هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

جدی چیتر هست ؟تا جایی که تحقیق کردم اینجکت کردن چیتا به خاطر همون شکبه سخته
والا من از اون موقع یک هدف ثابتو تا الان نتونستم بهش هیت بدم حتی چه برسه بزنمش خدا بخیر کنه معلوم نیست چه قدر طول بکشه بهش عادت کنم :|||||
من خودم اکثر بازیا رو انلاین میزنم اما چیتر ندیدم.اگر شما واقعا حرفه‌ای باشی یجور یا دسته راه میوفتی که خودت توش میمونی در ضمن همه بازی ها اتو ایم ندارن من خودمم اول pc باز بودم یه اشتباهی که اکثر PC بازا از جمله خودم میکنن چون اصلا با دسته نمیتونن فکر میکنن مشکل دستس و کنسول بازا غیر حرفه ای هستن اما اولین بار که بازی کردن یه حرفه ای رو رو یه کنسول دیدم واقعا فکم افتاد از اون مورد هم خیالت راحت دوتا شوتر بگیری کمپینشو بری راحت عادت میکنی چیز زمان بری نیست!!

من خودم اکثر بازیا رو انلاین میزنم اما چیتر ندیدم.اگر شما واقعا حرفه‌ای باشی یجور یا دسته راه میوفتی که خودت توش میمونی در ضمن همه بازی ها اتو ایم ندارن من خودمم اول pc باز بودم یه اشتباهی که اکثر PC بازا از جمله خودم میکنن چون اصلا با دسته نمیتونن فکر میکنن مشکل دستس و کنسول بازا غیر حرفه ای هستن اما اولین بار که بازی کردن یه حرفه ای رو رو یه کنسول دیدم واقعا فکم افتاد از اون مورد هم خیالت راحت دوتا شوتر بگیری کمپینشو بری راحت عادت میکنی چیز زمان بری نیست!!
دقیقا :D من تو این چن ساعت رفتم انباری رو زیر رو کردم پی اس 1 رو پیدا کردم :DD دستشو اوردم با اون یکم کمپین بتل 4بازی کردم واقعا خیلی زود دسته ادم میاد
تازه رو پیسی ایم اسیست که نداره فرض کن اگر با این وضع بدون ایم اسیست از همین اول بازی کنم چه قدر واسم جا می افته !!!

اون حرفت جالب بود :D الان واقعا خودم کف کردم تو این چن ساعت :O

بعد آپدیت ps4 ـم یخورده دیر روشن میشه و بعدش خودش خاموش میشه و دوباره روشن میشه و ارور میده که تو rest mode برق رو نکشید ، مشکلش چیه ؟
اگر با باگه نرم افزاری باشه با Rebuild Database باید حل بشه ( امتحان کن )
در ضمن یک بار کابلها رو برای 5 دقیقه بکش کلا و بعد همه رو بزن و چک کن و دوباره تست کن ببین مشکل حل میشه یا نه

منم خیلی وقت که گیمر pc هستم و فکر نمیکردم بتونم به این خوبی با دسته کنار بیام
تازه یه جورایی احساس میکنم با دسته حرفه ای تر بازی میکنم

دوستان این قابلیت شیر بازی ها مطمئنه خطری نداره آخه خیلی ارزونه چجوریه کسی میتونه راهنمایی کنه بازیو واسه همیشه داریم بدون اینترنت میشه بازی کرد بن نمیشیم انلاین میتونیم بزنیم بعد اگه بازی خدای نکرده حالا به هر دلیلی حذف شد میتونیم دوباره برگردونیمش؟؟زت زیاد:d

منم خیلی وقت که گیمر pc هستم و فکر نمیکردم بتونم به این خوبی با دسته کنار بیام
تازه یه جورایی احساس میکنم با دسته حرفه ای تر بازی میکنم
من هم PC بازم هم کنسول باز هر کدوم حس و حال خودشون رو دارند نمیشه گفت کدوم بهترند ولی هرکدوم برای سبک خودشون عالین ولی شاید شما هم باور نکنید من هم بعضی موقعه ها دسته به PC وصل میکنم لذت خودشو داره...:x

Last edited by a moderator:
من هم PC بازم هم کنسول باز هر کدوم حس و حال خودشون رو دارند نمیشه گفت کدوم بهترند ولی هرکدوم برای سبک خودشون عالین ولی شاید شما هم باور نکنید من هم بعضی موقعه ها دسته به PC وصل میکنم لذت خودشو داره...:x
بنظرم دسته روی pc فقط برای سبک ریسینگ خوبه

سلام
دوستان متاسفانه مانیتور من ورودی hdmi نداره :(
حالا من مجبورم از تبدیل کابل hdmi به vga استفاده کنم .
مبدل HDMI به Vga-تبدیل hdmi به vga-با خروجی صدا-اتصال XOBOX به مانیتور-خرید-فروش-اینترنتی-فروشگاه-مبدل اچ دی ام ای به وی جی ای-hdmi to vga-کابل hdmi به vga-مبدل
تو صفحه بالایی چند ویدیو قرار دارن که یکیش نحوه وصل کردن ps4 به مانیتور دارای ورودی vga هست.
لطفا این ویدیو رو ببینید . اتصال ps4 به مانیتور
در اونجایی که اسپیکر رو میخواد به ps4 وصل کنه با کابل usb که اسپیکر داره به ps4 وصل میکنه . خب من فکر کردم اینجای کار تموم شده اما یه کابلی که سرش سبز بود هم وصل کرد.
این کابلی که سرش سبز بود روی همه اسپیکر ها هست؟ ( اخه هنوز اسپیکر نگرفتم )

سلام
دوستان متاسفانه مانیتور من ورودی hdmi نداره :(

اولا اصلا توصیه نمی کنم چون شدیدا افت کیفیت داره یعنی افت کیفیت قابله تشخیصه خودمم اوایل استفاده می کردم ولی حالا اگر مجبور شدی بگیری نگران نباش ضرورتی نداره صدا رو از اسپیکر بگیری با وصل کردن یه هدست ساده به دسته می تونی صدا رو با کیفیت عالی داشته باشی

سلام
یه سوال داشتم
از زمانی ک آپدیت 2.5 رو نصب کردم منوی ps4 کند شده داخل ستینگ ک میرم یا زمانی ک روی صفحه ی منوی اصلی ps4 سمت چپ و راست میرم کند حرکت میکنه انگار ک افت فریم داره.اعصابم خرده قبلا این مشکلات رو نداشت.کسی هم اینجور مشکلات داره؟

برای وصل کردن هدست تبدیل نمیخواد؟
مستقیم وصل میشه؟
به دسته ؟
3.5mm هست جکش ...

سلام
یه سوال داشتم
از زمانی ک آپدیت 2.5 رو نصب کردم منوی ps4 کند شده داخل ستینگ ک میرم یا زمانی ک روی صفحه ی منوی اصلی ps4 سمت چپ و راست میرم کند حرکت میکنه انگار ک افت فریم داره.اعصابم خرده قبلا این مشکلات رو نداشت.کسی هم اینجور مشکلات داره؟
این رو چندجا خونده بودم که ظاهرا هنگامه اجرای بازیا یه سری توی OS به مشکل لگ بر خوردن ...
بهتره یه دور Rebuild Database انجام بدی

سلام
یه سوال داشتم

كلاً اين آپديت بر خلاف سر و صدايي كه قبلش بود خيلي نااميد كننده هست
گزينه ي خاموش كردن هم كه ديديد مثل قبل مستقيم نيست خيلي بد شده

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

PS4 من خیلی خوب کار می کنه و هیچ مشکلی نداره شکر خدا. فقط خواستم 13 بدرتون رو تبریک بگم و بگم پاشید برید بیرون یه امروز رو گیم رو ول کنید.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or