هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
ببخشید من توی این چند وقته میخوام PS4 بخرم، فقط به نظر دوستان بازیهام رو چطوری بخرم بهتره؟
شرینگ که هیچی، چون شنیدم احتمال قفل شدنش زیاده. از بین خرید دیجیتال کد و دیسکی کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بعد اگر دیجیتالی بخرم دیتای بازی رو راحت میشه گیر آورد؟ حجم پایین رو میشه یه کاری کرد اما حجم بالا رو نمیتونم دانلود کنم.
اگر برای خرید و اینا هم فروشگاهی چیزی میشناسید ممنون میشم معرفی و راهنمایی کنید.
اگه نخوای شر کنی خرید دیجیتالی زیاد صرفه نداره هر بازی ۶۰ دلاره که میشه ۲۰۰ تومن قیمت دیسک بازی های دو سه ماه پیش از این ارزون تر هست...حتما هم دس دوم دیسک رو بخر خیلی ارزون تر در میاد مشکل دیتا هم نداری دیگه

اقا من دو تا مشکل اساسی دارم:|
1-اینکه هر چیزی میزارم برا دانلود بعد متوفقش میکنم میزارم رو رست مود بعد که روشن میکنم میبینم دانلودش کرده و من نتم نابود شده..حتی گزینه دانلود اتوماتیک رو هم برداشتم ولی فرقی نکرد.

2-اینکه تو بازی هایی که صدا از اسپیکر میاد ...صدا هم از تی وی میاد هم از دسته ...مگه نباید فقط از دسته بیاد؟

یه سوال دیگه من الان اکانتم پلاسه دوستمم اکانتش پلاسه ..من اکانت اونو وارد کردم و فرست لایت رو گرفتم ..حالا تا کی میتونم بازی کنم؟پلاس اون تموم شه یا پلاس خودم تموم شه؟ممنون

گفتم خب شاید کمی تاثیر داشته باشه! :d
نه این مغازه دارا بی وجدانا الکی میکن اره کیفیت بهتری میدن در حالی که انجوری نیست نگاه بستگی به مارک تلویزیونت داره چند اینچ باشه اگه تا 56 اینا باشه همین کابل براش مناسبه ولی من رفتم خونه یکی از دوستام لامصب تلویزیون راست یه دیوار بود کابلشم قیمتش گرونتر بود چون اینچش بیش از حد بزرگ بود:دی

اقا من دو تا مشکل اساسی دارم:|
1-اینکه هر چیزی میزارم برا دانلود بعد متوفقش میکنم میزارم رو رست مود بعد که روشن میکنم میبینم دانلودش کرده و من نتم نابود شده..حتی گزینه دانلود اتوماتیک رو هم برداشتم ولی فرقی نکرد.

2-اینکه تو بازی هایی که صدا از اسپیکر میاد ...صدا هم از تی وی میاد هم از دسته ...مگه نباید فقط از دسته بیاد؟

یه سوال دیگه من الان اکانتم پلاسه دوستمم اکانتش پلاسه ..من اکانت اونو وارد کردم و فرست لایت رو گرفتم ..حالا تا کی میتونم بازی کنم؟پلاس اون تموم شه یا پلاس خودم تموم شه؟ممنون

1- برو Settings/Power Saving Setting/Set Functions Available in Rest Mode و تیک Stay Connected to the Internet رو بردار، دیگه تو Rest Mode دانلود نمیکنه.

2- تو بازیهایی که از اسپیکرِ دسته استفاده میشه، معمولاً صداهای خاصی مثل خشاب عوض کردن، روشن کردنِ چراغ و ... از اسپیکر دسته میاد و باقی صداها از TV. اگر هم میخواید صداهای مربوط به اسپیکرِ دسته رو کلاً قطع کنید، معمولاً توی بازی یه آپشن برای این کار هست که باعث میشه همه صداها از TV بیاد (توی بازی Tomb Raider برای مثال به همین صورته). اگر هم توی تنظیماتِ خودِ بازی چنین گزینه ای نباشه میتونید از توی Settings/Devices/Audio Devices کلاً صدای دسته رو قطع کنید.

3- اگه اون بازی از جمله بازیهای Freeـیه پلاس باشه و شما اون بازی رو به صورت دیجیتالی شیر کرده باشید، تا وقتی که اکانتِ دوستتون پلاس باشه، هر دو میتونید استفاده کنید (البته اونی که کنسولش رو برای اکانتِ موردِ نظر Primary نکرده باید به اینترنت متصل باشه هنگامِ بازی). ربطی به پلاس بودنِ شما نداره. دقیقاً مثل شیر دیجیتالی دو نفره هست، با این تفاوت که بازی برای اجرا احتیاج به پلاس بودنِ اکانتِ صاحبِ بازی داره.

1- برو Settings/Power Saving Setting/Set Functions Available in Rest Mode و تیک Stay Connected to the Internet رو بردار، دیگه تو Rest Mode دانلود نمیکنه.

2- تو بازیهایی که از اسپیکرِ دسته استفاده میشه، معمولاً صداهای خاصی مثل خشاب عوض کردن، روشن کردنِ چراغ و ... از اسپیکر دسته میاد و باقی صداها از TV. اگر هم میخواید صداهای مربوط به اسپیکرِ دسته رو کلاً قطع کنید، معمولاً توی بازی یه آپشن برای این کار هست که باعث میشه همه صداها از TV بیاد (توی بازی Tomb Raider برای مثال به همین صورته). اگر هم توی تنظیماتِ خودِ بازی چنین گزینه ای نباشه میتونید از توی Settings/Devices/Audio Devices کلاً صدای دسته رو قطع کنید.

3- اگه اون بازی از جمله بازیهای Freeـیه پلاس باشه و شما اون بازی رو به صورت دیجیتالی شیر کرده باشید، تا وقتی که اکانتِ دوستتون پلاس باشه، هر دو میتونید استفاده کنید (البته اونی که کنسولش رو برای اکانتِ موردِ نظر Primary نکرده باید به اینترنت متصل باشه هنگامِ بازی). ربطی به پلاس بودنِ شما نداره. دقیقاً مثل شیر دیجیتالی دو نفره هست، با این تفاوت که بازی برای اجرا احتیاج به پلاس بودنِ اکانتِ صاحبِ بازی داره.

ممنونم ولی ببینید مثلا تو جی تی ای صدا موبایل داخل بازی از دسته میاد خوب ..ولی همزمان صدا از تی وی هم میاد یه حالت دو صدا ایجاد میشه من نمیخوام از تی وی هم پخش بشه میخوام مثلا همون صدای موبایل فقط از دسته پخش بشه

سلام خواهشا کسی که جواب سوالمو میدونه ج بده من تو پی اس ان مشکل دارم یه هفتس اصلا نمیتونم انلاین بازی کنم استور اینا برم از اینترنت فکر نکنم باشه چون دانلودم یه مگه و پینگ 120 دقیق کسی میدونه مشکل چیه و کی حل میشه ؟
چیزی هست به داخل مربوط میشه
psn هیچ مشکلی نداره در حال حاضر

دوستان من یه call of duty advance warfare دارم ریجن 3 ولی روش عربی نوشته ! قضیه جیه؟ مگه ریجن خاورمیانه 2 نبود؟الان من بخوام dlc دانلود کنم براش نمیتونم از استور امارات خرید کنم؟
از روی کده روی دیسک هم میشه چک کرد اکثرا. سرچ بزنی میاد کدش که برای چه ریجنی هست
اره درسته 3 معمولا برای اسیاییها هست ولی اگر 3 هست که خب باید dlc از اکانت 3 دانلود کنی تا نصب بشه

سلام یه سوال داشتم من الان کنسولم ریحن 2 و اکانت پی اس انم ریجن 1 به نظرتون تا تعداد بازیام زیاد نشده برم یه اکانت جدید بسازم ریجن 2 که تو اینده اگر بازی مثل مورتال کومبت اومد دچار مشکل نشم؟
ریجن کنسول اهمیتی نداره

کسی نیست جواب ما رو بده؟؟

سلام دوست عزیز.
یه راهی وجود داره که شما میتونید یه بازی دیجیتالی رو بین سه تا کنسول شیر کنید. سونی توی مواردی که تو سایت رسمیش گفته حرفی در مورد شیرِ سه نفره نزده، فقط گفته که میتونید بازی رو بین دو کنسول شیر کنید.
خلاصه دوستانِ ایرانیِ ما متوجه شدن که میشه بازی رو بین 3 کنسول شیر کرد و با استفاده از این کار قیمت یه بازی دیجیتالی برای هر نفر به 1/3 کاهش پیدا میکنه.

تو این روش به سه نفری که بازی رو شیر کردن اصطلاحاً میگن ظرفیت 1، ظرفیت 2 و ظرفیت 3. تا چند مدتِ پیش هیچ مشکلی وجود نداشت و همه به راحتی از این سیستمِ شیرِ سه نفره استفاده میکردن. اما جدیداً و بعد از آپدیت آخر برای اون افرادی که ظرفیت 1 بودن مشکل بوجود اومد و بازی براشون اجرا نشد. احتمالاً سونی متوجه قضیه شده. البته اگه موقع خرید بازی میتونید مطمئن باشید که فروشنده حتماً شما رو ظرفیت 2 یا 3 میکنه، مشکلی پیش نمیاد.

اما نظر شخصی خودم اینه که بازی فیزیکی دست دوم بخرید و بعد با کمی ضرر بفروشید. چون بازی دیجیتالی قابل فروش نیست (یا حداقل خیلی سخت تر از بازی فیزیکی میشه فروخت). یه سری فروشنده مُنصف هم وجود دارن که با کمی پولِ اضافی بازی رو براتون تعویض میکنند. خرید دیجیتالی رو بزارید برای بازیهایی که میدونید قصد فروششون رو ندارید و میخواید همیشه اون بازی رو داشته باشید.

بچه ها کنسول دسته کامپیوتر که وایرلسی یا usb باشه ساپورت میکنه؟ اگه وصل کنم مشکلی پیش میاد؟

نُچ. ساپورت نمیکنه.

سلام دوستان
یه سوال دارم ....واسه استفاده از برنامه psx download helper هم کنسول هم پی سی باید با کابل لن به مودم وصل باشن ؟یا میشه کنسولو با وایفای وصل کرد
من کنسولو با وایفای وصل کردم به مودم و پی سی رو با کابل لن و اون آدرس آی پی هم که برنامه داد تو قسمت پراکسی کنسول زدم ولی موقع تست کانکشن به اینترنت وصل نشد.آیا باید جفتشونو با کابل لن به مودم وصل کنم؟
ممنون میشم جواب بدید

سلام دوستان
یه سوال دارم ....واسه استفاده از برنامه psx download helper هم کنسول هم پی سی باید با کابل لن به مودم وصل باشن ؟یا میشه کنسولو با وایفای وصل کرد
من کنسولو با وایفای وصل کردم به مودم و پی سی رو با کابل لن و اون آدرس آی پی هم که برنامه داد تو قسمت پراکسی کنسول زدم ولی موقع تست کانکشن به اینترنت وصل نشد.آیا باید جفتشونو با کابل لن به مودم وصل کنم؟
ممنون میشم جواب بدید
روش وصل کردن زیاد مهم نیست فقط باید سیستم و کنسول به یک مودم وصل باشن و هر دو به نت وصل باشن
روشن بودن آنتی ویروس و فایروال کامپیوتر از اتصال جلوگیری میکند، از خاموش بودنشون اطمینان پیدا کن

سلام دوستان من میخوام کنسول بگیرم بین ps4 و oneموندم به نظر شما بدون تعصب کدوم بهتره الان 360 دارم ؟
PS4 بگیر و شک نکن! من قبل از اینکه وان بخرم PS3 داشتم که واقعا اذیتم می کرد. از بازی کپی ریختن و 100 تا دردسر کلی برو وبیا آخرشم بر اثر نوسان برق به رحمت الهی رفت
بعدش رفتم وان خریدم رفتم فروختم جاش یدونه 4 خریدم! یعنی واقعا از وان راضی نبودم. با 360 خیلی فرق داره و اصلا مثل 360 راحت نیست. حداقل برای من نبود.
البته بازیهایی که میخوای بازی کنی رو هم درنظر بگیر. (علت اصلی من) کینکت رو هم بیخیال شو که واقعا چرته.
آنلاین هم میگن 4 بهتر از وان عمل میکنه به علت مشکلات اتصال به لایو و ازین حرفا. البته در این زمینه تحقیق کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or