت یکی رو شیر کنید مثل پسورد یا حساب بانکی یا کریدیت کارت بن میشید و این دوستمون هم دقیقا به خاطر اینکه اکانتهاش با کریدیت سرقتی خریده شده بوده کنسولش بن شده .
در ضمن تو یه بخش دیگه گفته :
Share/Hijack Account
Sharing personal Sony Entertainment Network account information in order to obtain access to another persons Sony Entertainment Network account. Changing another persons email address, and/or password without their permission in order to gain and control access to an account. Offender attempted to use or take content they did not pay for.
اگر اکانتی رو هک کنید و پسوردش و یوزرنیم رو عوض کنید باز هم باعث بن شدن اکانت یا کنسول میشه
و این دوستمون هم دقیقا به خاطر استفاده از اکانت یا کریدیت سرقتی کنسولش بن شده .
سایت سونی :
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/1260/~/information-on-banned-accounts-and-consoles
حتی به خاطر کشتن هم تیمی هم ممکنه بن کنن .
Team Killing
Offender killed his own team off in a multi-player network game.
بعد بعضی ها میگن که واسه فحش یا چیزای دیگه گیر نمیدن .
من نمیگم که واسه اکانت نیست . ولی مطمئنم اگه واسه اکانت بود بن دائم میکردن و اینکه خیلی های دیگه هم استفاده کردن . من خودم 4-5 تا از همین اکانت ها دارم و اکتیو کردم . بقیه هم باید بن میشدن در این صورت . همون لیست رو اگه نگاه کنید دلایل مختلف زیادی داره که بن میکنن .