هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سونی یه کد ده رقمی داده که با اون میتونید 10 درصد تخفیف موقع تصفیه حساب خرید ، رو هر خرید بگیرید استفاده کنید حالشو ببرید.
ده رقمی هم هست.
اکانتهای رجین یک.
هفته پیش هم یه تخفیف تپل رو بازی ها داده بود و چهارتا بازی یک دلاری شده بودند که اون تموم شد.

jaber2013

ممنون از راهنماییت دوست عزیز فقط یه سوالی برام پیش اومده:
من اکانت دوستم که پلاس یک ساله داره رو به عنوان اکانت دوم دارم و همون طور که اموزش دادی اونو اول sign in و بعد primary کردم و بازی valiant heart رو که برا پلاس مجانی بود مقداریشو دانلود کردم بعد متوقف کردم و ریستور لایسنس زدم و اخر کار sign out کردم و وارد اکانت خودم شدم و دانلود رو ادامه دادم حالا سوالم اینه که چطور میتونم پلاس رو اکانت دوستم رو شیر کنم رو اکانت خودم؟؟؟ درست مثل همین بازی که شیر کردم (اگه درست گفته باشم)

Last edited by a moderator:
سلام :
من موقع آنلاین بازی کردن با ارور مواجه میشم و میگه که نمیتونم به سرور وصل بشم
میخواستم بدونم مشکل از اینترنتمه؟
اینهم تست سرعت
512 نامحدود
4247259568.png

من اکانت دوستم که پلاس یک ساله داره رو به عنوان اکانت دوم دارم و همون طور که اموزش دادی اونو اول sign in و بعد primary کردم و بازی valiant heart رو که برا پلاس مجانی بود مقداریشو دانلود کردم بعد متوقف کردم و ریستور لایسنس زدم و اخر کار sign out کردم و وارد اکانت خودم شدم و دانلود رو ادامه دادم حالا سوالم اینه که چطور میتونم پلاس رو اکانت دوستم رو شیر کنم رو اکانت خودم؟؟؟ درست مثل همین بازی که شیر کردم (اگه درست گفته باشم)
آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4
شاید این روش رو خیلیها بدونند.
در این اموزش بازیها و پلاسیی که روی پروفایلتون هست رو میوانید با دوستتان شریک شوید و یا بلعکس.

برای مثال : شما بازی FIFA14 رو بصورت دیجیتالی خریده اید بعد پروفایل خودتان رو به دوست یا هر کسی که خواستید میدید تا رو PS4 خودش دانلود و اکتیو کند بعد می تواند FIFA14 رو دانلود و با پروفایل خودش بازی کنه .اینطوری پول یک بازی رو میدهید و دو نفری بازی میکنند.با این روش میشه پلاس رو هم باهم شریکی خرید.

یک چیز جالبی که این روش داره این هست که طرف دوم اگر پروفایل شما رو دی اکتیو کند شما میتوانید به یکی دیگه هم بدید ;) ولی بصورت همزمان برای دو نفر قابل استفاده هست.
این روش در PS4 نامحدود هست و هر چند بار که خواستید میتوانید این کار رو انجام دهید.

1.پروفایل دوستتان را روی PS4 خود دانلود کنید

2.برید داخل setting

3.برید داخل psn

4. برید داخل Activate as primary ps4

5.بعد Activate رو انتخاب کنید وتمام

حالا پلاس وبازیهایی که روی اون پروفایل هست برای شما قابل استفاده هست

توجه :
1. فردی که اکانت روی کنسولش active شده میتونه بدون وصل شدن به اکانت شما به بازیاتون دسترسی داشته باشه
2. فقط با یک نفر میشه اکانت شیر کرد
3. در صورت شیر کردن اکانت ، شما فقط با اکانت خودتون میتونید رو کنسولتون بازیهاتون رو اجرا کنید (به طور مثال شما سه اکانت رو کنسولتون دارید و اکانت شماره 1 رو شیر کردی ، در این صورت دیگه با اکانت شماره 2 و 3 نمیتونید بازیهای اکانت شماره 1 رو اجرا کنید)

منبع blue man در سایت بازی سنتر

سلام من ۳ روز پیش psn plus ۳ ماه گرفتم . بهم گفت می تونی بازی infamous second son رو فری دانلود کنی . حالا مشکل من اینجاست که خود بازی ۵ گیگ دانلود کرد بعد بهم اجازه داد بازی کنم ولی ۱۶ گیگ باقی مانده رو تو پس زمینه شروع کرده به دانلود و من هیچ دسترسی به دانلود ندارم بتونم متوقفش کنم . هیچ راهی نداره بتونم دانلودشو paus بدم که بتونم شبا دانلود کنم؟ الان یک روزه از ترس دانلود اینترنت ps4 رو قطع کردم ممنون

jaber2013

با پریماری کردن اکانت دوستتون پلاس شیر میشه

امیر جان بازیها اگه اکانت یک و دو باشه که مشکلی نداره ولی اکانت سه بعضی موقع بن میشه چون اکانتی هستش که با هاش بازی خریداری شده و شیر سه نفره ممنوعه تا دو نفر خود سونی گفته مشکلی نداره ولی به دلایلی اکانت سوم بن میشه البته شانسیه ممکنه بن هم نشه ولی مال بعض دوستام بن شده و تنها فروشنده میدونه اکانت چندوم هست چون خودش دانلود میکنه
ببینم در صورت انلاین بن میکنه؟ من فقط افلاین بازی میکنم اصلا انلاین نمیزنم
اگه افلاین هم بازی کنم بن میکنه؟

سلام من ۳ روز پیش psn plus ۳ ماه گرفتم . بهم گفت می تونی بازی infamous second son رو فری دانلود کنی . حالا مشکل من اینجاست که خود بازی ۵ گیگ دانلود کرد بعد بهم اجازه داد بازی کنم ولی ۱۶ گیگ باقی مانده رو تو پس زمینه شروع کرده به دانلود و من هیچ دسترسی به دانلود ندارم بتونم متوقفش کنم . هیچ راهی نداره بتونم دانلودشو paus بدم که بتونم شبا دانلود کنم؟ الان یک روزه از ترس دانلود اینترنت ps4 رو قطع کردم ممنون

رامین جان اگه آپدیت ۴.۰۵ رو دانلود کرده باشی داخل منوی دستگاه همین صحفه آبی که عکس بازی هارو زده دکمه فلش بالارو بزن برو سمتچپ ته نوشته notification اونجا چند تا گزینه داره بیا پایین روی دانلود کنارش بازیها و برنامه های دانلودی رو داده اگه بری روشون دکمه ضرب رو بزنی پاوس میکنه یه بار دیگه بزنی دانلود ادامه پیدا میکنه اگه آپدیت ۴.۰۴ روی منو برو بالا ی بازیها اونجا نوشته notification

- - -ویرایش - - -

ببینم در صورت انلاین بن میکنه؟ من فقط افلاین بازی میکنم اصلا انلاین نمیزنم
اگه افلاین هم بازی کنم بن میکنه؟

اگه اکانت اول و دوم باشه میتونی هم آنلاین هم آفلاین بازی کنی ولی اکانت سوم باید ریستور لایسنس بخوره و نیم ساعت یه بار به اینتر نت وصل باشه حتی آفلاین هم بزنی رو اکانت سوم باید به اینترنت وصل باشه

متاسفانه خیر .
میتونستی از Psx استفاده کنی ...
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

از كجا بفهمم دسته چند درصد باتري داره ؟
ps button رو نگه داری نشون میده پایین صفحه ...

دوستان من بازی دو نفره ندارم تست کنم،اگه ویتا رو کانکت کنم به ps4 ،بعد میتونم با دسته به عنوان مهمان لاگین کنم و بعد مثلا فوتبال دو نفره بازی کنم؟

دوستان من بعد از آپدیت کنسول دیگه رو مانیتور w2261vp تصویر ندارم.ولی روی tvهای جدید دیگه که تست کردم بدون مشکل میاد.روی همون مانیتور هم بعد از یه بار وصل کردن به تی وی میاد بالا ولی وقتی کنسول رو ریست میکنم دوباره صفحه سیاه میشه.تو مانیتور جلوی رزولوشن های انتخابی نوشته unsupported ولی مانیتور full hd هست در حالیکه داخل تی وی اینو ننوشته.با مانیتور کنسول صدا رو هم از داخل پورت مانیتور انتقال نمیده.میخواستم بدونم الان من اگه یه مانیتور جدید مثل asus vx228h بگیرم مشکل حل میشه یا نه مشکل از hdmi کنسول با مانیتورهاست.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or