هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خودت بازش کن یه دور تمیز کن ...
دو پیچ پایین و پشت رو بازی میکنی بعد از قسمت پایین از خطی که دوتا قسمت رو جدا میکنه باز میکنی ( دفعه اول یکم سفته ) .... بعد که باز شد تمیز کن دوباره ببند. احتمالا کثیف شده ...

اینکه جاهایی هست که کنسولتو میبری برات بازی میریزن جریانش چیه؟
اونوقت دیگه نیازی به دانلود و آپدیت بازی نیست؟
اون ها بازی رو دیجیتال میخرند و شیر میکنند و روی هارد کنسول انتقال میدندو دیگه نیازی به نصب نیست ولی اپدیت های جدید رو میخواد.

خودت بازش کن یه دور تمیز کن ...
دو پیچ پایین و پشت رو بازی میکنی بعد از قسمت پایین از خطی که دوتا قسمت رو جدا میکنه باز میکنی ( دفعه اول یکم سفته ) .... بعد که باز شد تمیز کن دوباره ببند. احتمالا کثیف شده ...

باشه خبرش رو میدم ، البته فکر می کنم یه بلایی سرش اومده ، زیاد از حد فشار دادم اینطوری شده ، تا حالا دسته ی پی اس 3 اینطوری نشده بود ، به این نتیجه رسیدیم که این دکمه در ساختار جدید دسته نقض داره

سلام

اقا یه سوال

اول اینکه بای دیجیتالی که میخرم چه جوریه؟
به صورته کده؟ اگه اره این کد رو جایه redem cod وارد می کنن؟ ( ببخشید اگه انگلیسیش رو اشتب تایپ کردم)

سوال بعدیم اینه:
اگه من رو دستگام یه بازی دیجیتالی که خریدم نصب کنم بعدا حالا به هر دلیلی بازی پاک شد یا مجبور به ریست کنسول یا اصلا کنسولم سوخت بازی میپره؟؟
میتونم رو کنسوله جدید با اکانت خودم نصب کنم
کلا میخوام بدونم بازی که نمی پره؟

سلام

اقا یه سوال

به صورته کده؟ اگه اره این کد رو جایه redem cod وارد می کنن؟ ( ببخشید اگه انگلیسیش رو اشتب تایپ کردم)

سوال بعدیم اینه:
اگه من رو دستگام یه بازی دیجیتالی که خریدم نصب کنم بعدا حالا به هر دلیلی بازی پاک شد یا مجبور به ریست کنسول یا اصلا کنسولم سوخت بازی میپره؟؟
شما باید کد شارژ پی اس ان بگیرید و ریدیم کنید.
بعد برید داخل استور و خرید کنید.
به هیچ وجه بازی دیجیتال نمیپره و شما روی هر کنسولی که خواستید میتونید وارد کنید و از اون استفاده کنید.
موفق باشید.

سلام

اقا یه سوال

سوال بعدیم اینه:
آره داداش به صورت کده
به هیچ وجه هم نمیپره و همیشه مال خودتون هست

سلام

اقا یه سوال

سوال بعدیم اینه:

مثل اپل آي دي هست كه وقتي شما اپليكيشني رو ميخريد ، تو هر ديوايس كه اكانت تون رو وارد كنيد ، مي تونيد از App Store دانلود كنيد، خريد بازي ديجيتالي هم همين طوره و اطلاعات خريد اكانت شما تو استور ثبت ميشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام دوستان.من یه gta v reg2 خریدم وکنسولم رجین 1 هست.میخواستم بدونم واسه gta v قرار نیس dlc بیاد؟یا واسه gta های قبلی dlc میومد؟آخه نشنیده بودم بجز پول چیز قابل خرید دیگه ای داشته باشه.ممنون

سلام دوستان.من یه gta v reg2 خریدم وکنسولم رجین 1 هست.میخواستم بدونم واسه gta v قرار نیس dlc بیاد؟یا واسه gta های قبلی dlc میومد؟آخه نشنیده بودم بجز پول چیز قابل خرید دیگه ای داشته باشه.ممنون
Region کنسول در اجرای بازی هیچ اهمیتی نداره
برای استفاده از dlc ها ریجن اکانت با بازی باید یکی باشه

به جز کده پول dlc دیگه ای نداره ....

بقیه اضافات همراه با update ها عرضه شده بود ...

سلام
دوستان من میخوام اکانتی که روی دستگاهم active primary هست رو پاک کنم
حالا سوالم اینه اول باید deactive کنم اکانت رو بعد پاک کنم یا وقتی active هم باشه پاک کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

سلام
دوستان من میخوام اکانتی که روی دستگاهم active primary هست رو پاک کنم
حالا سوالم اینه اول باید deactive کنم اکانت رو بعد پاک کنم یا وقتی active هم باشه پاک کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
شما وقتی بزنید که پاک کنید خودش میاره که دی اکتیو کنید اکانت رو و اونجا میتونید این کار رو انجام بدید.

Sent from my GT-S7582

سلام من بازی درایور کلاب رو خریدم و بازی تا سه یا چهار روز دیگه دستم میرسه ولی من تا سه روز دیگه فقط نت دارم
کسی لینک دانلود اپدیت بازی برای ریجن 1 امریکا رو داره ؟اگه داره یا می تونه بگیره حتما بده ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or