هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

به نظر من هیچ فرقی نداره چون در دو صورت باالأخره باید بازی گرفت ، اگر بازی همراه کنسول باشه خب میشه مدتی با اون بازی بازی کرد اگر نه میشه همزمان با خرید کنسول براش بازی هم گرفت اما شخصا تجربه ی خرید کنسول که توش بازی باشه رو نداشتم ..

همون بيشتر ميخواستم بدونم كه چيز خاصى اين وسط وجود داره يا نه.
راستي امروز يه باندل GTA و كد last of us قيمت كردم طرف گفت ١٧٨٠ كه بنظرم معقول بود. از يه مغازه دار ديگه كه سوال پرسيدم گفت كه كد رو معمولا از توش بر ميدارن و بعدش ميگن بايد برنامه نصب كنم و اينا كه هرچند به حرفشون اعتمادي ندارم ولي خب سوالم اينه كه ميشه كد رو برداشت و يا حتي جدا فروخت؟و اينكه اين كد دقيقا چيه؟( مثل كد تخفيف صد درصدي خريد بازي از استورش هست؟)
و اينكه اين مدل باندل از ساختاي جديده؟

همون بيشتر ميخواستم بدونم كه چيز خاصى اين وسط وجود داره يا نه.
راستي امروز يه باندل GTA و كد last of us قيمت كردم طرف گفت ١٧٨٠ كه بنظرم معقول بود. از يه مغازه دار ديگه كه سوال پرسيدم گفت كه كد رو معمولا از توش بر ميدارن و بعدش ميگن بايد برنامه نصب كنم و اينا كه هرچند به حرفشون اعتمادي ندارم ولي خب سوالم اينه كه ميشه كد رو برداشت و يا حتي جدا فروخت؟و اينكه اين كد دقيقا چيه؟( مثل كد تخفيف صد درصدي خريد بازي از استورش هست؟)
و اينكه اين مدل باندل از ساختاي جديده؟
کده TLOU داره به این صورت هست که این کد رو توی استور وارد میکنی و میتونی بازی tlou رو دانلود کنی از استور روی دستگاه ....
کده تخفیف استور اصلا نداره . تخفیفها رو خوده استور میزاره
بعضی باندلها نسخه فیزیکی ندارن ... فقط کده دانلود بازی رو دارن.

سلام اکانت بازی بهمراه دیتا فروخته میشود یعنی چی؟
دیتا چیه؟
بتا چیه؟
یعنی یه اکانت که بازی خریداری شده بهمراه فایل دانلود شده بازی که از طریق نرم افزار میریزن روی کنسول ولی حتما باید اکانت خریداری شده بازی باشه تا اون دیتا کار کنه
دیتا هم یعنی فایل دانلود شده بازی که روی dvd یا هارد هست و بوسیله نرم افزار میریزن روی کنسول

خیلی ممنون.
چرا بعضی فروشگاها ریجن 3 ارزان تر میدن تا ریجن 2
چه فرقی دارن و اینکه ریجن 3 بدردایران میخوره و آیا سرطانیه؟
من میخوام ریجن 2 ژاپن بخرم خوبه بخرم؟
یا اینکه ریجن 2 اروپا سفید بخرم؟
سفید چرا گرون تره؟
کدوم بخرم گیج شدم...

خیلی ممنون.
سفید چرا گرون تره؟
کدوم بخرم گیج شدم...
ریجن ها هیچ فرفی نمیکنه سفید هم به خاطر رنگ حتما گرون میدن
فرقی نمیکنه چی میگیری سعی کن حداقل یه هفته گارانتی بدن چون اگه بخواد خرابی داشته باشه همون اول نشون میده...
فرق ریجن سه یاژاپن با بقیه اینکه دکمه تایید x نیست بلکه O هست

خیلی ممنون.
سفید چرا گرون تره؟
کدوم بخرم گیج شدم...

من امروز توپخونه بودم قیمت مشکی و سفید یکی بود

مرسی از پاسخ گویی شما.
من الان یه توضیحی میدم شاید بتونم برسونم آخه احساس میکنم از روی فیلم اصلا چیزی معلوم نیست همین الان امتحان کردم.
ببینید فرض کنید شما تو محیط بازی هستید و میرید کنار دیوار وای میستید اون طرف دیگه ی شما هم محیطی باز و شلوغ هست در واقع یه طرف شما دیوار هست و طرف دیگه محیط با جزییات های داخلش.حالا تو این حالت شخصیت و می چرخونیم وقتی که روی شما طرف دیوار هست فریم 60 هست ولی وقتی به محیط شلوغ میرسه یه تیک خیلی کوچیک (یه جورایی مثل فریز سریع و لحظه ای )میزنه و دوباره وقتی رومون به دیوار میشه فریم 60 هست.چقدر نوشتم شرمنده:d
آپدیتم کردم بازیرو ولی چیزی که منو نگران میکنه اینه که بیشتر به پرش تصویر و فریزه تا افت فریم مطلق.
راستی اینم بگم قبل آپدیت این مشکل نبود اصلا گیج شدم حسابی فقط برام مهم اینه که ایراد از دستگاه نباشه
سلام
اتفاقا من فکر میکنم مشکل دقیقا از مانیتور هست چون تو تاپیکه tv همینجا هم چند نفر از این مشکلا میگفتن و عکس هم گذاشتن البته اون تو بازی فیفا مشکلاتی مشابه شما داشت که بعد کاشف به عمل اومد مشکل از TV بوده شما رزولوشن مانیتورت چی هست؟؟ اگه تونستی رو یه TV دیگه تست کن مدل مانیتورتم بگو.

سلام به دوستان.یه سوال داشتم.من وقتی تو قسمت منو کار میکنم رنگ نور دسته آبیه ولی وقتی وارد بازی(fifa15) میشم نور دسته قرمز میشه،من یه دسته بازی بیشتر ندارم و طبیعتا باید اون رو به عنوان دسته اول(آبی رنگ) بشناسه،پس چرا وارد بازی که میشم نور دسته قرمز میشه؟؟ شاید بی اهمیت باشه اما واسم جای سواله

سلام به دوستان.یه سوال داشتم.من وقتی تو قسمت منو کار میکنم رنگ نور دسته آبیه ولی وقتی وارد بازی(fifa15) میشم نور دسته قرمز میشه،من یه دسته بازی بیشتر ندارم و طبیعتا باید اون رو به عنوان دسته اول(آبی رنگ) بشناسه،پس چرا وارد بازی که میشم نور دسته قرمز میشه؟؟ شاید بی اهمیت باشه اما واسم جای سواله
سلام .
تو بازياى مختلف نور دسته تغيير مى كنه .
مثلا fifa قرمز ميشه - tlou اولش سبز اگه زخمى بشى بازم تغيير مى كنه و ....

سلام به همه بکس گل
آقا یه سری سوال دارم جواب فوری می خوام. خواهشا اگه می بینین جواب بدین.
من الان دارم PS4 می خرم. خب این ریجن میجن داستانش چیه؟ دوم جایی هست بازی عوض کنم یا همچین چیزی. من ناموسن پول ندارم 200 تومن پول بدم. بازی های کرایه ای رو می تونم تو هاردش بریزم و پس بدم یا صاحابش؟ و در کل گارانتی تو ایران معنی داره یا نه قراره 220 تومن گارنتی لادیز پول بدم. خواهشا الان جواب بدین تو بازارم. بوس بوس.

سلام به همه بکس گل
آقا یه سری سوال دارم جواب فوری می خوام. خواهشا اگه می بینین جواب بدین.
من الان دارم PS4 می خرم. خب این ریجن میجن داستانش چیه؟ دوم جایی هست بازی عوض کنم یا همچین چیزی. من ناموسن پول ندارم 200 تومن پول بدم. بازی های کرایه ای رو می تونم تو هاردش بریزم و پس بدم یا صاحابش؟ و در کل گارانتی تو ایران معنی داره یا نه قراره 220 تومن گارنتی لادیز پول بدم. خواهشا الان جواب بدین تو بازارم. بوس بوس.
سلام
گارانتي سركاريه ، فقط بهانه براي گرفتن پول بيشتر
ريجن هم فرقي نداره ،اختلاف قيمت ها هم فقط براساس موجود بودن در بازار هست نه بخاطر كيفيت
بازي كه تو هارد ريخته ميشه ولي براي اجرا به ديسك نياز هست مگه اينكه بازي رو ديجيتالي از استور بريزي
پس در كرايه كردن بازي فقط تا موقعي كه ديسك فيزيكي كه رو داري مي توني بازي كني و بعدش ديگه نميشه (در حالي كه بازي تو هارد ريخته شده)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دکمه R2 دسته ام داشتم دستینی رو بازی می کردم خراب شد ، میره تو کامل برنمی گرده حالت فنری اش رو از دست داده یه ذره لاش به صورت کج باز میمونه ، باید ببرم تعمیرکار دیگه ؟ جایی رو سراغ دارید که بیشتر از حق اش نگیره ؟ اگه یک نفری رو تو پشت شهرداری سراغ دارید که معرفت داشته باشه بگید لطفا ، فردا ببرم درست اش کنم ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or