امکان ندارهسلام
من یه اکانت داشتم اروپا، امروز به خاطر اینکه پلاس گرفتم یه اکانت امریکا ساختم، الان با اکانت امریکا بازی میکنم، تروپی میگیرم، بهم نمیده تروپی صفر مونده
جفت اکانتامم اکتیو هستن
مشکل از کجاست؟
توی منو در ریجن 2و1 دکمه ضربدر تایید هست ولی در ریجن 3 دکمه تایید دایره هستدوستان فرق ریجن یک ریجن دو ریجن چیه؟
چرا دو و سه از یک قیمتشون کمتره؟
اخه اگه خیلی فرق نداره من ریجن دو بگیرم پولمم خیلی نیست
بالا توضیح دادمسلام بچه ها عیدتون مبارک اقا من بودجم 1550 هست الان بعد اینجا یه مغازه ریجن 2 ژاپن رو میده 1420 بعد ریجن 2 1520 اروپا...
خواستم یه راهنمایی جامع کنین که چه فرقی دارن فردا صبح میخوام بخرم مرسی پیش پیش
ویرایش : ریجن 3 از همه ارزون تره همون 1400
ایا تفاوت خیلی زیادی داره این ریجن 3 با بقیه از لحاظ کیفیت؟ ؟؟؟
دوستان فرق ریجن یک ریجن دو ریجن چیه؟
چرا دو و سه از یک قیمتشون کمتره؟
اخه اگه خیلی فرق نداره من ریجن دو بگیرم پولمم خیلی نیست
سلام دوستان!
من پلاس مشترک دارم با دوستم که روی اکانت اون هست..تا الان مشکلی نبودا ولی الان که روشن میکنم میگه پلاس نداری و اینا...رفتم تو اکانت او و هنوز پرایمری بود....ولی هر کاری میکنم با اکانت خودم میگه پلاس نداری! چه کنم؟!
http://forum.bazicenter.com/thread95634/سلام.
امروز psn مشکل داره .
- - -ویرایش - - -
دوستان psn کی درست میشه؟
امشب برمیگرده بریم بازی کنیم؟:d
ريجن 3 بگير از نظر كيفيت هيچ فرقي ندارن فقط تو منو كليد دايره تأييد هست ولي تو ريجن 1 كليد ضربدر تأييده تو بازي و اكانت اصلا مهم نيست فقط تو dlc بايد ريجن بازي و دستگاه يكي باشن تو فيلم هاي بلوري هم اكثر فيلم ها ريجن فيري هستنسلام بچه ها عیدتون مبارک اقا من بودجم 1550 هست الان بعد اینجا یه مغازه ریجن 2 ژاپن رو میده 1420 بعد ریجن 2 1520 اروپا...
خواستم یه راهنمایی جامع کنین که چه فرقی دارن فردا صبح میخوام بخرم مرسی پیش پیش
ویرایش : ریجن 3 از همه ارزون تره همون 1400
ایا تفاوت خیلی زیادی داره این ریجن 3 با بقیه از لحاظ کیفیت؟ ؟؟؟
باو اخه پس چرا انقدر ارزون تره یعنی بخاطر یه تغییر دکمه تایید نزدیک 200 تومن فرق داره؟ریجن 3 بگیر غمت نباشه تو آپدیت جدید جای دکمه ها تو منو هم قابل تغییر میشه

سلام
دوستان من میخوام دوال شوک ۴ بخرم چند تا سوال داشتم که ممنون میشم مرتب و کامل پاسخ بدین
۱.ایا دسته هم رجین بندی داره؟از کجا بفهمم رجین چنده؟
۲.از کجا بفهمم کدوم دسته اصله سونیه و ریفر شده و یا های کپی مشابه اصل نیست؟(میخوام اورجینال باشه)
۳.از کجا بفهمم اکبنده و قبلا باز و استفاده نشده؟
پیشاپیش ممنونم و نوروزتون هم مبارک@};-
به هیچ عنوان نخر من اکانت خریدم بن شدم کل پولم رفتامروز رفتم هارد لاین بخرم طرف گفت میریزم رو هارد واست 150تومن
ایا واقعا همچین چیزی هست؟اگه اره قابل اطمینانه؟چون بعضیا گفتن بعد مدتی سونی نمیزاره وارد بازی شی