هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بله میشه مشکلی ندار
هارده 2.5 اینچ بهش میخوره ....
فقط اولی باید یه اپدیت 800 مگی دانلود کنی بریزی نصب کنی

.

منظورتون هارد اكسترنال هست ديگه؟ چه ماركي بهتره؟
آپديت رو خودش ميده يا بايد دانلود كرد جدا؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

منظورتون هارد اكسترنال هست ديگه؟ چه ماركي بهتره؟
آپديت رو خودش ميده يا بايد دانلود كرد جدا؟

خیر.
4 hard external قبول نمیکنه
اگرم روزی قبول کنه فکر نمیکنم سونی اجازه نصب بازی روش رو بده
تنها راهش باز کردن 4 و عوض کردن هارد هست ( ساده هست )

اپدیت رو باید از سایت سونی دانلود کنی .

خیر.
4 hard external قبول نمیکنه
اگرم روزی قبول کنه فکر نمیکنم سونی اجازه نصب بازی روش رو بده
تنها راهش باز کردن 4 و عوض کردن هارد هست ( ساده هست )

اپدیت رو باید از سایت سونی دانلود کنی .

مرسي
اون وقت ميشه اطلاعات هارد اصلي رو انتقال داد به هارد جديد؟
يعني براي افزايش هارد حتماً بايد قيد هارد خودش رو بزنيم؟ نميشه هارد جديد رو انداخت كنار هارد اصلي ؟!!

مرسي
اون وقت ميشه اطلاعات هارد اصلي رو انتقال داد به هارد جديد؟
يعني براي افزايش هارد حتماً بايد قيد هارد خودش رو بزنيم؟ نميشه هارد جديد رو انداخت كنار هارد اصلي ؟!!

متاسفانه نمیشه اطلاعات رو انتقال داد ... ( مگر اینکه از PSX دانلود کرده بودی نگه داشتی ) فقط save و record ها قابل استخراج هست ...
دوتا جای هارد نداره . فقط یکی داخل داره . همونطور که گفتم external رو نمیخونه اصلا ...

متاسفانه نمیشه اطلاعات رو انتقال داد ... ( مگر اینکه از PSX دانلود کرده بودی نگه داشتی ) فقط save و record ها قابل استخراج هست ...
دوتا جای هارد نداره . فقط یکی داخل داره . همونطور که گفتم external رو نمیخونه اصلا ...

خب از سيو كه بكاپ مي گيريم
بازي ها رو هم كه دوباره نصب مي كنيم (با نسخه ي فيزيكي كه داريم)
فقط مي مونه آپديت، dlc و بازي هاي ديجيتالي
اون وقت دوباره بايد بازي ها رو آپديت كرد و dlc ها رو نصب كرد درسته؟
حالا يه سؤال ديگه هم داشتم، راهي هست كه بشه بازي هاي ديجيتالي رو بكاپ گرفت و دوباره مجبور به دانلود نشد؟ اگه به روش معمولي از استور دانلود شده باشه
يا راهي نيست و بايد دوباره از استور دانلود كرد؟

خب از سيو كه بكاپ مي گيريم
بازي ها رو هم كه دوباره نصب مي كنيم (با نسخه ي فيزيكي كه داريم)
فقط مي مونه آپديت، dlc و بازي هاي ديجيتالي
اون وقت دوباره بايد بازي ها رو آپديت كرد و dlc ها رو نصب كرد درسته؟
حالا يه سؤال ديگه هم داشتم، راهي هست كه بشه بازي هاي ديجيتالي رو بكاپ گرفت و دوباره مجبور به دانلود نشد؟ اگه به روش معمولي از استور دانلود شده باشه
يا راهي نيست و بايد دوباره از استور دانلود كرد؟

بله
-
اگر data رو با استفاده از PSX دانلود نکردی که دیگه راهی نیست. نمیشه از 4 استخراج کرد تا جایی که میدونم .
موفق باشید.

دوست عزیز بازی های شیرینگی هم قابلیت فروش رو دارند.

Sent from my GT-S7582

مگه بازی ای که به صورت شیرینگ خریدی، مثلا مغازه دار 80 تومن گرفته و بازی رو ریخته رو میشه دوباره بفروشیم؟
من منظورم این بود که بازی رو به صورت شبرینگ بخری 80 تومن در میاد. خب چه کاریه؟ میری کرایه میگیری 20 تومن در میاد

در مورد کرایه درسته که ارزون تره ولی بالاخره بازی کرایه ای هست ولی تو شیرینگ بازی رو می تونی همیشه نگه داری یا حتی بفروشی.
در مورد تعویض هارد هم منم واقعا تعجب می کنم که هارد 500 برای دو کنسول نسل 8 در نظر گرفته شده . آموزش تعویض هارد تو انجمن های دیگه هم هست تو گوگل بزنی میاد.

1. ریجن ها در کیفیت با هم فرقی ندارن و تنها تفاوتشون در اجرای فیلم های بلوری هست که باید ریجن دیسک بلوری و ریجن دستگاه شما یکی باشه. دلیل گرونی ریجن 2 هم فک کنم 2 تا دلیل داشته باشه. یورو از دلار یکم گرونتره و اکثر فیلم های بلوری موجود در ایران ریجن 2 هستند.
پس علت استقبال از ریجن 2 بیشتر فیلم های بلوری موجود در ایران و همچنین دی ال سی های بازی هست
البته باید قبول کنیم که شاید کمتر از 10 درصد افراد سراغ فیلمهای بلوری برن.

2. بله، میشه بدون مشکل بازی کرد. ریجن بازی فقط هنگام خرید DLC مهم هست که باید ریجن بازی و اکانت شما یکی باشه.
در مورد این دی ال سی ها ایا در هنگام اپدیت بازیها و اومدن دی ال سی اونها تفاوتی وجود داره؟
مثلا ممکنه برای ریجن2 دی ال سی بازی منتشر بشه و برای ریجن 3 دی ال سی بازی منتشر نشه؟
چنین تفاوتهایی در مورد دی ال سی وجود داره؟
یا شاید فقط زمان عرضه دی ال سی ها تفاوت داشته باشه؟

4. این رو تا حالا امتحان نکردم ولی فک کنم MP4 رو پخش کنه چون خود دستگاه هم ویدیو ها رو با فرمت MP4 سیو میکنه. امکان داره در آینده با آپدیت جدید، فرمت های بیشتری رو پشتیبانی بکنه دستگاه.
در این مورد دوستان دیگر اطلاعات خاصی دارن؟
بیشتر فیلمهای موجود در اینترنت از فرمت MP4 MKV و رزولوشن 1080P ساپورت میکنن
اگر بشه چنین فرمتهایی رو با کنسول دید واقعا عالی میشه

6. برای آنلاین بازی کردن یدونه عضویت پلاس بخرید راحت میتونید آنلاین بازی کنید. نیازی نیست برای هر بازی کد مخصوصی بزنید.
یعنی با خرید یه اکانت پلاس براحتی میشه تمام بازیهایی رو که از قابلیت انلاین پشتبیانی میکنن بازی کرد؟
پس اورجینال بودن بازی در بازیهای انلاین از کجا مشخص میشه؟

دوستان من از وقتی فهمیدم بازی ها دیجیتالی شدن میخوام سونی 4بخرم فقط دست دوم که 5.6ماه کار شده میخواستم بدونم بنظرتون بگیرم؟ بعضی ها میگن جون کلا ی سال هست که سونی چار اومده دشت دومش با نو فرقی نداره یعضی هام میگن ممکنه خراب باشه منم پول در این حد دارم
خدایی کمک کنیی راهنماسی کنین بگیرن یا ن
بعد اینکه وقتی گرفتم اولین بازی چی بگیرم من نیخوام بازیایی که گیم پلی چن ساعته دارن کرایه کنم تو ی هفته تمومش کنم مثلا اساسین و بازیایی مثل فیفا و کمبت و بسکتبالو و...... بریزم رو هارد
لطفا راهنمایی کنین

پس علت استقبال از ریجن 2 بیشتر فیلم های بلوری موجود در ایران و همچنین دی ال سی های بازی هست
البته باید قبول کنیم که شاید کمتر از 10 درصد افراد سراغ فیلمهای بلوری برن.

در مورد این دی ال سی ها ایا در هنگام اپدیت بازیها و اومدن دی ال سی اونها تفاوتی وجود داره؟
مثلا ممکنه برای ریجن2 دی ال سی بازی منتشر بشه و برای ریجن 3 دی ال سی بازی منتشر نشه؟
چنین تفاوتهایی در مورد دی ال سی وجود داره؟
یا شاید فقط زمان عرضه دی ال سی ها تفاوت داشته باشه؟

در این مورد دوستان دیگر اطلاعات خاصی دارن؟
بیشتر فیلمهای موجود در اینترنت از فرمت MP4 MKV و رزولوشن 1080P ساپورت میکنن
اگر بشه چنین فرمتهایی رو با کنسول دید واقعا عالی میشه

یعنی با خرید یه اکانت پلاس براحتی میشه تمام بازیهایی رو که از قابلیت انلاین پشتبیانی میکنن بازی کرد؟
پس اورجینال بودن بازی در بازیهای انلاین از کجا مشخص میشه؟
قيمت ها فقط بر اساس موجودي بازار هست، مثلاً مقدار زيادي دستگاه ريجن 1 وارد ميشه بعد قيمت ريجن 2 ميره بالا ! يا بر عكس-علت استقبال از ريجن 2 هم بخاطر جو منفي بود كه راه افتاد بود و مي گفتن ريجن 1 خرابه! و همه دنبال ريجن 2 بودن-در حالي كه اينطور نيست فقط اون اوايل دستگاه هاي اوليه بعضي هاشون مشكل داشتن
و dlc با آپديت فرق داره، آپديت كه راحت ميشه ولي dlc بايد يكي باشه ريجن اكانت با خود بازي بحث اختلاف زمان انتشار نيست، شما كلاً نمي توني مثلاً براي يك بازي ريجن 2 در اكانت ريجن 1 dlc نصب كني!
من يه بار اين فيلم هاي اورجينال كه بيرون ميفروشن (براي همين سينماي ايران) رو گذاشتم راحت اجرا كرد ولي نمي توني يه فيلم رو بريزي تو فلش يا DVD بصورت معمولي -اجرا نميشه (امتحان كردم)
پلاس هم آره ديگه كلي هست براي همه ي بازي ها ميشه تا موقعي كه اعتبار داشته باشه و شما اكانت پلاس نمي خري، كد ميخري و در اكانتي كه داري وارد مي كني
الآن هم كه اصلاً به جز بازي اورجينال نميشه اجرا كرد تو ps4

سلام این app Ps heroesچیه من دانلود کردم واپدیتش هم انجام دادم ولی موقع اجرا یک صفحه میاد برای دانلود ولی بعد از چند لحظه ارور میده
این یه بازی هست ( تو مایه های بازی ) که برای charity هست
باید entry براش بخری .... پولش donate میشه برای سرطان و ... اینا اگر اشتباه نکنم . برای امریکایی شمالی هست فقط.

دوستان من از وقتی فهمیدم بازی ها دیجیتالی شدن میخوام سونی 4بخرم فقط دست دوم که 5.6ماه کار شده میخواستم بدونم بنظرتون بگیرم؟ بعضی ها میگن جون کلا ی سال هست که سونی چار اومده دشت دومش با نو فرقی نداره یعضی هام میگن ممکنه خراب باشه منم پول در این حد دارم
خدایی کمک کنیی راهنماسی کنین بگیرن یا ن
بعد اینکه وقتی گرفتم اولین بازی چی بگیرم من نیخوام بازیایی که گیم پلی چن ساعته دارن کرایه کنم تو ی هفته تمومش کنم مثلا اساسین و بازیایی مثل فیفا و کمبت و بسکتبالو و...... بریزم رو هارد
لطفا راهنمایی کنین
دسته دوم میخوای بگیری قشنگ چکش کن . دستگاه رو روشن کن . کابلش هم به tv بزن. ببین صداش ok هست ... تصویر مشکلی نداره ..... بازی نصب کن . اصلا وارد بازی بشو بزار 5-6 دقیقه باشه .... کلا دسته دوم که میخره ادم باید تست کنه درست حسابی که اطمینان داشته باشه مشکلی نیست
در هر صورت مشکلات زیاد نبوده که خیلی جایه نگرانی باشه ! البته سعی کن میخوری با دقت بخر .
Kombat که حالا مونده تا بیاد ....
Unity فک کنم 25 ساعت مفید رو داره
اون بازیهای fifa - بسکت اینام که خب هرچقدر بخوای میتونی بازی کنی.

دوستان کنسول چند روز ( دو هفته مثلا ) در حالت استندبای باشه و البته در حال دانلود هم باشه بش فشار نمیاد ؟ مشکلی نداره ؟

چون بازی دارم دانلود میکنم , اگر موردی داره که یه روز مثلا بش استراحت بدم بعدا دوباره ادامه بدم دانلود رو ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or