فرق ریجن 3 و ژاپن با بقیه فقط دگمه دایره بودنس؟ بخاطر این قضیه ارزون تره؟
زبانشو میشه انگلیسی کرد؟
خب تو انجام بازیا و دیدن فیلم بلوری مشکل ساز نمیشه این رجین؟قيمت ها كه اصلاً بر اساس قانون خاصي نيست! با توجه به بازار و دل فروشنده ها! هر قيمتي كه بشه ميدن!
فرقش فقط همونه، زبان رو هم اوّلين بار كه روشن مي كني مي پرسه
بعداً هم ميشه تغير داد
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
بله زبانش اینگلیسیه تنها فرقشم همونه اختلاف قیمت هم بخاطر اختلاف قیمت ارز هستفرق ریجن 3 و ژاپن با بقیه فقط دگمه دایره بودنس؟ بخاطر این قضیه ارزون تره؟
زبانشو میشه انگلیسی کرد؟
داداش ریجن 2 ژاپن هست کجا نوشته ؟اگه رجین یکه قشنگ ماهو سالو زده اگه رجین دو هست به صورت کد نوشته که شامل یه حرفو عدده که عدد سال رو نشون میده و حروف a,b,c,d که نشون دهنده ی چهار فصله ساله مثلا4b میشه سه ماه دوم ۲۰۱۴ اگه هم رجین دو ژاپنه که معمولا ندارن اما ۲۰۱۴ به بعده.بقیه رجین ها هم به همین ترتیبه.
ژاپن کلا کنسول هاش از اول ۲۰۱۴ عزضه شد.سلام این سری تولید کنسول منه ایا 2014 هست؟
CUH-1000A B01
ظاهرا که قراره این قابلیت باشه - اپدیت به صورت رسمی عرضه بشه معلوم میشهمن شنیدم تو آپدیت جدید میشه دکمه سلکت ریجن 3 رو تغییر داد.درسته یا شایعه ست؟
میتونی DNSرو بهنمی دونم چرا دستگاه من هی دانلودتش قطع میشه با اینکه بقیه گجت ها راحت به اینترنت وصل میشن. من اینترنت شبانه رایگان دارم پدرم دراومده صبح از خواب بیدار میشم می بینم هیچی دانلود نشده و یه علامت ضبدر روی دانلود هست کمک بفرمایید. سوال دیگه برنامه هم روی ps4 نصب میشه یا نه؟ مثلا برنامه بهتری واسه دانلود باشه نصب کنم با اون بازی بگیرم. پدرم دراومده به خدا.
خب تو انجام بازیا و دیدن فیلم بلوری مشکل ساز نمیشه این رجین؟
سلام داداش مال من ریجن 2 ياپن هست ولی تولید چینه مطمئنی ریجن2 ژاپن ها از اول 2014 عرضه شدن ؟ژاپن کلا کنسول هاش از اول ۲۰۱۴ عزضه شد.
ایمیل و رمز در اختبار خودت قرار میگیره و میتونی عوض کنی.برای اجرا بازی باید به نت وصل بشی .و تروفی ها تو همون اکانت ثبت میشه از هر 10 تا اکانت هم یکی بن میشهسلام دوستان
یه توضیحی در مورد اکانت ظرفیت 3 بازیا میدین؟