هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان.
من 2 روز پیش اشتباه کردم و کنسولمو ساعت 10 دادم به یکی از بچه هایی که می خواست بازی بتل رو برام دیجیتالی بریزه.
این دوستمون منو تا ساعت 3 و نیم کاشت....به دلیل please wait سونی که از ساعتای 11 و نیم می گفت این ارورو میده و من نمی تونم بازی و کامل بریزم باید صبر کنی...منم توی خیابون 5 ساعت صبر کردم:d
اومدم خونه دیدم بازی توی قسمت دانلود با اپدیتش ساعت 11 و 40 نصب شده!!!
حالا چندتا ؟ برام پیش اومده که اگر کمکم کنید ممنون می شم.
1. اگر بازی ساعت 11 و 40 نصب شده ،پس چرا بهم تحویل نداده؟(من هر نیم ساعت بهش زنگ میزدم برای اینکه ببینم ارور please wait رفته یا نه.)
2. این ارور please wait چیه؟ سر کار بودم؟
3.امکان داره کنسول باز شده باشه و قطعه ای ازش برداشته و سپس جایگزین شده باشه؟(چه قطعه ای هست که اگر تعویض بشه کاربر متوجه نمیشه؟منظورم اینه که مثلا هارد تعویض نشده.)
4.صدای فن در حین بازی Drive Club یا The Order:1886 طبیعی است؟
سپاس

به اون عزیزی که اینقدر وقتتون رو گرفتن بگید از این به بعد لپتابشو که به کنسول وصل کرد اینترنتو از لپتاب به کنسول برسونه بعدش با لپتاب بره توی استور سونی و بازی مورد نظرو بسته به ریجن بازی بزاره ۵ مگش دانلود شه بعدش بازی واسه دانلود توی کنسول میاد و نیازی به ورود به استور سونی از طریق کنسول نیست ضمنا داداش سعی کن از این به بعپ بازیارو خودت بریزی کنسولو به هر کسی نده

سلام دوستان.
من 2 روز پیش اشتباه کردم و کنسولمو ساعت 10 دادم به یکی از بچه هایی که می خواست بازی بتل رو برام دیجیتالی بریزه.
این دوستمون منو تا ساعت 3 و نیم کاشت....به دلیل please wait سونی که از ساعتای 11 و نیم می گفت این ارورو میده و من نمی تونم بازی و کامل بریزم باید صبر کنی...منم توی خیابون 5 ساعت صبر کردم:d
اومدم خونه دیدم بازی توی قسمت دانلود با اپدیتش ساعت 11 و 40 نصب شده!!!
حالا چندتا ؟ برام پیش اومده که اگر کمکم کنید ممنون می شم.
1. اگر بازی ساعت 11 و 40 نصب شده ،پس چرا بهم تحویل نداده؟(من هر نیم ساعت بهش زنگ میزدم برای اینکه ببینم ارور please wait رفته یا نه.)
2. این ارور please wait چیه؟ سر کار بودم؟
3.امکان داره کنسول باز شده باشه و قطعه ای ازش برداشته و سپس جایگزین شده باشه؟(چه قطعه ای هست که اگر تعویض بشه کاربر متوجه نمیشه؟منظورم اینه که مثلا هارد تعویض نشده.)
4.صدای فن در حین بازی Drive Club یا The Order:1886 طبیعی است؟
سپاس

اول از همه بگم كه احتمال كلاه برداري اين روزها زياده متأسفانه !
ولي تجربه اي كه من از نصب دوبازي بصورت ديجيتالي از ps store داشتم اين بود كه مقدار كمي رو دانلود و نصب مي كنه و دستگاه اون ساعت رو به عنوان نصب نشون ميده اگه information رو بزني مي بيني هنوز داره دانلود ميشه و طول مي كشه تا كامل بشه
صدا هم كاملاً. طبيعي هست تو بازي با گرافيك سنگين
اين فروشنده كه كنسول رو براش برديد اوّلين بار بوده؟ يعني اعتماد نداشتيد بهش قبلاً؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام....من بتل و دیجیتالی خریدم وقتی میزنم برا دانلود اول حجم و میزنه 45 گیگ اما یه 80 مگ ک میگذره حجم میره رو 6 گیگ...میخواستم ببینم برا کسی هم اینجوری شده؟؟؟ یا مشکل چیه؟ مرسی بچه ها

سلام....من بتل و دیجیتالی خریدم وقتی میزنم برا دانلود اول حجم و میزنه 45 گیگ اما یه 80 مگ ک میگذره حجم میره رو 6 گیگ...میخواستم ببینم برا کسی هم اینجوری شده؟؟؟ یا مشکل چیه؟ مرسی بچه ها

بالاتر توضيح دادم همه ي بازي هاي ديجيتالي اينجوري هستن يه بخشي رو دانلود مي كنه و نصب ميشه بازي و آيكون مياد ولي دانلود رو ادامه ميده information رو بزني مي نويسه مقدار دانلود شده رو
سلام
بچه ها بازی ها هم ریجن بندی هست؟یعنی باید بگم ریجن سه بده؟:| اگه نداشت چی:|

آره
پشت جلد بازي ها عكس كره ي زمين هست نوشته 2,3,all
ولي نگران نباش هر ريجني باشه اجرا ميشه فقط بحث dlc هست كه براي نصبش بايد اكانت و بازي ريجن هماهنگ داشته باشن
تو ايران هم بيشتر ريجن 2 گير مياد و ريجن 1 هم بگردي مي توني پيدا كني ولي 3,4 كمتر پيدا ميشن

سلام دوستان، من افزار playstation app یا همون playstation mobile رو رو گوشیم نصب کردم ولی هر کاری میکنم error has occurred میده، چیکار کنم نرمافزار کار کنه، نت هم تو گوشیم دارم

بالاتر توضيح دادم همه ي بازي هاي ديجيتالي اينجوري هستن يه بخشي رو دانلود مي كنه و نصب ميشه بازي و آيكون مياد ولي دانلود رو ادامه ميده information رو بزني مي نويسه مقدار دانلود شده رو

آره
پشت جلد بازي ها عكس كره ي زمين هست نوشته 2,3,all
ولي نگران نباش هر ريجني باشه اجرا ميشه فقط بحث dlc هست كه براي نصبش بايد اكانت و بازي ريجن هماهنگ داشته باشن
تو ايران هم بيشتر ريجن 2 گير مياد و ريجن 1 هم بگردي مي توني پيدا كني ولي 3,4 كمتر پيدا ميشن
یعنی اگه من ریجن سه بخرم بعد برم بازی بخرم ریجن یک بدن نمیاره؟:(
اینجوری که یر نمیاد:(

دوستان من اگه بازی درایو کلاب رو بخرم و نصب کنم...آپدیتی که میاد برا بازی بعد نصب,آخرین آپدیت هست ؟؟ و شامل آپدیتای قبلی هم میشه ؟؟

من ps4 تازه خریدم به اینترنت کانکت شدم با لن یا وای فای حتی تو اینترنتم میره ولی اون قسمتی که بخواد دموی بازی دانلود بکنه اصلا نمیاد باید چیکار کنم تا بتونم دمو بازی دانلود بکنم

دوستان من اگه بازی درایو کلاب رو بخرم و نصب کنم...آپدیتی که میاد برا بازی بعد نصب,آخرین آپدیت هست ؟؟ و شامل آپدیتای قبلی هم میشه ؟؟

بله كلاً آپديت آخر كه مياد كاملترين و بهينه ترين هست شما اون رو نصب كنيد حله به قبلي ها نيازي نيست
من ps4 تازه خریدم به اینترنت کانکت شدم با لن یا وای فای حتی تو اینترنتم میره ولی اون قسمتی که بخواد دموی بازی دانلود بکنه اصلا نمیاد باید چیکار کنم تا بتونم دمو بازی دانلود بکنم

شما كلاً به استور وصل نمي شيد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or