هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
یک سوال برام پیش اومده اگه میشه سریع جوابمو بدید
بعضی از دوستام میان اکانت قطر یا کویت رو میسازن بعد باهاش بازی های pre order رو مفت میگیرن بازی میکنن:|
مگه اینطور چیزی هم داریم؟؟؟؟

سلام چند تا سوال دارم یکیش اینکه میشه در هنگام شارژ کردن دسته ازش استفاده کرد؟منظورم اینه که باعث خرابیش نمیشه دومین سوال هم مربوط میشه به نوع شارژکرن دسته میتونم اونو با شارژر موبایل هم شارژ کنم؟
ممنون

سلام دوستان
یک سوال برام پیش اومده اگه میشه سریع جوابمو بدید
بعضی از دوستام میان اکانت قطر یا کویت رو میسازن بعد باهاش بازی های pre order رو مفت میگیرن بازی میکنن:|
مگه اینطور چیزی هم داریم؟؟؟؟
نه داداش ...فقط میتونن دانلودش کنن...واسه اجراش باید لایسنسش رو داشته باشن

ببخشید سوالم رو اینجا میپرسن شاید جاش نباشه.
1. اگه بازی رو پاک کنم آپدیت هاش هم پاک میشه ؟
2. بعد از پاک کردن بازی تروفی هایی که نیاز به progress داره هم reset میشن؟

ببخشید سوالم رو اینجا میپرسن شاید جاش نباشه.
1. اگه بازی رو پاک کنم آپدیت هاش هم پاک میشه ؟
2. بعد از پاک کردن بازی تروفی هایی که نیاز به progress داره هم reset میشن؟
سلام عزیز
1. بله . به جز Save ها
2. یعنی تروفیایی که در جهته کامل کردنشون بودی ؟ نه . چون save هات میمونه ولی کلی تروفیا ریست نمیشن ...

- - -ویرایش - - -

سلام چند تا سوال دارم یکیش اینکه میشه در هنگام شارژ کردن دسته ازش استفاده کرد؟منظورم اینه که باعث خرابیش نمیشه دومین سوال هم مربوط میشه به نوع شارژکرن دسته میتونم اونو با شارژر موبایل هم شارژ کنم؟
ممنون
مشکلی نداره استفاده کردنش در هنگام شارج شدن
فکر نمیکنم مشکلی باشه . من قبلا با pc هم شارجش کردم.

سلام یه سوال داشتم من الان کنسولم ریحن 2 و اکانت پی اس انم ریجن 1 به نظرتون تا تعداد بازیام زیاد نشده برم یه اکانت جدید بسازم ریجن 2 که تو اینده اگر بازی مثل مورتال کومبت اومد دچار مشکل نشم؟

فکر نکنم مشکل عمده از نت ماها باشه....بعد از اینکه گیرش واسه من رفع شد به خیلی راحت و سریع وصل میشه
نه این مشکل پورت UDPT و شیلترنگ هست
منم موقعی که برگشتم دیدم این مشکل رو پیدا کردم و نمیتونم بازی کنم حتی gta v

دوستان من یه call of duty advance warfare دارم ریجن 3 ولی روش عربی نوشته ! قضیه جیه؟ مگه ریجن خاورمیانه 2 نبود؟الان من بخوام dlc دانلود کنم براش نمیتونم از استور امارات خرید کنم؟

سلام
ببخشید من توی این چند وقته میخوام PS4 بخرم، فقط به نظر دوستان بازیهام رو چطوری بخرم بهتره؟
شرینگ که هیچی، چون شنیدم احتمال قفل شدنش زیاده. از بین خرید دیجیتال کد و دیسکی کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بعد اگر دیجیتالی بخرم دیتای بازی رو راحت میشه گیر آورد؟ حجم پایین رو میشه یه کاری کرد اما حجم بالا رو نمیتونم دانلود کنم.
اگر برای خرید و اینا هم فروشگاهی چیزی میشناسید ممنون میشم معرفی و راهنمایی کنید.

سلام خواهشا کسی که جواب سوالمو میدونه ج بده من تو پی اس ان مشکل دارم یه هفتس اصلا نمیتونم انلاین بازی کنم استور اینا برم از اینترنت فکر نکنم باشه چون دانلودم یه مگه و پینگ 120 دقیق کسی میدونه مشکل چیه و کی حل میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or