هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوباره سلام
رو کارتون کنسول نوشته CUH-1001A اینا واسه 2013 نیستن؟؟؟؟
لطف کنید سریع جواب بدید?
اخه تو بعضی از اگهی ها میبینم ک مینویسن: ریجن 1 یا 2 برای 3 ماهه سوم 2014. (CUH 1115A یا CUH1116A
فرقشون چیه؟؟؟؟
داداش اینجارو ی نگاه بنداز
تاریخشون و اطلاعاتشون هست
http://www.psdevwiki.com/ps4/CUH-1000A

سلام
اتاق من کلا گرد و غبار زیاد داخلش میاد و علتش اینه که جنوب زندگی میکنم طوری که هر چند وقت یکبار رو کنسولم خاک خیلی کمی میشینه میخواستم بدونم راهی وسیله ای چیزی نیست که از نشستن گرد و غبار رو دستگاه جلوگیری کنه؟ مطمینا مقداری از این گرد و خاک تو خود کنسولم نفوذ کرده میترسم به مرور زمان به دستگاه اسیب بزنه کاری هست که بتونم انجام بدم برا جلوگیری از اسیب؟

سلام
اتاق من کلا گرد و غبار زیاد داخلش میاد و علتش اینه که جنوب زندگی میکنم طوری که هر چند وقت یکبار رو کنسولم خاک خیلی کمی میشینه میخواستم بدونم راهی وسیله ای چیزی نیست که از نشستن گرد و غبار رو دستگاه جلوگیری کنه؟ مطمینا مقداری از این گرد و خاک تو خود کنسولم نفوذ کرده میترسم به مرور زمان به دستگاه اسیب بزنه کاری هست که بتونم انجام بدم برا جلوگیری از اسیب؟
جلوی گرد و غبار که نمیشه گرفت. نهایتا روش بپوشون یا نمیخوای استفاده کنی یه جای بسته نگه دار
در کل فنها خیلی موقها میدن بیرون این چیزها مگر ایکه بیش از حد زیاد باشه ولی خیلی مهم نیست ... قسمتهای vent های بقل رو یه گرد گیری کنه بیشتر موقه ها باید حل باشه .
dont worry

دوباره سلام
رو کارتون کنسول نوشته CUH-1001A اینا واسه 2013 نیستن؟؟؟؟
لطف کنید سریع جواب بدید?
اخه تو بعضی از اگهی ها میبینم ک مینویسن: ریجن 1 یا 2 برای 3 ماهه سوم 2014. (CUH 1115A یا CUH1116A
فرقشون چیه؟؟؟؟
دوست خوبم تفاوت0باcuh1115 با cuh1116فقط توی جدید بودنش هست البته میگن مادر برد دستگاه تغییرات کوچیکی کرده اونم فقط وزن و چیزای نه چندان مهمه ولی تنها چیز مهم اینه که دستگاهت اگه ریجن یکه تولید 2014 یا بالاتر باشه که خودش نوشته اگه 4B باشه 2014 هستش این مهمه زیاد حساس نباش

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز یه سوال فنی.
امکان داره یه ps4 از یه ps4 دیگه بازی هارو با فریم بالاتر اجرا کنه؟
مثلا میگم اگه یه ps4 به علت گرمای زیاد یا به هر دلیل یکی از اجزای سیستمش خوب کار نکنه باعث میشه که بازی افت فریم یا پرش تصویر به وجود بیاره؟مثل نیم سوز شدن خازن ها؟
----------------------------------
استرس گرفتم سر این موضوع که نکنه دستگاه چیزیش شده شدید:d
مشکل هم تو بازیcodهست انگار وقتی تو محیط راه میری اشیا محیط پرش دارن یه جوری انگار تیک میزنن یا موقع حرکت دیوارا خیلی ریز سر جاشون میلرزن.حالا نمی دونم اینا از گیمه یا دستگاه.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز یه سوال فنی.
امکان داره یه ps4 از یه ps4 دیگه بازی هارو با فریم بالاتر اجرا کنه؟
مثلا میگم اگه یه ps4 به علت گرمای زیاد یا به هر دلیل یکی از اجزای سیستمش خوب کار نکنه باعث میشه که بازی افت فریم یا پرش تصویر به وجود بیاره؟مثل نیم سوز شدن خازن ها؟
----------------------------------
استرس گرفتم سر این موضوع که نکنه دستگاه چیزیش شده شدید:d
مشکل هم تو بازیcodهست انگار وقتی تو محیط راه میری اشیا محیط پرش دارن یه جوری انگار تیک میزنن یا موقع حرکت دیوارا خیلی ریز سر جاشون میلرزن.حالا نمی دونم اینا از گیمه یا دستگاه.
رضا جان این مشکل شاید از تلویزیونت باشه البته بازی رو روی دستگاه دیگه آزمایش کن با آزمون و خطا ببین مشکل از کدومه یا بازی یا تلویزیون یا دستگاه

آخرین ویرایش:
چرا وقتی وارد ps app میشم دوستام رو نشون نمیده و مینویسه cannot load یا وقتی میخوام کسی رو add کنم مینویسه cannot send friend request و وقتی هم refresh میزنم مینویسه an error occurred ؟

رضا جان این مشکل شاید از تلویزیونت باشه البته بازی رو روی دستگاه دیگه آزمایش کن با آزمون و خطا ببین مشکل از کدومه یا بازی یا تلویزیون یا دستگاه
مرسی ادریس جان ولی باید بگم این مشکل همیشه نیست مخصوصا جاهای شلوغ این مشکل پیدا میشه .ایراد از مانیتورم نیست سالمه چیزیش نیست چک کردم.
یعنی میشه یه دستگاه خوب اجرا کنه یه دستگاه نه؟آخه بازی رو از رو هاردم اجرا میکنه به دیسکش مربوط نمیشه؟ای بابا نمیدونم چی کار کنم به خدا به دستگاه دیگه ای هم دسترسی ندارم.

سلام

سلام گرد و غبار همه جا هست ، روی کنسول و ، وسایل من هم دقیقه و ثانیه گرد و خاک میشینه ، مخصوصا روی تلویزیون که دائم تمیز می کنم ، من هر وقت بازی نمی کنم و کنسول خاموشه یک دستمال می اندازم روی کنسول که گرد و خاک نشینه

مرسی ادریس جان ولی باید بگم این مشکل همیشه نیست مخصوصا جاهای شلوغ این مشکل پیدا میشه .ایراد از مانیتورم نیست سالمه چیزیش نیست چک کردم.
یعنی میشه یه دستگاه خوب اجرا کنه یه دستگاه نه؟آخه بازی رو از رو هاردم اجرا میکنه به دیسکش مربوط نمیشه؟ای بابا نمیدونم چی کار کنم به خدا به دستگاه دیگه ای هم دسترسی ندارم.
بازی رو اپدیت کن
نه اینطوری نیست که کیفیت اجرایی فرقی داشته باشه
نمیتونم تصور کنم چه مشکلی داری !بد نیست یه فیلمی از بازی بگیری یه کمش رو اپلود کنی تا ببینیم مسعله غیر عادی هست یا نه .

چرا وقتی وارد ps app میشم دوستام رو نشون نمیده و مینویسه cannot load یا وقتی میخوام کسی رو add کنم مینویسه cannot send friend request و وقتی هم refresh میزنم مینویسه an error occurred ؟
مشکل از نت هست طبیعتا ...
dns ها دیگه رو امتحان کن...

بازی رو اپدیت کن
نه اینطوری نیست که کیفیت اجرایی فرقی داشته باشه
نمیتونم تصور کنم چه مشکلی داری !بد نیست یه فیلمی از بازی بگیری یه کمش رو اپلود کنی تا ببینیم مسعله غیر عادی هست یا نه
مرسی از پاسخ گویی شما.
من الان یه توضیحی میدم شاید بتونم برسونم آخه احساس میکنم از روی فیلم اصلا چیزی معلوم نیست همین الان امتحان کردم.
ببینید فرض کنید شما تو محیط بازی هستید و میرید کنار دیوار وای میستید اون طرف دیگه ی شما هم محیطی باز و شلوغ هست در واقع یه طرف شما دیوار هست و طرف دیگه محیط با جزییات های داخلش.حالا تو این حالت شخصیت و می چرخونیم وقتی که روی شما طرف دیوار هست فریم 60 هست ولی وقتی به محیط شلوغ میرسه یه تیک خیلی کوچیک (یه جورایی مثل فریز سریع و لحظه ای )میزنه و دوباره وقتی رومون به دیوار میشه فریم 60 هست.چقدر نوشتم شرمنده:d
آپدیتم کردم بازیرو ولی چیزی که منو نگران میکنه اینه که بیشتر به پرش تصویر و فریزه تا افت فریم مطلق.
راستی اینم بگم قبل آپدیت این مشکل نبود اصلا گیج شدم حسابی فقط برام مهم اینه که ایراد از دستگاه نباشه

آخرین ویرایش:
تم ها رو چطور تو دستگاه بریزیم؟!
لینک چندتا تم رایگان رو بدید مثل تم اردر ممنون میشم
حجماشون خیلی کمه . free ها رو که از استور میتونی بگیری راحت دانلود کنی
خریدنیا هم که باید بخری و دانلود کنی
اگه جاش تو store پیدا نکردی برو توی setting و theme آنتخاب کنی گزینه رفتن به قسمت مربوط به استورش هست.
موفق باشد.

بنظر شما كدوم ميتونه انتخاب بهترى باشه، دستگاه باندل يا دستگاه و بازي بصورت جدا؟

به نظر من هیچ فرقی نداره چون در دو صورت باالأخره باید بازی گرفت ، اگر بازی همراه کنسول باشه خب میشه مدتی با اون بازی بازی کرد اگر نه میشه همزمان با خرید کنسول براش بازی هم گرفت اما شخصا تجربه ی خرید کنسول که توش بازی باشه رو نداشتم ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or