amirzandi021
کاربر سایت
چراغ جلوی دسته زمانی در حال شارژ باشه به رنگ نارنجی در میاد که مدام نورش کم و زیاد میشه(البته تو حالت رست مود این شکلی میشه)
اینم عیدی لپتو بیار جلو:-*
اینم عیدی لپتو بیار جلو:-*
من دیشب خواستم gta v رو گیرم دیدم به صرفه نیست
بعد فروشنده گفت که میتونم برات بازی رو بریزم رو هاردت با دیسک هیچ فرقی نمیکنه
و یاینکه زمان اجرا دیگه نیازی نیست؟
من خودم شک کردم ولی واقعا این کار شدنی هست؟
اگه مشکلتون با تغییر dns حل نشد از port forwarding اسفاده کنید
بره من جواب داد
اینترنت رو به حالت easy تغییر بده و بذار یه گیگ دان کنه و بعد دوباره با ****** سرور وصل شو و با psx انتقال بدهدوستان بنده بتل هارد لاین را دیجیتالی خریدم الان با psx تمام پارت ها را ریختم تو یه پوشه انتقال دادم ولی تو ps4 به جای 44 گیگ بعد تنظیم ****** به 6 گیگ حجمش تغییر یافت حالا اینجاش جالبه میرم تو information بازی ادامه پیدا میکنه تا21.93 گیگ دیگه جلو تر نمیره و از طرفی پیغام داده بازی کامله میخوام مثلا بقیش را از تو بازی بگیرم ارور corrupt میده الان من موندم بقیش را چجوری انتقال بدم یا خودم. بگیرم کلا الان گیج شدم چیکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشن
نه باید خریداری شهسلام دوستان سال جدید به تمام کاربران عزیز بازیسنتر تبریک میگم انشاالله سال پر برکتی داشته باشین
اقا کسی دموی دستینیرو دان کرده من گذاشتم رو دان 18گیگه(فکرکنم حجم بازیش اینقدره) تازه ابدیتشم تو لیست دانلودم اومده یعنی میشه انلاین زد بااین
ممنون ولی نمیره رو این حالت هم یعنی گذاشتم دان شد یه گیگ ولی بعد تغییر به پ ر و کسی دیگه جلو نرفت دوباره.اینترنت رو به حالت easy تغییر بده و بذار یه گیگ دان کنه و بعد دوباره با ****** سرور وصل شو و با psx انتقال بده
برای بهتر انجام شدن این کار تمام پارت ها رو تو یه پوشه بریز و ادرس پوشه رو به psx بده
عیده شما هم مبارک باشه عزیزعزیزان سلام
پیشاپیش عید نوروز رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم
یه سوال میخواستم ببینم تا الان کسی پایه ی Vertical Stand رو برای دستگاهش گرفته؟
بعد اینکه میگن روی درایو دستگاه در صورت ایستاده اثر بد میذاره صحت داره؟
Sent From Sony Xperia Z2 Using Tapatalk
باید user - pass رو بدی. طرف بعدا باید بره از توی account manager اون email رو به email خودش تغییر بده ترجیحا و رمزش هم عوض کن ...سلام دوستان عید همگی مبارک
من میخواستم اکانتم رو به کسی بفروشم میشه در این مورد توضیح کامل بدید
هر تعداد که اکانت داشته باشی میتونی پرایمری کنییه سوال دیگه رو یه پلی چندتا اکانت میشه primary کرد؟
داداش میخوام از حالت easy به ****** chang بدمش نمیرهاینترنت رو به حالت easy تغییر بده و بذار یه گیگ دان کنه و بعد دوباره با ****** سرور وصل شو و با psx انتقال بده
برای بهتر انجام شدن این کار تمام پارت ها رو تو یه پوشه بریز و ادرس پوشه رو به psx بده