هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام یه سوال کمی احمقانه ایا میشه از صفحه نمایش لپتاپ برای ps4 استفاده کرد ؟:دی
Laptop ها HDMI OUT دارن . به معنی اینکه میشه به TV وصلشون کرد ... خروجی میده
یه سری laptop های خیلی کمیاب هستن که HDMI IN دارن ! اگر داشته باشی که میشه اگر نه که هیچی .

سلام مانیتور دوست من از این قدیمیاست و vga میخوره ایا میشه با مبدل HDMI TO VGA ازش برای PS4 استفاده کرد ؟

زحمت نكش شدني نيست!
من خيلي با اين تبديل ها امتحان كردم نشد كه نشد!
ويدئو تو يو-تو-ب هست كه نشون ميده ميشه ولي سركاريه
تازه اگه هم بشه صدا رو كه انتقال نميده !
و قطعاً كيفيت تصوير خروجي هم كمتر از حد واقعي خواهد شد!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

بچه ها این بازی دیجیتالیو مگه نباید دستگاهو بدی به فروشنده چند روز بعد بعد میریزه بازیو 70 تومنم میگیره مگه اینجور نیست؟
پس چرا بعضی ها میگن دیجیتالی بخرم؟؟؟ مگه دی وی دی شو دیجیتالی میدن؟ دی وی دی هاش که 200 هست
من گیج شدم یکی توضیح بده تورو خدا:|

بچه ها این بازی دیجیتالیو مگه نباید دستگاهو بدی به فروشنده چند روز بعد بعد میریزه بازیو 70 تومنم میگیره مگه اینجور نیست؟
پس چرا بعضی ها میگن دیجیتالی بخرم؟؟؟ مگه دی وی دی شو دیجیتالی میدن؟ دی وی دی هاش که 200 هست
اکانت رو میدن بهت بعد فایل حاوی بازی دانلود شده رو هم واست پست میکنن با برنامه میریزی روی ps4 ولی حتما اون اکانت خریداری شده بازی باید باشه تا بتونی بریزی در غیر اینصورت نمیشه

ببین بازی های دیجیتالی به صورت اکانتی هستن یعنی شما کنسول را روشن کنید در setting قسمت psn از اکانت خودتان sgin out کنید بعد به صفحه ورود ps4 بروید.
  • روی NEW USER یا CREATE USER کلیک کنید و اطلاعات اکانت خریداری شده را وارد نموده و به داشبورد کنسول می روید.
  • به قسمت SETTING بروید ، وارد قسمت PSN شوید و اکانت خریده شده را اکتیو پرایمری کنید.
  • حالا به قسمت LIBRARY وارد شوید و بازی خریداری شده را پیدا کنید و اقدام به دانلود کنید.
  • پس از نمایش حجم بازی و دانلود حدود 5 مگابایت دانلود را متوقف کنید و وارد قسمت SETTING و پس از آن PSN شوید و Restore License را کلیک نمایید.
  • حالا از اکانت خریداری شده SIGN OUT کنید. در این مرحله از طریق SMS یا Viber به فروشگاه اطلاع دهید تا اکانت را برای ظرفیت بعدی آماده سازی نماید. (مراحل یاد شده جمعا به کمتر از ده دقیقه زمان نیاز دارد لذا لطفا سریع انجام دهید تا اکانت برای ظرفیت بعدی آماده سازی شود)
  • حالا وارد اکانت اصلی خودتان شوید و ادامه دانلود را پیش ببرید.
  • بعد دیتای خریداری شده که بروی دی وی دی رایت شده را با استفاده از برنامه Psx به کنسول انتقال بدهید

این کار را فروشندگان انجام میدهند و میتونید خودتون این کاررا انجام بدهید

ببین بازی های دیجیتالی به صورت اکانتی هستن یعنی شما کنسول را روشن کنید در setting قسمت psn از اکانت خودتان sgin out کنید بعد به صفحه ورود ps4 بروید.
  • روی NEW USER یا CREATE USER کلیک کنید و اطلاعات اکانت خریداری شده را وارد نموده و به داشبورد کنسول می روید.
  • به قسمت SETTING بروید ، وارد قسمت PSN شوید و اکانت خریده شده را اکتیو پرایمری کنید.
  • حالا به قسمت LIBRARY وارد شوید و بازی خریداری شده را پیدا کنید و اقدام به دانلود کنید.
  • پس از نمایش حجم بازی و دانلود حدود 5 مگابایت دانلود را متوقف کنید و وارد قسمت SETTING و پس از آن PSN شوید و Restore License را کلیک نمایید.
  • حالا از اکانت خریداری شده SIGN OUT کنید. در این مرحله از طریق SMS یا Viber به فروشگاه اطلاع دهید تا اکانت را برای ظرفیت بعدی آماده سازی نماید. (مراحل یاد شده جمعا به کمتر از ده دقیقه زمان نیاز دارد لذا لطفا سریع انجام دهید تا اکانت برای ظرفیت بعدی آماده سازی شود)
  • حالا وارد اکانت اصلی خودتان شوید و ادامه دانلود را پیش ببرید.
  • بعد دیتای خریداری شده که بروی دی وی دی رایت شده را با استفاده از برنامه Psx به کنسول انتقال بدهید

این کار را فروشندگان انجام میدهند و میتونید خودتون این کاررا انجام بدهید
:-o:-oیا ابلفضل
اخه یکی از فروشنده ها گفت 70 بده برات بازیو بریزم تو هاردت
میخواستم بدونم اگ خودم به فرض اینکاراو یاد گرفتم باید بازی هم داشته باشم یا فقظ باید دان کنم؟
اخه سخته هی دستگاهو ببرم پلو یارو بگم برام بازی بریز اینام که دزدن ماشالا سریع قطعه هاشو بر میدارن

:-o:-oیا ابلفضل
اخه یکی از فروشنده ها گفت 70 بده برات بازیو بریزم تو هاردت
میخواستم بدونم اگ خودم به فرض اینکاراو یاد گرفتم باید بازی هم داشته باشم یا فقظ باید دان کنم؟
اخه سخته هی دستگاهو ببرم پلو یارو بگم برام بازی بریز اینام که دزدن ماشالا سریع قطعه هاشو بر میدارن
نه اصلا نیازی نیست دستگاه رو بببری
اول بازی را با توجه ب ریجن اکانتی که قرار بخری دان کن بعدش با psx منقلش کن بعدش هم اکانت رو بخر بعدش هم حالشو ببر
البته میتونی اول اکانب بخری بعدش منثلش کنی

نه اصلا نیازی نیست دستگاه رو بببری
اول بازی را با توجه ب ریجن اکانتی که قرار بخری دان کن بعدش با psx منقلش کن بعدش هم اکانت رو بخر بعدش هم حالشو ببر
البته میتونی اول اکانب بخری بعدش منثلش کنی
داش من بلد نیستم اصن
از کجا دان کنم؟ درست هست؟
psx چیه چجوری منتقلش کنم
اکانت چجوری بخرم؟
:((:((:((

دوستان الان خیلی از فروشنده ها اومدن بازی دیجیتالی رو اکانت اکبند میدن 120 و سه ظرفیت جدا دو تا 60 و یه 40 که میشه 140 در کل یه بازی رو 120-140 میفروشن در حالی که 60 بازی قیمت داره و با این دلار هر طور حساب کنی سود نمیکنن
حالا از یه فروشنده معتبر که قیمتش بالاتر هست پرسیدم گفت اون ها اکانت هک شده میفروشن و امکان بن شدن هست و این چیزا ؟!
اگه کسی اطلاع داره توی این زمینه لطفا توضیح بده مگه اصلا اکانت هک شده انقدر راحت گیر میاد که طرف بیاد روزی 10-20 تا بازی بفروشه ؟؟

دوستان الان خیلی از فروشنده ها اومدن بازی دیجیتالی رو اکانت اکبند میدن 120 و سه ظرفیت جدا دو تا 60 و یه 40 که میشه 140 در کل یه بازی رو 120-140 میفروشن در حالی که 60 بازی قیمت داره و با این دلار هر طور حساب کنی سود نمیکنن
حالا از یه فروشنده معتبر که قیمتش بالاتر هست پرسیدم گفت اون ها اکانت هک شده میفروشن و امکان بن شدن هست و این چیزا ؟!
اگه کسی اطلاع داره توی این زمینه لطفا توضیح بده مگه اصلا اکانت هک شده انقدر راحت گیر میاد که طرف بیاد روزی 10-20 تا بازی بفروشه ؟؟
اونا با کارت اعتباری هک شده میخرن و سونی میفهمه و بن میشن
در کل این روش شده وسیله تیغ زنی هر کی هر جا داره تیغ میزنه!!!
قیمت عادی که ۹۰-۸۰ هست هم نمی ارزه !! بنظر من دیسک کرایه کنی خیلی بهتره اگر هم میخوای انلاین بزنی دیسک دس دو بخری بعد از چند ماه بفروشیش ب مراتب بهتره
حالا من شاید ی لاست اوف اس با قیمت ۴۰ بخرم ببینم چطوری هست خبرشو میدم

داش من بلد نیستم اصن
psx چیه چجوری منتقلش کنم
اکانت چجوری بخرم؟
این اموزش واسه psx
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER
بقیه اموزش ها هم فروشنده توی سایتش میگزاره
اگر هم فروشنده ای سراغ نداری توی پ ر ش ی ن ت و ل ز بگرد زیاد پیدا میشه

داش من بلد نیستم اصن
psx چیه چجوری منتقلش کنم
اکانت چجوری بخرم؟

دوشواری نداره بخش ps4 رو نگاه کنی همه چی پیدا میکنی.
با توجه به ریجن اکانت بازی رو از اینجا دانلود کن
http://forum.bazicenter.com/thread95313/
اگر بازی مورد نظر با ریجن اکانتت اونجا نبود با توجه به این آموزش میتونی خودت لینکشو در بیاری و انتقال بدی
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

فک کنم منظور دوستمون از اینکه اکانت رو بخری اینه که همون اکانتی که فروشنده بهت میخواد بده رو بخری

بکس اگه من بخوام بازی دیجیتالی فروشنده برام بریزه حتما باید سونی 4 رو ببرم پلوش؟ نمیشه هاردش دربیارم یا یه هارد جدا بش بدم بعد بریزم تو سونی 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or