سلام دوستان ی سوال داشتم
آیا ps4 هارده اگسترنال رو ساپرت میکنه؟
در کل همیشه نیازه ولی بعضی مواقع آخر هفته ها سونی ممکنه بازی کردن آنلاین رو مجانی کنه که موقتی ـیهدوستان تو یه سایت خارجی دیدم که باسه انلاین بازی کردن نیاز به plus نیست
درسته؟

خب بچه ها اگه واقعا راهی به نظرتون میرسه که واسه وضعیت من این دستگاه به صرفه تر دربیاد بهم بگین. جایی یا کسی که بتونم بازی سالم و دست دو بخرم و تعویض کنم. اکانت پلاس رو یه ماه تمدید کردنم تا ماه بعد یه 12 ماهه بخرم. سلام خواهش میکنم جواب بدین من تازه کنسولم دستم رسیده تا می خوام اکانت بسازم همون اول که رو create میزنم تو plase wait گیر میکنه چرا؟
سرعتم نتم هم خوبه
از وب بسازسلام خواهش میکنم جواب بدین من تازه کنسولم دستم رسیده تا می خوام اکانت بسازم همون اول که رو create میزنم تو plase wait گیر میکنه چرا؟
سرعتم نتم هم خوبه
پلاسی که میخری باید با ریجن اکانتت یکی باشه این کد فقط روی ریجن 2 جواب میده
دوست من شما میتونید بازی شیری بخرید.خب بچه ها ما هم به جمع شماها پیوستیم. حدود یه هفتس ps4 اومده خونه من. خب اول از همه نمی خوام بگم پشیمونم ولی شاید اگه برگردم دیگه نخرمش. دستگاه عالیه فقط واسه من خوب نیست.اول از همه فکر می کردم سونی باشرف تر از این حرفا باشه. حتی یه دونه بازی رایگان هم نذاشته تا حداقل به احترام خرید دستگاش یه ذره سرمون گرم بشه. یه بازی pitball دانلود کردم که آخرش دیدم رایگان نیست. دمو بود. یه بازی warframe دانلود کردم بعد از 5 گیگ دانلود باز باید خودشو چند گیگ دیگه آبدیت می کرد. با سرعت تو ایران -حداقل من- فایده ای نداره این دستگاه. بازی ها هم قیمت داغون. کلا به درد مرفه های بی درد می خوره.
تو این یه هفته که تحقیق کردم بهترین کار اکانت ps plus هست. که ماهی 3 4 تا بازی رایگان بهت میده. و تعویض بازی. ولی یه جای شکر داره. اونم اینکه من کلا گیمر خفن نیستم. حتی کامپیوتر هم داشتم بازی های هاردکور نصب نمی کردم و دنبالش نبودم. عاشق بازی استیم و آرکید و کژوال هستم برای همین حسرت نمی خورم کسی داره آخرین کال اف رو بازی می کنه. ولی خب از بعضی از بازی ها نمیشه گذشت. مثل The Last of Us.خب بچه ها اگه واقعا راهی به نظرتون میرسه که واسه وضعیت من این دستگاه به صرفه تر دربیاد بهم بگین. جایی یا کسی که بتونم بازی سالم و دست دو بخرم و تعویض کنم. اکانت پلاس رو یه ماه تمدید کردنم تا ماه بعد یه 12 ماهه بخرم.
اکانتمم اینه تو دستگاه darkworld2153 اددم کنید. حداقل با شما سرم گرم شه.:d
بله اینجور هست و بعد باید دوباره پلاس تهیه کنید.من الان یه چیزی دیدم اعصابم رو ریخت به هم اگه واقعی باشه. رفتم توی بازی که از plus گرفته بودم. بعد زدم رو informtion نوشته بود 28 روز دیگه. یعنی من تا موقعی اکانت پلاسم تموم بشه وقت دارم بازی کنم؟واقعا اینجوریه؟ یعنی اگه اکانت پلاسم تموم بشه اینا از کار می افتن؟ تو روحش اگه اینجور باشه.
بهترین کار برای شما اینه که همین اول بری یه هارد لپتاپی 1ترابایتی بگیری بندازی رو کنسول راحت کنی خودت رودوستان میخوام کنسولو بخرم ولی چون میخوام بازی های اشتراکی زیادی بخرم ، میترسم هارد کمم بزنه ، چه کار کنم ؟ مدل 1 ترابایت قرار نیست بیاد ؟؟؟؟؟؟؟