هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها دوست من اکانتش با من شیره(از لحاظ دی اکتیو اکتیو هم دررسته و چند بازیو دیجیتالی گرفتیم)
بعد الان یه dlc تفنگ لست رو خریدیم با هم(تو اکانت اون خریداری شد)
الان دی ال سی رو اکانت اون هس ولی رو اکانت من هر کاری کردم نمیاد
دوتامونم اکانتمون ریجن1 هس ولی بازی اون ریجن1 هس بازی من ریجن 2
الان با اینکه اکانت اون پرایمری شده چرا نیومده برا من اسلحه ها ؟؟؟؟

يه سوالي برام پيش اومده:
يه بازي فيزيكي ريجن دو رو با اكانت اروپا ميشه آپديت كني بعد با اكانت آمريكا انلاين بازي كني؟

سوال ديگه ام هم اينه كه بازي ها براي انلاين بازي كردن حتما بايد قبلش آپديت بشن؟!؟يا دي ال سي نصب كني؟

يه سوال ديگه هم دارم اونم اينه كه براي آپديت يا دانلود دي ال سي بايد اكانت پي اس ان اعتبار پلاس داشته باشه؟!؟

اگه اکانت پرایمری باشه میشه

بله باید اپدیت کنی نیاز به dlc نیازی نیست

نه به پلاس نیاز نیست فقط باید ریجن اکانتت با ریجن بازیت یکی باشه

- - -ویرایش - - -

سلام
کسی بتل بتا رو بازی کرده؟؟
خوبه؟؟
به نظر شما بتل اومد بگیرمش؟؟
بازی خوبیه
اگه عاشق بتل هستی حتما بگیرش
منم میگیرم:d

سلام
کسی بتل بتا رو بازی کرده؟؟
خوبه؟؟
به نظر شما بتل اومد بگیرمش؟؟
اگه جدیده رو میگی که خب هنوز نیومده که بازی کنیم ! تا بیاد ببینیم چی جور از اب در اومده
قبلی هم بازیه fun بود در کل !

راهی هست که بشه تروفی ها رو به صورت آفلاین هم دید؟ من به PSN متصل شدم و بعدش نمی تونم تروفی ها رو به صورت آفلاین ببینم :|

و اینکه راهی برای غیر فعال کردن دانلود اتوماتیک آپدیت برای بازی ها هست؟
خیر
pause کن . قبلا از اینکه preparation تموم بشه.

بچه ها دوست من اکانتش با من شیره(از لحاظ دی اکتیو اکتیو هم دررسته و چند بازیو دیجیتالی گرفتیم)
بعد الان یه dlc تفنگ لست رو خریدیم با هم(تو اکانت اون خریداری شد)
الان دی ال سی رو اکانت اون هس ولی رو اکانت من هر کاری کردم نمیاد
دوتامونم اکانتمون ریجن1 هس ولی بازی اون ریجن1 هس بازی من ریجن 2
الان با اینکه اکانت اون پرایمری شده چرا نیومده برا من اسلحه ها ؟؟؟؟
DLC رو دانلود کن ! بعد که نصب شد برای کسی که primary هست تو همه اکانتهاش قابل استفاده هست برای کسی که نیست توی همون اکانت قابله استفاده هست
معمولا دانلود dlc ها از قسمت Library میشه انجام داد و یا همون صفحه بازی پایینش add-ons ها هست یا از store اونی که خریدی رو پیدا میکنی و دانلود میکنی.

اگه اکانت پرایمری باشه میشه

بله باید اپدیت کنی نیاز به dlc نیازی نیست

نه به پلاس نیاز نیست فقط باید ریجن اکانتت با ریجن بازیت یکی باشه

خب يعني يه اكانت آمريكا بسازم و براش پلاس بخرم و پرايمريش كنم و يه اكانت اروپا بسازم بدون پلاس. اونوقت ميتونم بازي ريجن دو رو انلاين بازي كنم؟

Sent from my iPad using Tapatalk

DLC رو دانلود کن ! بعد که نصب شد برای کسی که primary هست تو همه اکانتهاش قابل استفاده هست برای کسی که نیست توی همون اکانت قابله استفاده هست
معمولا دانلود dlc ها از قسمت Library میشه انجام داد و یا همون صفحه بازی پایینش add-ons ها هست یا از store اونی که خریدی رو پیدا میکنی و دانلود میکنی.
------------------------------------------------------------------------------------------
خب خودکار دانلود شده و install هم زده ولی میرم تو بازی رو تفنگا قفل زده:((

------------------------------------------------------------------------------------------
خب خودکار دانلود شده و install هم زده ولی میرم تو بازی رو تفنگا قفل زده:((
Restore License امتحان کردی ؟ از روی همین اکانت دانلود شده ؟ و توی همین اکانت هم میخوای استفاده کنی ؟

تو قسمت setting ,
Error history چیه؟چی رو نشون میده؟

اون Error هایی که تا حالا برات اتفاق افتاده رو میگه

- - -ویرایش - - -

آقا من میخوام دسته بخرم این فرق پک امریکا اسیا چیه؟
واقعا این تفاوت قیمت 30-40 تومن ارزش داره بدم؟؟ ی همون آسیا اوکی هست؟

تا اونجایی که میدونم فکر نکنم Dualshock 4 پک خاصی داشته باشه!

دوستان تاحالا کسی بازی دیجیتال ظرفیت سوم خریده ؟
بنظرتون ارزش خرید داره ؟
اره به نظرم از ظرفیت های دیگه هم بهتره بخاطر اینکه قابل فروشه اتصال به نت هم باید داشته باشید که اونم مشکلی نیست چون حجم خاصی مصرف نمیکنه

اره به نظرم از ظرفیت های دیگه هم بهتره بخاطر اینکه قابل فروشه اتصال به نت هم باید داشته باشید که اونم مشکلی نیست چون حجم خاصی مصرف نمیکنه

کل مدت بازی باید نت وصل باشه ؟
یا فقط اولش ؟
یه سوال دیگه
از نظر بن شدن اینا که مشکلی نداره ؟ اینکه از چه روشی این اکانتها ساخته میشن مهم نیست ؟
چون من شنیدیم یه سری روشهای هست این اکانتها رو با پول کمتری توش بازی میریزن و ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or