هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

مشکل از نت ما هست..چه ربطی به کنسول داره؟؟ الکی هر چه میشه میندازن گردن اپدیت.

حالا این مشکل آنلاین بازی کردن رو نمیدونم اما این آپدیت آخریه رو راست میگن اصلا چیز جالبی نیست شاید یه چیز خوب اضافه کرده عوضش کلی مشکل بوجود آورده

سلام
تو ایکس باکس وان یه قابلیت هست که مثلا وسط بازی کنسول رو خاموش کنی و بعد روشن کنی بازی از همونجا میاد. یا اینکه وسط بازی بری تو منو بازم بازی از همون جا میاد.
ps4 هم همینجوری؟

سلام
تو ایکس باکس وان یه قابلیت هست که مثلا وسط بازی کنسول رو خاموش کنی و بعد روشن کنی بازی از همونجا میاد. یا اینکه وسط بازی بری تو منو بازم بازی از همون جا میاد.
ps4 هم همینجوری؟
سلام... کنسولو تو rest mode بزارید... همین قابلیت هست براش...

من یه مدتی هست PS4 رو روشن می‌کنم می‌رم تو بازی یه ارور می‌ده و از یوزرم می‌اد بیرون. چند بار این کارو می‌کنم همه‌ش این ارور رو می‌ده. بعد مجبورم ریستارت کنم که اونم بعد ریستارت می‌ره سیف‌مود یه چیزی چک می‌کنه تا درست می‌شه. تقریباً هر 2 روز یه بار اینطوری می‌شه. دستگاه هم قبلاً مشکلی نداشته و 6 ماه هم هست دارمش و کلاً هم زیاد روش بازی ندادم نمی‌دونم چرا اینطوری می‌شه. دوستان اگه می‌دونن باید چطوری این مشکل رو حل کرد ممنون می‌شم راهنمایی کنن.
ارورش دقیقا چیه ؟ کدش رو بنویس بتونم سرچ کنم ببینم قضیه چی هست.
rebuild database میکنه توی safe mode ؟

دوستان یه سوال ps4 میتونه بازی های ارجینال ps3 رو اجرا کنه
خیر
4 اصلا backward compatibility نداره

ارور و پیامش اینه:
CE-30374-7
X (User) will be logged out of the PS4 because an error has occurred
راستی من این ارور رو از خود ساپورت سونی سرچ کردم همه ارورایی که اولش پسوند CE رو دارم گشتم همچین اروری نبود.
دقیقاً نمی‌دونم چیکار می‌کنه تو سیف‌مود. یه فیلدی می‌اد و پر می‌شه و دوباره PS4 ریستارت می‌شه تا اینکه PS4 بوت می‌شه.
اره
این از این ارورهای خاص هست. خیلی ارورهای دیگه هست اونجا ثبت نشده
ولی توی نت سرچ کردم چیزی نیومد
شمارش اطمینان داری درسته ؟
احیانا بعده از اپدیت فریموری چیزی اینطوری نشده ؟
اکانتت primary هست ؟

میتونی rebuild database رو امتحان کنی
ولی کلا این مشکل خیلی خاص به نظر میاد
کسه دیگه از اکانتت استفاده نمیکنه ؟؟؟؟

کاره اخری هم :
به نظرم از save انیات backup بگیر
اگر برات مقدور هست ini کامل بکن . بعدش فریمور رو دوباره نصب کن .
بعدش اکانت رو بده و primary کن ببین مشکلت حل میشه یا نه

- آره شماره درسته از توی Error History خود کنسول دیدم.
- نه خیلی وقته 2.50 رو ریختم و مشکلی نداره فقط از وقتی بلادبورن رو گرفتم بعد دوباره خواستم بازی کنم اینطوری شده!
- پرایمریِ

- چطوری می‌شه Rebuild Database زد؟ سیو‌ها و... رو که پاک نمی‌کنه؟
- نه فقط خودم استفاده می‌کنم.
از طریقه safe mode وارد میشی
نه هیچی پاک نمیکنه
اگر جواب نداد میتونی راه اخری رو امتحان کنی

مشکل نت من حل شد
برای بازی های انلاین و پلاس که روش عکس قفل هست و نمیتونی وارد بشی به خاطر نت
برو تو psn یه چیز الکی باز کن بعد بیا بیرون درست میشه
یا برو تو قسمت تنظیمات اینترنت بعد بزن تست network
هر بار دیدی نمیزاره بری تو بازی همین کار رو باید بکنی

دوستان بهترین زمان برای خرید این کنسول از نظر قیمتی چه زمانی هست ? خرداد ماه خوبه یا گرون میشه اون موقع ?

درود

دوست عزیز وضعیت بازار اصلا معلوم نیست. ماشالا هیچی ثبات نداره اینجا . به نظرم باید تو لحظه زندگی کنی در این مملکت :دی الان تقریبا قیمت مناسبی داره ps4 تو بازار

دوستان بهترین زمان برای خرید این کنسول از نظر قیمتی چه زمانی هست ? خرداد ماه خوبه یا گرون میشه اون موقع ?
والا الان بخری بهتره
اصلا هم به فکر ارز و اینا نباش که بیاد پایین یا بیاد بالا اینا تا کنسول رو با قیمت قبلی نفروشن کم نمیکنن
کلا یه چیز هایی هست که به علت قوانین تاپیک نمیشه گفت
من نظرم اینه که الان بخر اما بازم فرقی نمیکنه

دوستان دارم دیونه میشم:((پول پی اس 4 درام هی میخوام بخرم ولی یاد بازی هاش میفتم پشیمون میشم:((
یایا شما چجوری بازیارو میخرین به هرکی میگم میگه فیزیکی:((من هفته ای کلا 15 تومن بابام بم میده سنمم 17 ساله
دارم دیوونه میشم هیچکی منو قانع نمیکنه
میگم برم پی سی رو ارتقاع بدم میان میگن نه دنگ و فنگ داره میگم پی اس 4 برخرم میگن بازیاش گرونه :((
بخدا بعضی وقتا میخوام خودم از پنجره پرت کنم پایین :((
بازیاش دیجیتالی بخوام 70 پولشه حتی تا 120 هم دیدم
کرایه که 20 تومن هفته ای با 200 امانت که بازم بعضی بازی ها مثله فیفا نمیشه
فیزیکی هم که........
چیکار کنممممممم:((

دوستان دارم دیونه میشم:((پول پی اس 4 درام هی میخوام بخرم ولی یاد بازی هاش میفتم پشیمون میشم:((
یایا شما چجوری بازیارو میخرین به هرکی میگم میگه فیزیکی:((من هفته ای کلا 15 تومن بابام بم میده سنمم 17 ساله
دارم دیوونه میشم هیچکی منو قانع نمیکنه
میگم برم پی سی رو ارتقاع بدم میان میگن نه دنگ و فنگ داره میگم پی اس 4 برخرم میگن بازیاش گرونه :((
بخدا بعضی وقتا میخوام خودم از پنجره پرت کنم پایین :((
بازیاش دیجیتالی بخوام 70 پولشه حتی تا 120 هم دیدم
کرایه که 20 تومن هفته ای با 200 امانت که بازم بعضی بازی ها مثله فیفا نمیشه
فیزیکی هم که........
چیکار کنممممممم:((

خوب بازی هارو دیجیتالی بخر ، مجبور نیستی که همه بازی هارو بخری که ...! مثلا جی تی ای رو بگیر حداه اقلش 3 ماه سرگرمت میکنه ، یا فیفا و بازی ها دیگه . من خودم 2 تا بازی بیشتر ندارم ، 8 ماهه کنسول خریدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or