هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان یه مشکلی دارم نمیتونم دستگاهو دو دسته کنم فیفا بزنم دستگاه دسته دوم و پیدا نمیکنه میشه راهنمایی کنید

شاید هم مشکل شما این باشه : باید دسته ی دوم رو از طریق اکانت میهمان بشناسونی بعدش هم تنظیمات داخل بازی است

سلام
دوستان یه مشکلی دارم نمیتونم دستگاهو دو دسته کنم فیفا بزنم دستگاه دسته دوم و پیدا نمیکنه میشه راهنمایی کنید

وقتی دکمه دسته دوم زدی صفحه اول کنسول آمد یعنی میشناسه ولی شما باید یک یوزر جدید درست کنید ولی دکمه رو میزنید صفحه اول کنسول نمیاد باید دسته رو با کابل حالت safe mode بالا بیارید و بعد که ریستارت شد حل میشه اگه نشد احتمالا مشکل از دسته هست و شما تنها راهت اینه پشت دسته یه سوراخ ریزیه با سوزن بزنید توش تا ریستارت کنه دسته رو...

دوستان من کد بازی The last رو دارم. الان 2 نفر می خوان بازیو، یه قیمتی هم دادن ولی من تو خطش نبودم... حالا تصمیم گرفتم بدم بهشون، 2 تا سوال داشتم، چه قیمتی مناسبه که بهشون بازی رو بدم، دوم اینکه من می خوام رو کنسول داشته باشم بازی رو و هنوز کدشو وارد نکردم، اگه کد رو وارد کنم و بعدش بفروشم به 2-3 نفره دیگه مشکلی واسه خودم پیش نمیاد ؟ ( منظورم محدودیت خاصی برام پیش نمیاد ؟ )
اگه روش کار رو هم بگید ممنون می شم

دوستان من کد بازی The last رو دارم. الان 2 نفر می خوان بازیو، یه قیمتی هم دادن ولی من تو خطش نبودم... حالا تصمیم گرفتم بدم بهشون، 2 تا سوال داشتم، چه قیمتی مناسبه که بهشون بازی رو بدم، دوم اینکه من می خوام رو کنسول داشته باشم بازی رو و هنوز کدشو وارد نکردم، اگه کد رو وارد کنم و بعدش بفروشم به 2-3 نفره دیگه مشکلی واسه خودم پیش نمیاد ؟ ( منظورم محدودیت خاصی برام پیش نمیاد ؟ )

کدها یکبار مصرف هستند. یعنی اگه شما کد رو بزنی، کسِ دیگه ای نمیتونه ازش استفاده کنه.

قیمت فیزیکی بازی TLOU الان حدود 90-70 تومن هست. یکم ارزونتر بدید بهتره چون کسی که کد رو بخره باید حدود 40GB دانلود بکنه.

- - -ویرایش - - -

باترى دسته چقدر طول ميكشه كه خالى بشه؟ مثلا اگه بازى اكشنى باشه مثل كال او يا مسابقه اى يا مثلا جى تى اى؟
Sent from my iPad using Tapatalk

فک نکنم برای هر بازی میزان مصرف متفاوتی داشته باشه. اگه کامل شارژ کنید، حدود 8-7 ساعت میتونید راحت استفاده کنید.

کدها یکبار مصرف هستند. یعنی اگه شما کد رو بزنی، کسِ دیگه ای نمیتونه ازش استفاده کنه.

قیمت فیزیکی بازی TLOU الان حدود 90-70 تومن هست. یکم ارزونتر بدید بهتره چون کسی که کد رو بخره باید حدود 40GB دانلود بکنه.
منظورم با این روش شیر کردن 2-3 نفره بود دوست عزیز، امکانش نیست ؟ یعنی خودم بشم اکانت اصلی با کنسول خودم بازی کنم و به 2 نفر دیگه هم بدم بازی رو

نه ديگه اگه ميخواي بفروشي نبايد خودت كد رو بزني،
قيمت هم بين 60-70 مناسبه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان یه ps4 ریجن 1 با دسته اضافه و بازی فیفا 15 20 روز کارکرد چقدر ارزش داره؟

کنسول 20 روز کارکرده یا بازی؟

قیمت کنسول رو بسته به تمیز بودنش بین 1.000 تا 1.250 تومن خوبه. دسته هم اگه مشکلی نداشته باشه حدود 150-130 تومن خوبه. فیفا هم حالا چه 20 روز کارکرد و چه 200 روز کارکرد، زیر 140 خوبه. بیشتر از این ارزش نداره.

- - -ویرایش - - -

منظورم با این روش شیر کردن 2-3 نفره بود دوست عزیز، امکانش نیست ؟ یعنی خودم بشم اکانت اصلی با کنسول خودم بازی کنم و به 2 نفر دیگه هم بدم بازی رو

من تا 2 نفر رو اطلاع دارم. اگه بخواید میتونید کد رو با اکانت خودتون بزنید و اکانت ـتون رو شریکی استفاده کنید.

اگه میخواید به دوستتون بدید که هیچ ولی اگه میخواید بفروشید کد رو، به نظر من ارزش نداره. اگه اکانت رو شریکی بدید به یکی دیگه، خودتون باید همیشه برای بازی کردن TLOU + بازی هایی که با اکانت شریکی خریدید آنلاین باشید.

سلام
اتفاقا من فکر میکنم مشکل دقیقا از مانیتور هست چون تو تاپیکه tv همینجا هم چند نفر از این مشکلا میگفتن و عکس هم گذاشتن البته اون تو بازی فیفا مشکلاتی مشابه شما داشت که بعد کاشف به عمل اومد مشکل از TV بوده شما رزولوشن مانیتورت چی هست؟؟ اگه تونستی رو یه TV دیگه تست کن مدل مانیتورتم بگو.
سلام مرسی از راهنماییتون.
اینم مشخصات مانیتور:lg-flatron w2261vp
ولی فکر نکنم از مانیتور باشه آخه خیلی تابلو هه از بازیه نمیدونم چرا ببینید حالتی نیست که اذیت کنه اصلا نشه بازی کرد یه جورایی مثل افت فریم میمونه بازی روونه روون نیست نمیدونم شاید ps4 تو این بازی این مدلیه(cod)
ولی تو مولتی مشکلی نداره اصلا گیج شدم حالا باید یه بازی دیگه بذارم ببینم ایراد از دستگاهه یا نه اون دوستمون که گفت اصلا امکان نداره یه کنسول بازیرو با یه کیفیتی دیگه اجرا کنه که یه ذره خیالم راحت شد ولی بازم نگرانم:d

سلام مرسی از راهنماییتون.
اینم مشخصات مانیتور:lg-flatron w2261vp
ولی فکر نکنم از مانیتور باشه آخه خیلی تابلو هه از بازیه نمیدونم چرا ببینید حالتی نیست که اذیت کنه اصلا نشه بازی کرد یه جورایی مثل افت فریم میمونه بازی روونه روون نیست نمیدونم شاید ps4 تو این بازی این مدلیه(cod)
ولی تو مولتی مشکلی نداره اصلا گیج شدم حالا باید یه بازی دیگه بذارم ببینم ایراد از دستگاهه یا نه اون دوستمون که گفت اصلا امکان نداره یه کنسول بازیرو با یه کیفیتی دیگه اجرا کنه که یه ذره خیالم راحت شد ولی بازم نگرانم:d
سلام
ولی من باز نظرم اینه باید مشکل از مانیتور باشه چون میگید مثل افت فریم میمونه ممکنه رفرش ریت کم مانیتور تو این بازی که ۶۰ فریم هم هست مشکل ساز باشه.ممکنه تو یه بازی دیگه اینطوری نشه میخوای خیالت راحت شه رو یه TV همین بازی رو تست کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or