هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان با پلاسی که شیر شده بین دو نفر ؛ خود اون دو نفر نمی تونن با هم بازی کنن ؟

من و دوستم پلاسمون رو شیر کردیم ( من خریدم و به اون اکانتم رو دادم و اکتیو کرده و .. ) . جفتمون هم بازی فارکرای رو خریدیم . الان که میخوایم Coop بازی کنیم ؛ اصلا نمی تونیم به همدیگر وصل بشیم . پارتی هم ساختیم . هزاربار هم امتحان کردیم ولی نشد که نشد ! جالبیش اینه که جفتمون میتونیم با کاربرهای اون ور راحت و بدون مشکل بازی کنیم ولی با هم نمی تونیم !!!!!

جفتمون هم شاتل و ساکن تهرانیم !

سلام دوستانی که میگفتن که ps4 فقط در کارخونه فاکسکان چین تولید میشه ( حتی خودمم به این موضوع مطمئن بودم) متوجه شدم سری جدید تولیدات ps4 برای بازار ژاپن تحت مدل CUH 1100A B01 ساخت ژاپن هستش.

8e588fe1720beeec9a9364151fdddaa306bed44b.jpg
d8aaf07baabd6ad37c83c6deea0e82f3dc3fe059.jpg

دوستان 2 روزه که بازی order دارم انجام میدم اولش چون اپدیت نداشت تو خوده بازی اپدیت داشت زدم و اپدیت شد.حالا بعد از این قضیه وقتی میخام بازیو ببندم یه چیزی به اسم check for update اضافه شده الان این چی هست؟سوال دوم اینکه وقتی هم میخام کنسولو خاموش کنم میزنم روی turn off قبلا زود خاموش میشد ولی این 2 روزه اولش یه صفحه میاد که توش یه چیزی نوشته چون زود میره نمیتونم کامل ببینمش بعدش خاموش میشه فقط یه Ac power تو جملش میبینم یه عکسی هم بغلش هست.این معنیش چیه؟ممنون.

راستی یه سوال بود یادم رفت بپرسم پست این دوستمون یادم انداخت. پشت جعبه PS4 ـی که خریدم زده Made in China. این اشکال نداره؟ آخه فکر میکردم ساخت امریکا یا ژاپن باید باشه... ؟!

راستی یه سوال بود یادم رفت بپرسم پست این دوستمون یادم انداخت. پشت جعبه PS4 ـی که خریدم زده Made in China. این اشکال نداره؟ آخه فکر میکردم ساخت امریکا یا ژاپن باید باشه... ؟!
made is us نداریم
بخشه بزرگی از دستگاها توی china تولید میشه و بخشیش هم توی japan که به نسبت کمیاب تر هست

دوستان 2 روزه که بازی order دارم انجام میدم اولش چون اپدیت نداشت تو خوده بازی اپدیت داشت زدم و اپدیت شد.حالا بعد از این قضیه وقتی میخام بازیو ببندم یه چیزی به اسم check for update اضافه شده الان این چی هست؟سوال دوم اینکه وقتی هم میخام کنسولو خاموش کنم میزنم روی turn off قبلا زود خاموش میشد ولی این 2 روزه اولش یه صفحه میاد که توش یه چیزی نوشته چون زود میره نمیتونم کامل ببینمش بعدش خاموش میشه فقط یه Ac power تو جملش میبینم یه عکسی هم بغلش هست.این معنیش چیه؟ممنون.
چک میکنه ببینه اگر برای بازی اپدیتی عرضه شده ... اصولا قبل از ورود به بازی و پس از وصل شدن به psn اوتو چک میشه .
اپدیتهای اخیر یک صفحه اطلاعاتی اضافه شده که به شما میگه led نارنجی نشانه بودن دستگاه در حال stand by هست . و نبایستی ac power رو در حالت بکشید الا نیکه دستگاه به صورت کامل خاموش بشه.

سلام دوستانی که میگفتن که ps4 فقط در کارخونه فاکسکان چین تولید میشه ( حتی خودمم به این موضوع مطمئن بودم) متوجه شدم سری جدید تولیدات ps4 برای بازار ژاپن تحت مدل CUH 1100A B01 ساخت ژاپن هستش.
تشکر بابته اطلاعات

سلام ببخشید زیاد سوال میپرسم
چطور میتونم ویدئو ها و اسکرین شات هایی که گرفتم ببینم و یا پاک کنم؟
چطور برای اکانتم عکس بذارم؟
من می خوام انالوگ دسته ام رو عوض کنم کار سختیه؟قبلا واسه ps2 رو زیاد عوض کردم
ممنون خواهشا به همه جواب بدین چاکرم
دکمه option رو بزن و گزینه delete رو انتخاب کن
پس از نصب برنامه PS app توی گوشی و لینک کردن اکانت میتونی عکس مورد نظر رو بزاری یا میتونی یه راست با پروفایل facebook از خوده دستگاه لینک کنی
برای چه منظور ؟

من الان یه چیزی دیدم اعصابم رو ریخت به هم اگه واقعی باشه. رفتم توی بازی که از plus گرفته بودم. بعد زدم رو informtion نوشته بود 28 روز دیگه. یعنی من تا موقعی اکانت پلاسم تموم بشه وقت دارم بازی کنم؟واقعا اینجوریه؟ یعنی اگه اکانت پلاسم تموم بشه اینا از کار می افتن؟ تو روحش اگه اینجور باشه.
البته برا ما گرون هست ولی برای اونا سالی 50 دلار گرون نیست. در ضمن با سالی 50 دلار هر ماه 2-3 بازی برای 4 میاد که هزینه خرید اینا بازیا جداگانه برای این 12 ماه خیلی بیشتر از 100 دلار هست. برای همین fair هست سیستمی که دارن.

تغریبا غیر ممکنه که یک جنس پیدا کنی و ساخت چین نباشه
الان پشت آیفون من که برای آمریکاست زده made in china
اونیم که شما میگید فکر کنم منظورتون ریجن بازی باشه

تغریبا غیر ممکنه که یک جنس پیدا کنی و ساخت چین نباشه
الان پشت آیفون من که برای آمریکاست زده made in china
اونیم که شما میگید فکر کنم منظورتون ریجن بازی باشه
iPhone ـی که میگی رو دیدم. قطعاتش مال امریکاس ولی تو چین اسمبل شده...
نه ریجن رو نمیگم همون کشور ساختش رو میگم...

بهترین کار برای شما اینه که همین اول بری یه هارد لپتاپی 1ترابایتی بگیری بندازی رو کنسول راحت کنی خودت رو
قیمتش هم بین 200-170 ـه

ممنون علی جان
میشه لینک از یه فروشگاه معروف که بتونم اینترنتی بخرم برام پ.خ کنی ؟ چون نمی دونم چه مشخصاتی باید داشته باشه میترسم اشتباهی بخرم بهش نخوره ،
یه مساله دیگه ای هم که خیلی ازش میترسم اینه که میترسم هارد بخرم و سرعتش پایین باشه و یا بد سکتور داشته باشه ، چطوری از ایناش مطمئن بشم ؟
بعد راستی تعویضش سخت نیست ؟ دستگاه باز شده به حساب نمیاد ؟ بخوره تو سر قیمتش ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
دوستان ی سوال داشتم میخواستم بدونم راهی برا hdmi ps4هست؟؟
من پس از چند ماه پولم واسه ps4 جمع شد اما تلوزیونی که من باش بازی میکنم ال سی دی نیست و بعییده hdmi داشته باشه و فهمیدم که فقط ps4 hdmiمیخوره
و سه شاخ نمیخوره میخواستم ببینم راهی هست که ب تلوزیونم میخوره یا باید کلا دوباره پولام جمع کنم ال سی دی بخرم؟؟

سلام دوستاندوستان ی سوال داشتم میخواستم بدونم راهی برا hdmi ps4هست؟؟ من پس از چند ماه پولم واسه ps4 جمع شد اما تلوزیونی که من باش بازی میکنم ال سی دی نیست و بعییده hdmi داشته باشه و فهمیدم که فقط ps4 hdmiمیخورهو سه شاخ نمیخوره میخواستم ببینم راهی هست که ب تلوزیونم میخوره یا باید کلا دوباره پولام جمع کنم ال سی دی بخرم؟؟
خود PS4 که فقط HDMI میخوره... متاسفانه من از چند نفر پرسیدم گفتن اگه حتی تبدیلی HDMI به DVI هم بگیری جواب نمیده... تنها راه حل داتشنم صفحه نمایش HDMI خوره....

خود PS4 که فقط HDMI میخوره... متاسفانه من از چند نفر پرسیدم گفتن اگه حتی تبدیلی HDMI به DVI هم بگیری جواب نمیده... تنها راه حل داتشنم صفحه نمایش HDMI خوره....

فقط ال سی دی ها hdmi میخورن؟؟
قران 8ماه رفتم مغازه شاگردی کردم از درسم گذشتم همه نمره ها تک شد تا پولشو بدست اوردم حالا باید دوباره 600.700جمع کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or