هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

حالا همه این حرف ها به کنار من موندم شیرینگ خریدن چه سودی داره الان هشتاد میگیرن ظرفیت دو تظمینی دیتا هم ۲۰ حدودا در بیاد میشه صد تازه قابل فروش نیست اما فیزیکی هر چقدر هم بازی کنه ادم صد از قیمت بازیش نمیوفته واقعا خیلیا فکر میکنن ارزون تره ولی نمیدونن در اصل بیشتر در میاد واقعا تازه منهایه دردسر دیتا ریختن تو کنسول و غیره!!!

دقیقاً سوال منم همینه. از نظر مالی هم به صرفه نیست. بازی رو هم که دیگه نمیشه تعویض کرد (یا حداقل خیلی سخت تر از نسخه فیزیکی).
البته شاید بعضیا دوست دارن 7-8 تا بازی همزمان تو دستگاه داشته باشن 8-|

سلام نمیدونستم سوالمو کجا باید بپرسم برا همین اومدم تو این تاپیک.
کسی میدونه اینارو از کجا میشه به صورت آنلاین یا حظوری خرید؟
http://api.sonymobile.com/files/GCM...1240x840-700941c15e9f7a9a6ec41092b31efa9c.jpg
نمونه ارزون ترش هم هس؟چون قیمت این تقریباً چهل دلاره یا سی دلاره فک کنم.

آخرین ویرایش:
دقیقاً سوال منم همینه. از نظر مالی هم به صرفه نیست. بازی رو هم که دیگه نمیشه تعویض کرد (یا حداقل خیلی سخت تر از نسخه فیزیکی).
البته شاید بعضیا دوست دارن 7-8 تا بازی همزمان تو دستگاه داشته باشن 8-|
دقیقا بحث سر همینه این افراد فقط اولشو میبینن دیگه فکر اینده شو نمیکنن
نسل قبل هم کلی بازی (کپی)روی پلتفورمهاشون(همونایی که چند پست پیش نام بردم)داشتن دیگه الان سختشونه فقط یکی دوتا بازی روی کنسولشون باشه:d
الان مثلا من میدونم بلادبورن سبکش چیه و من خوشم نمیاد ولی این افراد این چیزا حالیشون نیست چون انحصاری هست یا متاش بالا شده باید به کمترین قیمت بازی کنن حالا دیگه کاری ندارن خوششون میاد یا نه:d مشکل مشکله پایه ای هست(نسل یا نسلهای قبل):d

مشکل بازی های شرینگی از فرهنگ بز خری خودمونه....(با عرض پوزش البته)
اخه مثلا من gta رو قبل از عید خریدم ۲۱۰ الان ۱۴۰ میخرم ازم ی لک هم روش نیست...خوب چرا اینقدر مسخره بازی هست؟
اگه همه بازی ها چ نو چ دس دو ۲۰۰ قیمت داشت محال بود کسی سراغ شرینگ بره
مثلا من میخوام بلادبرن بخرم وقتی میبینم الان ۲۰۰ هست دو ماه دیگه میشه ۱۴۰ ۶ ماه دیگه ۸۰ ..خوب میریم شرینگ میخرم ۶۰ تومن...
جالبه فقط ما گیمر ها ضرر میکنم و کسانی که حتی فرق بلاد برن و درایو کلاپ رو نمیدونن سود میبرند
.
.

قوانین و مقررات psn که اون دوستمون که کنسولش بن شده بود ساپورت سونی گفته بود به خاطر رعایت نکردن قوانین بوده :

https://support.us.playstation.com/...~/information-on-banned-accounts-and-consoles

یکی از کارهایی که نوشته باعث بن شدن کنسول میشه استفاده از اکانت دزدی یا شیرینگی هست و اکانتهایی که به صورت غیر قانونی تهیه شده ( مثل کریدیت دزدی و .. )

اگه همه بازی ها چ نو چ دس دو ۲۰۰ قیمت داشت محال بود کسی سراغ شرینگ بره
همچین چیزی امکان نداره چون وقتی بازی ای میاد تقاضا واسش زیاده و بچه مایه دارها میرزن سرش اینا گرون میدن ولی بعد که بحساب توی بورس دیگه نبود میشه قیمت واقعیش این تفاوت قیمت بازیها توی کشورهایی که سونی ساپورتشون میکنه هم هست

- - -ویرایش - - -

جواب این سوالو اگه میشه بدین
خارج نمیتونی بشی اون اورجینز رو شاید بتونی عوض کنی ولی سوشال کلاب رو فک نکنم
کلا با اکانت ظرفیت سوم انلاین نزنی بهتره مخصوصا این بازیها که سوشال کلاب یا اورجینز میخوان

تاپیک رو خراب نکنیم ولی واقعا ممکنه اگر اطلاع رسانی نشه سراغ خیلی از دوستان بیاد .
مشکل اصلی اینه که تن بیشتریا به این اکانت ها خورده . خیلیها رو میشناسم که در یک ماه اخیر وسوسه شدن و سراغش رفتن در حالی که فیزیکی باز بودن.
حتی یکی از دوستان همینجا رو من میدونم بلود بورن رو شیرینگ گرفته :d
ضمنا در مورد با صرف بودنش شک نکنید . شما 90 دلار رو فقط 150 تومن میتونید بخرید. و تازه 150 تومن بین دونفر یا سه نفر تقسیم میشه که میشه 75 !
ضمنا این اکانتهای هکی 3 ماه هست فقط اومده . قبل اون سه ماه هر چیز که بوده قانونی بوده.

دوستان به دنباله پیگیری های که در مورد کنسولم که که بن شده داشتم
امروز جواب ایمیل هم اومد(خودم به این مورد بیشتر اطمینان دارم چون سریال نامبر کنسول رو در ایمیل اولی که اومد پرسیدن و چکش کردن) اما این بار دلیلش رو چیز دیگه ای عنوان کرده و مربوط به خود کنسول دونسته همینطور که دوستان گفتن اگر مربوط به فح یا تخلف دیگه ای ..بود
1.اکانت من باید بن میشد2.بنده هدست کنسول رو کلا از جعبه خارج نکردم چه برسه به حرف زدن انگلیسیم هم در اون حد نیست که صحبت کنم چه برسه که بخام با کسی دعوا کنم 3.آخرین اکانت ظرفیت سه رو من درست یک روز قبل از بن شدن وارد کردم
در مجموع طبق اين ايميل همین اکانت ها رو مسبب بن شدنم میدونم به قول این دوستمون واقعا اگر صبر و تحمل بن شدن و مهمتر از اون جیب پر پول ندارید سراغ دردسر نرید الان این یک روز واسه من اندازه 1 سال گذشته :sad: کنسول هم بدون آنلاین از نظر من با آجر فرقی نداره:cry::cry:
:cry:
In this case, the console is not banned is suspended temporary until 05/30/2015
Unfortunately the reason is because it was a violation of the terms of service in the PSN under the console and unfortunately that its the only information We are able to provide you, so you will need to wait until the suspension end.

آخرین ویرایش:
ببينيد به طور كلي به نظر من شيرينگ مشكلي نداره براي مثال يه بازي مثل fifa 15 كه صد در صد يكسال ازش استفاده ميشه و و هميشه هم نيازش داري خيلي بهتره كه به طور ديجيتالي تهيه بشه هم يه مقدار هزينه ي كمتري براي بازي ميشه هم بازي رو براي هميشه داري و البته مشكلاتي هميشگي ديسك رو هم نداري در صورتي كه اگه بازي رو فيزيكي بگيري بعد از يكسال 40 تومن هم نمي توني بفروشي ولي تقريبا ميشه گفت بقيه بازي ها ارزش خريد ديجيتالي ندارند و بهتره فيزيكي خريداري بشه و بعد از اتمام بازي با يه 20 30 تومن كسري بفروشيش

سلام یه سوال خیلی واجب دارم
من با شریکم دیشب با گیفت کارت 10 تا بازی خریدیم نفری 600 پامون در اومد اونم امریکا و کاملا قانونی . امروز صبح هر کاری میکنیم وارد اکانت نمیشه میگه نام کاربری و با رمز ورود اشتباه است .رفتیم از طریق بازیابی رمزو برگردونم که گفت ایمیل هم اشتباهه .هیییییییییچ کس جز من و شریکم اطلاعات اکانت رو نداره .ایا ممکنه هک شده باشه ؟ یا کار شریکمه ؟ چون تازه باهاش اشنا شدم و اعتمادی بهش ندارم.

سلام یه سوال خیلی واجب دارم
من با شریکم دیشب با گیفت کارت 10 تا بازی خریدیم نفری 600 پامون در اومد اونم امریکا و کاملا قانونی . امروز صبح هر کاری میکنیم وارد اکانت نمیشه میگه نام کاربری و با رمز ورود اشتباه است .رفتیم از طریق بازیابی رمزو برگردونم که گفت ایمیل هم اشتباهه .هیییییییییچ کس جز من و شریکم اطلاعات اکانت رو نداره .ایا ممکنه هک شده باشه ؟ یا کار شریکمه ؟ چون تازه باهاش اشنا شدم و اعتمادی بهش ندارم.
به احتمال 99/9% شریکت داره میپیچونت !

سلام دوستان من دوتا اکانت خریدم موقع مهر و اذر gta و fifa
بعد از کجا بفهمم دزدی هست؟؟
بنظرتون اگه اکانت دزدی بود تا حالا قفل میشد که نشد
حالا اگه کسنول بن بشه چی میشه؟؟
از کجا بفهمم دزدی هست؟؟؟
به نظرتون طرح و با بازی ها بفروشم از بن شدن جلوگیری میکنه؟؟
راستی اکانت هام ظرفیت یکه هست یعنی واردشون نمیشم همینجوری با اصلی وارد میشم و بازیشون میکنم مشکلی که نداره اینا؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or