Hazardous
کاربر سایت
بازی رو پاک کن دوباره نصب کن.دوستان کسی نیست کمک کنه ببینه چرا دستگاه من بلود بورنو از load نمیاره نمیدونم چشه رفتیم دیسک خریدیم حالا لود نمیشه این بازی عجب نحس شده برا من
بازی رو پاک کن دوباره نصب کن.دوستان کسی نیست کمک کنه ببینه چرا دستگاه من بلود بورنو از load نمیاره نمیدونم چشه رفتیم دیسک خریدیم حالا لود نمیشه این بازی عجب نحس شده برا من
نمیشه گفت شانسش بالا هست یا پایین هست. معمولا برای گرفتن تروفیا باید دوباره انجام بدی اگر باگ خور شده متاسفانهمن اپدیت 6 گیگی بازی رو دانلود نکردم ممکنه اپدیت رو دانلود کردم خود به خود تروفی رو باز کنه؟ واقعا خیلی سخته از اول:/ فکر کنم 200 تا یا بیشتر چست داره!!!
نمیشه. نیاز به credit card هستدوستان یه سوال
این14 روز مجانی plus باسه اکانت ریجن 1 امریکا چجوری فعال کنم؟
اگه تابیکی هست لینک بدید لطفا
دوستان کسی نیست کمک کنه ببینه چرا دستگاه من بلود بورنو از load نمیاره نمیدونم چشه رفتیم دیسک خریدیم حالا لود نمیشه این بازی عجب نحس شده برا من
Game install incomplete cannot load save data رفتیم دیسکو خریدیم اینطوری شد نمیدونم چه مرگشه دیگه سیو ریجن قبلیم پا کردم نشد نمیدونم چه مشکلی داره
داداش من دیسک دست دوم خریدم طرف گفت من تمومش کردم مشکلی پیش نیومد اگه اپدیت کنمش درست میشه یا اگه هم میخوام از back up استفاده کنم یه چندتا بازی دیجیتالی روش نصب کردم به فنا نمیرن از این ظرفیت 1یا 2 هستنمیشه گفت شانسش بالا هست یا پایین هست. معمولا برای گرفتن تروفیا باید دوباره انجام بدی اگر باگ خور شده متاسفانه
نمیشه. نیاز به credit card هست
یعنی data بازی رو داشتی ؟ data بازیه digital با فیزیکی جدا هست
save ها ریجنها هم کار نمیکنه رو هم
پاک کن دوباره نصب کن .
اگر کار نمیکنه اصلا ممکنه مشکل از دیسک باشه
rebuild database رو امتحان کردی ؟
اما قبلش اگر مشکلی نداری از save هات backup بگیر دستگاه رو format کن دوباره فریمور نصب کن احتمالا درست بشه
هر کاری که بگی کردم درست بشو نیستبازی رو پاک کن دوباره نصب کن.
دادا من rebuld database نمیدونم چی هست:dنمیشه گفت شانسش بالا هست یا پایین هست. معمولا برای گرفتن تروفیا باید دوباره انجام بدی اگر باگ خور شده متاسفانه
نمیشه. نیاز به credit card هست
یعنی data بازی رو داشتی ؟ data بازیه digital با فیزیکی جدا هست
save ها ریجنها هم کار نمیکنه رو هم
پاک کن دوباره نصب کن .
اگر کار نمیکنه اصلا ممکنه مشکل از دیسک باشه
rebuild database رو امتحان کردی ؟
اما قبلش اگر مشکلی نداری از save هات backup بگیر دستگاه رو format کن دوباره فریمور نصب کن احتمالا درست بشه
داداش برو تو کار 14 روز پلاس مجانی ژاپن:dدوستان یه سوال
این14 روز مجانی plus باسه اکانت ریجن 1 امریکا چجوری فعال کنم؟
اگه تابیکی هست لینک بدید لطفا
مشکلی نیست ... واسه خیلی ها پیش اومده ... چند دقیقه صبر کن اگه نشد از بازی بیا بیرون یه بار دیگه امتحان کن.....انقدر امتحان کن تا بالاخره درست بشه...مشکل از خود سرور هاستسلام
[/URL][/IMG]![]()
همینجور موقع کانکت میمونه 1ساعتم منتظر موندم دی ان اسو متو اعوض میکنم ولی هیچ فایده ای نداره دیتای بازیم پاک کردم دوباره نصبیدم مپاشو همینجور ام انگار کار ساز نیست چند روزیه اینطوری شده دیگه چکاری مونده نکردم![]()
مشکل اینترنت ماست متاسفانهسلام
[/URL][/IMG]![]()
همینجور موقع کانکت میمونه 1ساعتم منتظر موندم دی ان اسو متو اعوض میکنم ولی هیچ فایده ای نداره دیتای بازیم پاک کردم دوباره نصبیدم مپاشو همینجور ام انگار کار ساز نیست چند روزیه اینطوری شده دیگه چکاری مونده نکردم![]()
اخه یه اکانت دیگه بسازم تروفی هاشو چیکار کنمداداش برو تو کار 14 روز پلاس مجانی ژاپن:d
نمیشه گفت شانسش بالا هست یا پایین هست. معمولا برای گرفتن تروفیا باید دوباره انجام بدی اگر باگ خور شده متاسفانه
فکر نکنم مشکل عمده از نت ماها باشه....بعد از اینکه گیرش واسه من رفع شد به خیلی راحت و سریع وصل میشهمشکل اینترنت ماست متاسفانه
1-یه سری رنگ ها هست که با لول آپ کردن و یا خرید از استور میتونی ازشون استفاده کنیسلام تعدادی سوالب دارم لطفا بهد همه جواب بدین ممنون
1-چرا تو کالاف انلاین همه میتونن تفنگهاشون رو رنگ کنن من نمیتونم ؟اصلا اونا تفنگ های عجیبی دارن که اصلا تو بازی نیست .
2-اون seasen pass که تو نسخه day zero وجود داره همون seasen pass هست که تو استور 50 دلاره ؟ چه چیزهایی داره ؟
3-چرا نت من که دو مگ مخابراطه پینگش شده 300(قبلا 150 بود) ولی مال دوستم 150-170 هست در حالی که 1 مگ هست ؟
4-اگه بخوام اکنت ریجن دو بسازم باید کشورم رو uk انتخاب کنم ؟
زیادن ببخشید
کسی نیست به من بینوا کمک کنه
بله از همون روزدوستان پلاس رو کدش رو هر وقت که توی دستگاه بزنیم روز شمارش شروع میشه دیگه آره ؟؟
توی فروشگاه سایت باید حتما کاربر جدید بسازیم یا با همین نام کاربری و پسوردی که توی انجمن هستیم میشه وارد شد ؟؟
نه دیگه D:......
- - -ویرایش - - -
راهی نداره به خوده یوبی سافت ریپورت بدم؟:d اگه بشه عالیه!