هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من یه نسخه بازی Assassin's Creed Unity داشتم که خراب شد. حالا میخوام یه نسخه دیگه بخرم که رجیون دو اروپاست (قبلی رجیون دو خاورمیانه بود).
اولی آیدیش CUSA00605 بود و این یکی CUSA00606.
میخواستم بدونم که سیواشون به هم میخوره یا نه؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید.
دستتون درد نکنه.

سلام دوستان این بازی special edition چه فرقی با بازی defenitive edition که الان تو بازار هستش داره؟مگه هر دو ریمستر DMC4 نیستن.ممنون.
defenitive edition همون ریمستر هست که یک بازی قدیمی رو آوردن تو کنسول جدید و منظورشون اینه از لحاظ معنایی و کاربرد
اما special شامل اضافات مثل دی ال سی و محتویات داخل پاکت بازی میشه

defenitive edition همون ریمستر هست که یک بازی قدیمی رو آوردن تو کنسول جدید و منظورشون اینه از لحاظ معنایی و کاربرد
اما special شامل اضافات مثل دی ال سی و محتویات داخل پاکت بازی میشه
اتفاقا همه جا نوشتن که تو defenitive همه dlc ها بخش داستانی اضافه هستش نه تو special

سلام دوستان
من یه نسخه بازی Assassin's Creed Unity داشتم که خراب شد. حالا میخوام یه نسخه دیگه بخرم که رجیون دو اروپاست (قبلی رجیون دو خاورمیانه بود).
اولی آیدیش CUSA00605 بود و این یکی CUSA00606.
میخواستم بدونم که سیواشون به هم میخوره یا نه؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید.
دستتون درد نکنه.
به گمونم اگر هم ریجن باشه Ok هست.
بیشتر مشکلات به جا نیوردن save برای دوستان به خاطره این بود که region کلا فرق داشت.

امروز رفتم هارد لاین بخرم طرف گفت میریزم رو هارد واست 150تومن
ایا واقعا همچین چیزی هست؟اگه اره قابل اطمینانه؟چون بعضیا گفتن بعد مدتی سونی نمیزاره وارد بازي شي
ببين دوست عزيز اولا اون قابليت شيرينگ هست كه سوني گذاشته اما بستگي به ظرفيتي كه برات ميريزه داره اگه برات ظرفيت 1يا2 بريزه به هيچ وجه بن نميشي اما اگه ظرفيت 3 بريزه ممكنه بعد از يك ماه بن بشي ولي من به تو پيشنهاد ميكنم بري سايت هاي معتبر اكانت ظرفيت 1يا2 بگير بعد ديتا رو از همون سايت بگير بستگي به حجم بازي داره يعني ممكنه 15تا 25 تؤمن باشه روهم 80 يا 90 تؤمن بشه بعد خودت ديتا رو از طريق Psx بريز

ببين دوست عزيز اولا اون قابليت شيرينگ هست كه سوني گذاشته اما بستگي به ظرفيتي كه برات ميريزه داره اگه برات ظرفيت 1يا2 بريزه به هيچ وجه بن نميشي اما اگه ظرفيت 3 بريزه ممكنه بعد از يك ماه بن بشي ولي من به تو پيشنهاد ميكنم بري سايت هاي معتبر اكانت ظرفيت 1يا2 بگير بعد ديتا رو از همون سايت بگير بستگي به حجم بازي داره يعني ممكنه 15تا 25 تؤمن باشه روهم 80 يا 90 تؤمن بشه بعد خودت ديتا رو از طريق Psx بريز
همچنین اکانت های هکی کلا ممکنه همه ظرفیت هاش از بین برود .

دوستان با انتخاب کدوم کشور میشه بازی ها را بدون این که همون لحظه اول ازت اطلاعات کارت بخواد تو لیست دانلود بزاره؟

البته میدونم وقتی دانلود کامل بشه پیغام میده که باید لاینسسشو بخری. ولی کلا من برای یه کار دیگه لازمش دارم. یکی گفته بود قطر میشه ولی من امتحان کردم و نشد.

خیلی برام واجبه.

سلام دوستان.
من 2 روز پیش اشتباه کردم و کنسولمو ساعت 10 دادم به یکی از بچه هایی که می خواست بازی بتل رو برام دیجیتالی بریزه.
این دوستمون منو تا ساعت 3 و نیم کاشت....به دلیل please wait سونی که از ساعتای 11 و نیم می گفت این ارورو میده و من نمی تونم بازی و کامل بریزم باید صبر کنی...منم توی خیابون 5 ساعت صبر کردم:d
اومدم خونه دیدم بازی توی قسمت دانلود با اپدیتش ساعت 11 و 40 نصب شده!!!
حالا چندتا ؟ برام پیش اومده که اگر کمکم کنید ممنون می شم.
1. اگر بازی ساعت 11 و 40 نصب شده ،پس چرا بهم تحویل نداده؟(من هر نیم ساعت بهش زنگ میزدم برای اینکه ببینم ارور please wait رفته یا نه.)
2. این ارور please wait چیه؟ سر کار بودم؟
3.امکان داره کنسول باز شده باشه و قطعه ای ازش برداشته و سپس جایگزین شده باشه؟(چه قطعه ای هست که اگر تعویض بشه کاربر متوجه نمیشه؟منظورم اینه که مثلا هارد تعویض نشده.)
4.صدای فن در حین بازی Drive Club یا The Order:1886 طبیعی است؟
سپاس
1 ممکنه اون ساعتی که میزنه ساعت شروع نصب باشه ریختن ۴۵ گیگ رو دستگاه هم کم طول نمیکشه!
۲سر کاری نیست واقعا این ارور رو میده خیلی وقت ها موقع وارد کردن اکانت.
۳اگه سیو بازیات هست هارد عوض نشه پلمپ دستگاه هم چک کنید ولی انقدر بدبین نباشید!!!
۴ فن اگه صدا نده غیر طبیعی هست تا حالا وسیله فن دار نداشتید؟؟

- - -ویرایش - - -

سلام
PSN قطعه ؟
نه همه امکاناتش انلاینه هر وقت خواستید از اینجا چک کنید
http://status.playstation.com

من ps4 تازه خریدم به اینترنت کانکت شدم با لن یا وای فای حتی تو اینترنتم میره ولی اون قسمتی که بخواد دموی بازی دانلود بکنه اصلا نمیاد باید چیکار کنم تا بتونم دمو بازی دانلود بکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or