هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام خواهشا جواب بدین اگه اکانت من ریجنش هند باشه بازی هایی که با اون اکانت خریداری میشه ریجن چنده ؟
مدلی که روی دستگاه ـت نوشته رو بگو یا آنلاین سرچ کن ببین مال کجاست
در هر صورت مهم نیست که چه ریجنی باشه. PS4 قفل ریجن برای بازیهاش نداره. شما هر بازی رو میتونی رو هر ریجنی اجرا کنی.

مدلی که روی دستگاه ـت نوشته رو بگو یا آنلاین سرچ کن ببین مال کجاست
در هر صورت مهم نیست که چه ریجنی باشه. PS4 قفل ریجن برای بازیهاش نداره. شما هر بازی رو میتونی رو هر ریجنی اجرا کنی.
می دونم برا دیتا میگم منت بازی با اکانت هند خریدم می خوام بدونم ریجنش چنده تا برا همون ریجن دیتا بخرم

می دونم برا دیتا میگم منت بازی با اکانت هند خریدم می خوام بدونم ریجنش چنده تا برا همون ریجن دیتا بخرم
آها ! اینجور که شما میگی کد خاصی نداره. برای هر دیتا یا DLC یا هر چیز دیگه ای باید وارد PSN هند بشی تا بتونی دانلود کنی.
حالا این که شما میخای دیتا رو بخری نمی دونم چطوریاست دیگه.

بچه ها کنسول دسته کامپیوتر که وایرلسی یا usb باشه ساپورت میکنه؟ اگه وصل کنم مشکلی پیش میاد؟

فکر نکنم دوست عزیز....اگه اینجوری بود که همه میرفتن میگرفتن وقتی دسته PS3 جواب نمیده میخوای دسته کامپیوتر جواب بده ؟؟!! /:)

دوستان سری جدید مادربردها چه فرقی با اون قدیمی ها دارن ؟؟ مثلا سری های CUH1115A یا CUH1116A چه فرقی با سری قدیمی ها دارن ؟؟ ( شنیدم وزنشون کمتر شده نسبت به قدیم )

سلام من قصد خرید ps4 دارم ب نظرتون واسه ایران رجین ۱ خوبه یا ۲ ؟
بعد میگن پال رجین ۲ تو ایران بهتره جریانش چیه دوستان ؟
اینترنتی میخوام بخرم نظرتون چیه ؟

روش وصل کردن زیاد مهم نیست فقط باید سیستم و کنسول به یک مودم وصل باشن و هر دو به نت وصل باشنروشن بودن آنتی ویروس و فایروال کامپیوتر از اتصال جلوگیری میکند، از خاموش بودنشون اطمینان پیدا کن
آنتی ویروسم روشن بود خاموشش کردم ولی بازم موقع تست کانکشن faild میشه

سلام من قصد خرید ps4 دارم ب نظرتون واسه ایران رجین ۱ خوبه یا ۲ ؟
بعد میگن پال رجین ۲ تو ایران بهتره جریانش چیه دوستان ؟
اینترنتی میخوام بخرم نظرتون چیه ؟
فرقی بین ریجن 1-2 نیست
هیچ فرقی ایجاد نمیکنه

دوستان سری جدید مادربردها چه فرقی با اون قدیمی ها دارن ؟؟ مثلا سری های CUH1115A یا CUH1116A چه فرقی با سری قدیمی ها دارن ؟؟ ( شنیدم وزنشون کمتر شده نسبت به قدیم )
از نظره کیفیتی هیچ فرقی نداره . زیاد حساسیت نشون نده .... بدین معنا نیست که شما دستگاهی با کیفیت بهتر میگیری

سلام خواهشا جواب بدین اگه اکانت من ریجنش هند باشه بازی هایی که با اون اکانت خریداری میشه ریجن چنده ؟
کشورهای اسیای ریجن 3 محسوب میشن. هند هم باید 3 باشه .

سلام دوستان
یه سوال دارم ....واسه استفاده از برنامه psx download helper هم کنسول هم پی سی باید با کابل لن به مودم وصل باشن ؟یا میشه کنسولو با وایفای وصل کرد
من کنسولو با وایفای وصل کردم به مودم و پی سی رو با کابل لن و اون آدرس آی پی هم که برنامه داد تو قسمت پراکسی کنسول زدم ولی موقع تست کانکشن به اینترنت وصل نشد.آیا باید جفتشونو با کابل لن به مودم وصل کنم؟
ممنون میشم جواب بدید
کسی حواب سوال منو نمیدونه؟ آنتی ویروس و فایر والم هم خاموشن

سلام
دوستان من میخوام AC:Unity رو بفروشم ریجن ALL هست به چه قیمتی به نظرتون بفروشم بهتره؟ اولین بازی هست که میخوام بفروشم یه راهنمایی هایی در موردش بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or