مثلا چه بازی ؟دوستان بعضی بازی ها تو استور های مختلف پولی هستن و تو بعضی استور ها رایگانه.. در صوریتکه با share کردن راحت میتونی بازی کنی... پس پولی کردنش چه معنی داره؟
سلام ریجن 3 تنها مشکلش اینه که دکمه های x , o باهم جاشون فرق میکنه روی دسته که این توی بازی ها براتون مشکل ساز میشه .
.
نه یه برگ کاغذی اگر توش بوده باشه بجای دفترچهدوستان من امروز بازی درایو کلاب رو خریدم ولی توش فقط دیسک بازی هست...آیا این بازی دفترچه هم داره ؟؟
ریجنها(بغیر همون دایره ضربدر)هیچ فرقی ندارن باندلها هم چون کمیابن خیلی گرونترن البته از فروشگاههای رسمی بخری فک کنم عادلانه تر باشه قیمتسلام خدمت دوستام من می خواهم الان از دبی ps4 بخریم اما متاسفانه بیشتر فوشگاها فقط ریجین3 دران و دو نیست ... به میبلغ 1350 درم و ایا رجین 3 در اینده دچار مشکل با اون نمیشم
و سوال بعدی در مورد باندیلها چرا قیمت باندل نسب به دستگاه خالی و بازی جدا خریداری کنم کمتر از باندل در میاد
و جز افزودنی مثل باز و یا دسته چیز دیگری دارد که اختلاف ان اینقدر بال در میاد بتدیل بین 1780 تا 1900 درهم میدن
و سوال بعدی کامرا بگیرم یا یک دسته اضاقی من بیشتر مواقع تنها هستم و ایا برای دوربینش بازی هم هست
لطفا سریع اگه کسی هست راهنمای کنه من الان بازار هستم ممنون میشم
من یه مانیتور w2261vp دارم که خروجی صدا داره صداشو زدم به یه اسپیکر ایرانی چرت که بعضی وقتها اسپیکر قطع میشه یهو مانیتورم روشن خاموش میشه اینارو گفتم شاید مال تو هم اینجوری باشهدوستان من یه مشکلی دارم.اونم اینکه مانیتورم هی خاموش روشن میشه وسط بازیاینم بگم اشکال از مانیتور نیست.چون فقط وقتی با Ps4 بازی میکنم این مشکل رو دارم.کسی این مشکل رو داره؟
دوستان من امروز بازی درایو کلاب رو خریدم ولی توش فقط دیسک بازی هست...آیا این بازی دفترچه هم داره ؟؟
مبارکه بازی درایو کلاب دفترچه نداره یه برگه داره که روش کد داره ممکنه پلاس یه هفته باشه ممکنه دی ال سی باشه اگه نو گرفتی باید برگه داشته باشه
آره دقیقا همینکارو کردم.خب راه حل چیه؟من یه مانیتور w2261vp دارم که خروجی صدا داره صداشو زدم به یه اسپیکر ایرانی چرت که بعضی وقتها اسپیکر قطع میشه یهو مانیتورم روشن خاموش میشه اینارو گفتم شاید مال تو هم اینجوری باشه
یعنی چجوری میتونم صدا رو مستقیم از اسپیکر بگیرم؟چون خود دستگاه که کابل صدا نداره
من معذرت خواهی میکنم حدود شیش ماه پیش که کنسولو خریدم توی فروم همسایه همین سوالو کردم که اونجا به من این جوابو دادن نمیدونستم که اشتباه به من گفتن ممنون بابت اطلاع رسانیبرای بار هزارم ، رجین 3 و 2ژاپن فقط توی منو اصلی جای تایید و رد کردنش فرق داره و تو خود بازی فرقی نداره و ابدا" مشکل زا نیست.
اگر از چیزی مطلع نیستیم اطلاع رسانی اشتباه نکنیم.
دوستان
من بازی درایو کلاب رو نصب کردم و یه 2 - 3 ساعتی هم بازی کردم.بعدش آپدیت 7 گیگی رو که با کامپیوترم دانلود کرده بودم رو با برنامه PSX انتقال دادم و نصب شد.حالا ک بازی رو مخوام اجرا کنم این ارور رو میده :
CE-30012-6
رفتم توی فروم ارور های PS4 پیداش کردم که زده بود Cannot allocate memory چه کنم ؟؟؟مشکل کجاست ؟؟؟
بازی رو پاک کنم دوباره نصب کنم ؟؟ یا راه حل دیگه ایی هم هست ؟
بازی هم فیزیکی هستش....
این راه حل رو تو سایت سونی زده
Step 1: Update the PS4 system with the latest system software.
Step 2: Clean disc to ensure the disc you're trying to play isn't dirty, scratched, or otherwise damaged.
Step 3: Restart the PS4 system.