اون ها بازی رو دیجیتال میخرند و شیر میکنند و روی هارد کنسول انتقال میدندو دیگه نیازی به نصب نیست ولی اپدیت های جدید رو میخواد.اینکه جاهایی هست که کنسولتو میبری برات بازی میریزن جریانش چیه؟
اونوقت دیگه نیازی به دانلود و آپدیت بازی نیست؟
خودت بازش کن یه دور تمیز کن ...
دو پیچ پایین و پشت رو بازی میکنی بعد از قسمت پایین از خطی که دوتا قسمت رو جدا میکنه باز میکنی ( دفعه اول یکم سفته ) .... بعد که باز شد تمیز کن دوباره ببند. احتمالا کثیف شده ...
شما باید کد شارژ پی اس ان بگیرید و ریدیم کنید.سلام
اقا یه سوال
اول اینکه بای دیجیتالی که میخرم چه جوریه؟
به صورته کده؟ اگه اره این کد رو جایه redem cod وارد می کنن؟ ( ببخشید اگه انگلیسیش رو اشتب تایپ کردم)
سوال بعدیم اینه:
اگه من رو دستگام یه بازی دیجیتالی که خریدم نصب کنم بعدا حالا به هر دلیلی بازی پاک شد یا مجبور به ریست کنسول یا اصلا کنسولم سوخت بازی میپره؟؟
میتونم رو کنسوله جدید با اکانت خودم نصب کنم
کلا میخوام بدونم بازی که نمی پره؟
آره داداش به صورت کدهسلام
اقا یه سوال
به صورته کده؟ اگه اره این کد رو جایه redem cod وارد می کنن؟ ( ببخشید اگه انگلیسیش رو اشتب تایپ کردم)
سوال بعدیم اینه:
اگه من رو دستگام یه بازی دیجیتالی که خریدم نصب کنم بعدا حالا به هر دلیلی بازی پاک شد یا مجبور به ریست کنسول یا اصلا کنسولم سوخت بازی میپره؟؟
سلام
اقا یه سوال
سوال بعدیم اینه:
Region کنسول در اجرای بازی هیچ اهمیتی ندارهسلام دوستان.من یه gta v reg2 خریدم وکنسولم رجین 1 هست.میخواستم بدونم واسه gta v قرار نیس dlc بیاد؟یا واسه gta های قبلی dlc میومد؟آخه نشنیده بودم بجز پول چیز قابل خرید دیگه ای داشته باشه.ممنون
شما وقتی بزنید که پاک کنید خودش میاره که دی اکتیو کنید اکانت رو و اونجا میتونید این کار رو انجام بدید.سلام
دوستان من میخوام اکانتی که روی دستگاهم active primary هست رو پاک کنم
حالا سوالم اینه اول باید deactive کنم اکانت رو بعد پاک کنم یا وقتی active هم باشه پاک کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟