هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یعنی اعصابم خورده
کنسول رو ک خامش میکنم 2 دقیقه طول میکشه خاموش بشه اونم تازه 2 تا بوق میزنه بعد خاموش میشه؟؟؟؟؟آخه چرا؟برنامه ها و بازی ها رو هم تمام میبندم.
از زمانی آپدیت 2.5 اومد خیلی مشکل دار شده.
بزارید یه چیزی بگم تا خودم رو خالی کنم
سونی خاک تو سرت با این آپدیت جدید زود بیا یه آپدیت جدید بده ک فقط read_ی

درود

دوستان من به تازگی ps4 گرفتم. ریجن 2 ژاپن

روی جعبه کنسول اون دوتا بارکد دقیقا روی خود کنسول هم پشت سر هم درج شده. اما اون شماره ای که روی جعبه زیر مدل دستگاه ( cuh-1100 ) نوشته شده که یک عدد 9 رقمیه ( 02-463-471-4 ) ، با شماره روی خود کنسول فرق داره!!!

آیا همون بارکد باید یکی باشه یا اینکه اون شماره 9 رقمی هم باید یکی باشه؟؟؟؟

درود

روی جعبه کنسول اون دوتا بارکد دقیقا روی خود کنسول هم پشت سر هم درج شده. اما اون شماره ای که روی جعبه زیر مدل دستگاه ( cuh-1100 ) نوشته شده که یک عدد 9 رقمیه ( 02-463-471-4 ) ، با شماره روی خود کنسول فرق داره!!!

برای من سریال روی جعبه و روی دستگاه یکی بود باز دوستان با تجربه تر باید نظر بدهند.

من بازی last of us رو به صورت دیجیتالی از همین فروشگاه بازیسنتر خریدم. قیمت 70 هزار تومن و به صورت کد بود یعنی Voucher بود. حالا سوالم اینه این voucher ها رو چطور میشه خرید که اینقدر ارزون درمیاد؟

درود

سریال روی جعبه و روی کنسول و داخل منو تنظیمات باید کاملا یکی باشه

من بازی last of us رو به صورت دیجیتالی از همین فروشگاه بازیسنتر خریدم. قیمت 70 هزار تومن و به صورت کد بود یعنی Voucher بود. حالا سوالم اینه این voucher ها رو چطور میشه خرید که اینقدر ارزون درمیاد؟
احتمال داره از داخله bundle اینا بر میدارن ( حدس میزنم )
ببین روی شده not for separate sale یا یه چیزی تو این مایه ها اگر اره که 100% از داخله باندلی چیزی برداشتن !

\]به دسته ؟
3.5mm هست جکش ...

بله به دسته.
جک 3.5 همون جکی هست که به لپ تاپ وصل میشه؟

اره استاندارد هست ...

احتمال داره از داخله bundle اینا بر میدارن ( حدس میزنم )
ببین روی شده not for separate sale یا یه چیزی تو این مایه ها اگر اره که 100% از داخله باندلی چیزی برداشتن !
والا رو تصویر اسکن شده که واسم فرستادن هیچی ننوشته بود. فقط تاریخ expire داره که 2018 زده.

برای من سریال روی جعبه و روی دستگاه یکی بود باز دوستان با تجربه تر باید نظر بدهند.

سریال روی جعبه و روی کنسول و داخل منو تنظیمات باید کاملا یکی باشه

اون عدد 9 رقمی شماره سریاله؟؟ مال من یکی نیستن !!

ولی بارکد جعبه با بارکد کنسول کاملا یکیه. اصلا مگه میشه بارکد یکی باشه ولی اون سریال 9 رقمی یکی نباشه؟؟

اتفاقاً در سايت ، پشتيباني به همين سؤال يكي از كاربر ها پاسخ دادن
گفته بودن كه اين كدها براي همه ي بازي ها نيست! بلكه خود سوني بايد تصميم بگيره كه يه همچين طرحي رو اجرا كنن
حالا مي تونيد براي اطمينان از خودشون بپرسيد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اون عدد 9 رقمی شماره سریاله؟؟ مال من یکی نیستن !!

ولی بارکد جعبه با بارکد کنسول کاملا یکیه. اصلا مگه میشه بارکد یکی باشه ولی اون سریال 9 رقمی یکی نباشه؟؟

شماره سریال روی جعبه (دورش قرمز شده) و روی کنسول

شماره سریال روی جعبه (دورش قرمز شده) و روی کنسول

دوست عزیز ممنون از توجهت. این بارکد پس خداروشکر همون شماره سریاله که واسه منم یکیه. یه شماره 9 رقمی هم هست ( زیر کادر آبی سمت چپ تصویر زیر ) روی جعبه و کنسول که پس چیز خاصی نیست دیگه؟؟؟ ( اصلا این شماره 9 رقمی رو داره جعبه و کنسولت ؟ )
1.jpg

آخرین ویرایش:
کسی نبود براهنمایم؟؟؟
منظورت اینه سی دی کی دیجیتال رو شیر کرد با ی نفر؟؟؟ اگر منظورت همینه که نه مشکلی نیست یک سی دی کی دیجیتالو 2 نفر میتونن استفاده کنن ومولتی پلیر هم مشکلی نداره بن هم نمیشی
چطوری میخواد حذف بشه مثلا؟؟؟
اینم بدونی خوبه :
ps+ هم میشه شیر کرد و 2 نفری استفاده کرد منتها یک سری محدودیت هایی برای نفر اول که کدرو ریدیم کرده منظور میشه مثلا افلاین نمی تونه بازی کنه در کل محدودیت هاش به اون صورت مشکل ساز نیست. زت زیاد :d

دوست عزیز ممنون از توجهت. این بارکد پس خداروشکر همون شماره سریاله که واسه منم یکیه. یه شماره 9 رقمی هم هست ( زیر کادر آبی سمت چپ تصویر زیر ) روی جعبه و کنسول که پس چیز خاصی نیست دیگه؟؟؟ ( اصلا این شماره 9 رقمی رو داره جعبه و کنسولت ؟ )

نه اون چیز خاصی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or