کلا وصل نمی شم ولی اینترنت کانکتهبله كلاً آپديت آخر كه مياد كاملترين و بهينه ترين هست شما اون رو نصب كنيد حله به قبلي ها نيازي نيست
شما كلاً به استور وصل نمي شيد؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
کلا وصل نمی شم ولی اینترنت کانکتهبله كلاً آپديت آخر كه مياد كاملترين و بهينه ترين هست شما اون رو نصب كنيد حله به قبلي ها نيازي نيست
شما كلاً به استور وصل نمي شيد؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
توی بازار دس دوم یسری جاها" نوشته کد انلاین بازی استفاده نشده است" این یعنی چی؟؟؟ من یک جی تی ای خریدم کدی روش نبود که!!!!
مگه با پلاس بازی نمیکنیم؟؟
دوستان فرض کنید من اکانت PSN ام ریجن 1 هست..بعد یه بازی ریجن 2 دارم...حالا سیستم اگر آپدیتی رو برای بازی شناسایی بکنه اون آپدیت مطمئنا برای ریجن 2 خواهد بود درسته؟ دستگاه امکان دانلود آپدیت رو میزاره انجام بدیم؟ اگر آپدیت انجام بشه ایا مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی آپدیت نصب میشه؟
سوال دومم اینکه حالا بخوام برای همون بازیم که ریجن دو هست و اکانتمم ریجن یک هست یک DLC بخرم...مشکلی موقع خرید dlc پیش نمیاد؟ dlc خریداری شده ریجن دو خواهد بود ؟ موقع اجرا مشکلی پیش نمیاد؟
دوستان فرض کنید من اکانت PSN ام ریجن 1 هست..بعد یه بازی ریجن 2 دارم...حالا سیستم اگر آپدیتی رو برای بازی شناسایی بکنه اون آپدیت مطمئنا برای ریجن 2 خواهد بود درسته؟ دستگاه امکان دانلود آپدیت رو میزاره انجام بدیم؟ اگر آپدیت انجام بشه ایا مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی آپدیت نصب میشه؟
سوال دومم اینکه حالا بخوام برای همون بازیم که ریجن دو هست و اکانتمم ریجن یک هست یک DLC بخرم...مشکلی موقع خرید dlc پیش نمیاد؟ dlc خریداری شده ریجن دو خواهد بود ؟ موقع اجرا مشکلی پیش نمیاد؟
- - -ویرایش - - -
امین جان وصل شدن کنسول به اینترنت مساوی هست با آپدیت ولی میتونی با فلش آپدیت کنی که بی دردسرتره البته یه مدت دیگه آپدیت جدیدتر میاد صبر کن اون آپدیت اومد بعد آپدیتش کن راستی اگه اینترنتت سرعتش پایینه سعی کن با اینترنت دانلود نکنی چون حین دانلود اگه خدایی نکرده برق بره یا کنسول خاموش بشه خوب نیست واسه کنسول
کلا وصل نمی شم ولی اینترنت کانکته
آره وجود داره
خوب میشه روشش رو بگید و این که مثلا گزینه Auto up date چیزی داره که باید غیر فعال بشه یا خیر ؟؟ آخه میخوام قبل از وصل کردن کنسول به اینترنت این رو بدونم .
اموزشه خاصی ندارهدوستان این لینک اموزش اتصال دسته ps4 به کامپیوتر رو میدین ؟
معمولا ارور که میده pause میشه و پاک نمیشه. به نظر میرسه باگی مشکلی چیزی باشه که پاکش میکنه یا باعث corrupt شدن data میشسلام بچه ها..من داشتم بتل هاردلاينو دانلود ميكردم ديدم سرعت پايينه گفتم مودمو خاموش روشن كنم دانلودم پاووس نكردم مودم كه روشن شد دانلود ارور داد بعد كه اومدم تو داشبورد بتل از اونجا حذف شده بود تو دانلودم كه رفتم از اونجا هم پريده بود من سر Vileant Hearts صد بار اين حركتو كردم اتفاقي نيفتاد.....حالا اگه دوباره اينجوري بشه چيكار كنم!؟!٤٥ گيگه mrcccccccccccc