Red20Devils
کاربر سایت
خاک بر سر سونی با این آپدیت 2.5
خاک بر سرشون
پر از ایرادو مشکله
فقط گند زده ب آنلاین بازی ها
مشکل از نت ما هست..چه ربطی به کنسول داره؟؟ الکی هر چه میشه میندازن گردن اپدیت.
خاک بر سر سونی با این آپدیت 2.5
خاک بر سرشون
پر از ایرادو مشکله
فقط گند زده ب آنلاین بازی ها
اینترنت ایران مشکل داره سراسری اما اپلیکشن ها هم مشکل داره کلا وایبر انیستا و غیره و سونی هم که داغونهمشکل از نت ما هست..چه ربطی به کنسول داره؟؟ الکی هر چه میشه میندازن گردن اپدیت.
مشکل از نت ما هست..چه ربطی به کنسول داره؟؟ الکی هر چه میشه میندازن گردن اپدیت.
سلام... کنسولو تو rest mode بزارید... همین قابلیت هست براش...سلام
تو ایکس باکس وان یه قابلیت هست که مثلا وسط بازی کنسول رو خاموش کنی و بعد روشن کنی بازی از همونجا میاد. یا اینکه وسط بازی بری تو منو بازم بازی از همون جا میاد.
ps4 هم همینجوری؟
ارورش دقیقا چیه ؟ کدش رو بنویس بتونم سرچ کنم ببینم قضیه چی هست.من یه مدتی هست PS4 رو روشن میکنم میرم تو بازی یه ارور میده و از یوزرم میاد بیرون. چند بار این کارو میکنم همهش این ارور رو میده. بعد مجبورم ریستارت کنم که اونم بعد ریستارت میره سیفمود یه چیزی چک میکنه تا درست میشه. تقریباً هر 2 روز یه بار اینطوری میشه. دستگاه هم قبلاً مشکلی نداشته و 6 ماه هم هست دارمش و کلاً هم زیاد روش بازی ندادم نمیدونم چرا اینطوری میشه. دوستان اگه میدونن باید چطوری این مشکل رو حل کرد ممنون میشم راهنمایی کنن.
خیردوستان یه سوال ps4 میتونه بازی های ارجینال ps3 رو اجرا کنه
ارهارور و پیامش اینه:
CE-30374-7
X (User) will be logged out of the PS4 because an error has occurred
راستی من این ارور رو از خود ساپورت سونی سرچ کردم همه ارورایی که اولش پسوند CE رو دارم گشتم همچین اروری نبود.
دقیقاً نمیدونم چیکار میکنه تو سیفمود. یه فیلدی میاد و پر میشه و دوباره PS4 ریستارت میشه تا اینکه PS4 بوت میشه.
از طریقه safe mode وارد میشی- آره شماره درسته از توی Error History خود کنسول دیدم.
- نه خیلی وقته 2.50 رو ریختم و مشکلی نداره فقط از وقتی بلادبورن رو گرفتم بعد دوباره خواستم بازی کنم اینطوری شده!
- پرایمریِ
- چطوری میشه Rebuild Database زد؟ سیوها و... رو که پاک نمیکنه؟
- نه فقط خودم استفاده میکنم.
دوستان بهترین زمان برای خرید این کنسول از نظر قیمتی چه زمانی هست ? خرداد ماه خوبه یا گرون میشه اون موقع ?
والا الان بخری بهترهدوستان بهترین زمان برای خرید این کنسول از نظر قیمتی چه زمانی هست ? خرداد ماه خوبه یا گرون میشه اون موقع ?
پول پی اس 4 درام هی میخوام بخرم ولی یاد بازی هاش میفتم پشیمون میشم
من هفته ای کلا 15 تومن بابام بم میده سنمم 17 ساله 

دوستان دارم دیونه میشمپول پی اس 4 درام هی میخوام بخرم ولی یاد بازی هاش میفتم پشیمون میشم
یایا شما چجوری بازیارو میخرین به هرکی میگم میگه فیزیکیمن هفته ای کلا 15 تومن بابام بم میده سنمم 17 ساله
دارم دیوونه میشم هیچکی منو قانع نمیکنه
میگم برم پی سی رو ارتقاع بدم میان میگن نه دنگ و فنگ داره میگم پی اس 4 برخرم میگن بازیاش گرونه
بخدا بعضی وقتا میخوام خودم از پنجره پرت کنم پایین
بازیاش دیجیتالی بخوام 70 پولشه حتی تا 120 هم دیدم
کرایه که 20 تومن هفته ای با 200 امانت که بازم بعضی بازی ها مثله فیفا نمیشه
فیزیکی هم که........
چیکار کنممممممم![]()