من اگه کد ۷۰ هزارتومنی لست اوف اس رو که توی همین سایت بفروش میرسد بخرم میتونم بین چند نفر شرش کنم؟؟؟؟
سلام ایا راهی نیست که جای ضربدر و دایره تو منو عوض بشه ولی تو بازی نه ؟
اپدیت جدید توی بخشه setting و قسمت accessibility یک گیزنه اضافه شده به اسمه button assignment که enable کنی میشه عوض کرد ظاهرسلام ایا راهی نیست که جای ضربدر و دایره تو منو عوض بشه ولی تو بازی نه ؟
خبری در مورده عرضه روی بقیه کنسولها ندیدم ازشبازی Yorbie انحصاری PS هستش یا قراره رو ویندوز هم بیاد؟
در مورده بازار ایران اطلاعی ندارمنه اصلا ، هر کاری میکنم فقط این ارور میاد .
یه مدل هارد ۱ ترا و یه هارد ۵۰۰ گیگ بهم معرفی میکنی بدون دردسر ps4 ساپورت کنه؟
احتمالا .بچها وقتی کنسول رو حالت rest modeمیزارم بعد روشنش میکنم تصویر تار میش بعد از ابدیت جدید ایطوری شده مال شما هم ایطوری یا باگه؟
بله میشه فرقی نداره کد باشه یا خودتون بخرید.من اگه کد ۷۰ هزارتومنی لست اوف اس رو که توی همین سایت بفروش میرسد بخرم میتونم بین چند نفر شرش کنم؟؟؟؟
1. َّFAT 32 .... اون NTFS رو نمیخونه. اپدیت 800 مگی هم باید بریزی بعد به اپدیت جدید اپدیت کنیسلام دوستان
سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1-فرمت هارد اکسترنال باید چی باشه که بشه از PS 4بکاپ گرفت؟ NTFS? یا FAT 32 ?
2-این rebulid database دقیقا چیکار میکنه؟
به نظرتون ps4 کپی خور میشه؟ این اتفاق ممکنه تا 1 یا 2 سال دیگه ببفته؟ چون واقعن قیمت بازیاش اصلن برام به صرفه نیست! فعلا که پیشرفت خاصی حاصل نشده... بعیده حالا حالاها هک بشه کنسول...سلام یه سوال نامربوط دارمبه نظرتون ps4 کپی خور میشه؟ این اتفاق ممکنه تا 1 یا 2 سال دیگه ببفته؟ چون واقعن قیمت بازیاش اصلن برام به صرفه نیست!
بازم عزر خواهی میکنم به خاطر سوال نامربوط.
سیستم هست که بازیا رو اجرا مینکی و به صورت stream میتونی بازی کنی .کسی میتونه درباره ی این playstation now یه توضیحی بده؟
Downgrade نمیشه کرددوستان میشه firmware کنسول رو به ورژن پایینتر تغییر داد؟