دوستان یکی دو سوال.شاید مبتدیانه باشه
وقتی رو کنسول بازی نصبه و برا کنسول آپدیت میاد و با فلش آپدیتش میکنیم اتفاقی برا بازی ها و سیوهاش نمیفته؟تنظیمات ریست میشن؟
سوال بعدی:برای آپدیت کنسول نسخه آخرو بریزیم کفایت میکنه؟لینکشو کسی داره؟
شاید اینجا جاش نباشه اما تاپیک مرتبط و جامعی برای سوالم نیافتم
من میخام آنلاین بازی کنم. تمایلم هم بازی های شوتر اول شخصه. یک بازی که گیمرآنلاین زیاد داشته باشه معرفی میکنید.
خودم بین Destiny و COD:AW موندم کدومو بخرم.
اره نت باید وصل باشه ولی کلش رو مطمن نیستم در کل استفاده خواصی نمیکنه در حد یه چک کردن هستکل مدت بازی باید نت وصل باشه ؟
یا فقط اولش ؟
یه سوال دیگه
از نظر بن شدن اینا که مشکلی نداره ؟ اینکه از چه روشی این اکانتها ساخته میشن مهم نیست ؟
چون من شنیدیم یه سری روشهای هست این اکانتها رو با پول کمتری توش بازی میریزن و ....
سلام صدای فن PS4 طبیعیه؟
دوستان این قضیه نصب دیجیتال که فروشگاه ها می کنن خیلی کمتر از دیجیتال هست، خطری که نداره ؟؟ چطوریه ؟؟خواهش جواب بدید چون عصر می خوام برم ممنون
بلهآقا کسی میدونه بازی pes 2014 آنلاین هم داره یا نه؟؟؟؟
سروراش قوی هستن مثل فیفا ؟؟؟
Gold و این جفتش برای بازی کردن مناسب هست و مشکلی ندارهدوستان میخوام هدست بگیرم واسه PS4 و PS3 و بین دو گزینه Gold و Pulse Elite میخواستم نظر دوستان رو بدونم
من نظرم خودم روی Gold هست. میدونم Pulse باس بهتری داری و دانگل وایرلسش جک 3.5 میخوره ولی از طرفی فکر میکنم هدست Gold از طرف سونی بهتر ساپورت بشه در آینده.
نظر شما در این مورد چیه؟ اگر تجربه کار با این هدست ها رو دارید لطفا راهنمایی کنید.
کلا توصیه میشه هر چند وفت یه بار یه خاموشی باشه مخصوصا اینکه اگر دانلود میکنی زیاد توی standby و ولی در کل برای همین منظور طراحی شده و اصولا نباید مشکلی باشهسلام دوستان
حداکثر زمانی ک کنسولو رو reset mode بزاریم و ب کنسول فشار نیاد چقده؟؟؟؟
یه اکانت رجین 2 بساز و اکتیوش کن روی کنسول. بعدش با اون اکانت رجین دو برو نقشه ها رو دانلود کن و بعدش با اکانت خودت بازی کن.سلام دوستان امروز یه بازی TLOUدسته دو خریدم و چند مرحله بازی کردم تا دانلود آپدیتش تموم شد
بعد اومدم تو منو بازی
چندتا قسمت داشت واسه آنلاین زدم رو قسمت
faction mp
میگه باید چندتا مپ دانلود کنی میزنم نمیره واسه دانلود
عکس یه پوشه میاد لا پوشهه یه CDهست ارور میده مینویسه
this content cannot be selected at this time
بازی رجین دو هست و اکانت یک مشکل چیه
مشکل چیه راهی هست بتونم درستش کنم چون نمیخام بیشتر اکانت بسازم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید