Mahdi_Mansouri
کاربر سایت
اول با سیم وصل کنید و بعد روشن کنید احتمالا مشکل حل بشه.سلام
دوستان یه مشکلی دارم نمیتونم دستگاهو دو دسته کنم فیفا بزنم دستگاه دسته دوم و پیدا نمیکنه میشه راهنمایی کنید
Sent from my GT-S7582
اول با سیم وصل کنید و بعد روشن کنید احتمالا مشکل حل بشه.سلام
دوستان یه مشکلی دارم نمیتونم دستگاهو دو دسته کنم فیفا بزنم دستگاه دسته دوم و پیدا نمیکنه میشه راهنمایی کنید
سلام
سلام
دوستان من کد بازی The last رو دارم. الان 2 نفر می خوان بازیو، یه قیمتی هم دادن ولی من تو خطش نبودم... حالا تصمیم گرفتم بدم بهشون، 2 تا سوال داشتم، چه قیمتی مناسبه که بهشون بازی رو بدم، دوم اینکه من می خوام رو کنسول داشته باشم بازی رو و هنوز کدشو وارد نکردم، اگه کد رو وارد کنم و بعدش بفروشم به 2-3 نفره دیگه مشکلی واسه خودم پیش نمیاد ؟ ( منظورم محدودیت خاصی برام پیش نمیاد ؟ )
اگه روش کار رو هم بگید ممنون می شم
باترى دسته چقدر طول ميكشه كه خالى بشه؟ مثلا اگه بازى اكشنى باشه مثل كال او يا مسابقه اى يا مثلا جى تى اى؟
Sent from my iPad using Tapatalk
منظورم با این روش شیر کردن 2-3 نفره بود دوست عزیز، امکانش نیست ؟ یعنی خودم بشم اکانت اصلی با کنسول خودم بازی کنم و به 2 نفر دیگه هم بدم بازی روکدها یکبار مصرف هستند. یعنی اگه شما کد رو بزنی، کسِ دیگه ای نمیتونه ازش استفاده کنه.
قیمت فیزیکی بازی TLOU الان حدود 90-70 تومن هست. یکم ارزونتر بدید بهتره چون کسی که کد رو بخره باید حدود 40GB دانلود بکنه.
دوستان من کد بازی The last رو دارم. الان 2 نفر می خوان بازیو، یه قیمتی هم دادن ولی من تو خطش نبودم... حالا تصمیم گرفتم بدم بهشون، 2 تا سوال داشتم، چه قیمتی مناسبه که بهشون بازی رو بدم، دوم اینکه من می خوام رو کنسول داشته باشم بازی رو و هنوز کدشو وارد نکردم، اگه کد رو وارد کنم و بعدش بفروشم به 2-3 نفره دیگه مشکلی واسه خودم پیش نمیاد ؟ ( منظورم محدودیت خاصی برام پیش نمیاد ؟ )
اگه روش کار رو هم بگید ممنون می شم
دوستان یه ps4 ریجن 1 با دسته اضافه و بازی فیفا 15 20 روز کارکرد چقدر ارزش داره؟
منظورم با این روش شیر کردن 2-3 نفره بود دوست عزیز، امکانش نیست ؟ یعنی خودم بشم اکانت اصلی با کنسول خودم بازی کنم و به 2 نفر دیگه هم بدم بازی رو
سلام مرسی از راهنماییتون.سلام
اتفاقا من فکر میکنم مشکل دقیقا از مانیتور هست چون تو تاپیکه tv همینجا هم چند نفر از این مشکلا میگفتن و عکس هم گذاشتن البته اون تو بازی فیفا مشکلاتی مشابه شما داشت که بعد کاشف به عمل اومد مشکل از TV بوده شما رزولوشن مانیتورت چی هست؟؟ اگه تونستی رو یه TV دیگه تست کن مدل مانیتورتم بگو.
سلامسلام مرسی از راهنماییتون.
اینم مشخصات مانیتور:lg-flatron w2261vp
ولی فکر نکنم از مانیتور باشه آخه خیلی تابلو هه از بازیه نمیدونم چرا ببینید حالتی نیست که اذیت کنه اصلا نشه بازی کرد یه جورایی مثل افت فریم میمونه بازی روونه روون نیست نمیدونم شاید ps4 تو این بازی این مدلیه(cod)
ولی تو مولتی مشکلی نداره اصلا گیج شدم حالا باید یه بازی دیگه بذارم ببینم ایراد از دستگاهه یا نه اون دوستمون که گفت اصلا امکان نداره یه کنسول بازیرو با یه کیفیتی دیگه اجرا کنه که یه ذره خیالم راحت شد ولی بازم نگرانم:d
واسه ژاپن هست و فکر کنم ریجن 2 ژاپن میشهcuh-1100A b01 رجین چند میشه و ساخت کیه