هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
Ps4 ریجن 2ساخت کدوم کشور باشه بهتره؟
تاریخ ساخت رو چطور میشه فهمید؟و چه تاریخی باشه بهتره؟
ممنون

سلام دوست عزیز
ساخت اروپا باشه بهتره
اونجوری ک من میدونم اگر دستگا cuh 1116a باشه 2014 است البته من ماله اروپا رو گفتم
زیاد فرقی نداره ولی 2014 باشه بهتره

ساخت اروپا نداریم !!
همه تو چین ساخته میشن..

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

سلام
بالاخره ما هم یه دونه PS4 ریجن 2 گرفتیم . حالا چه اکانتی رو باید بسازم یعنی اینکه اکانتی که میسازم باید واسه کدوم کشور باشه بهتره ؟؟ یا اصلا اکانتمو چه جوری باید بسازم . چون وقت نمیکنم این سوال رو میپرسم . مرسی .

اول مبارک باشه :d

همونطوری که دوستمون آرمان گفت ساختن اکانت کاری نداره مثل ساختن یک ایمیل اسونه

برای اکانت که کجا بسازی به نظر من ريجن یک us بهتره قیمت گيمها استورش مناسب تره تخفیف های خوبی ميزاره کارت psn us فراوان تره کلا من us را بت پیشنهاد میکنم :)

سلام دوستان

یه راست میرم سر اصل کار:

قصد خرید PS4 دارم.تاپیک راهنمای جامع خرید PS4 کامل مطالعه شد.چند تا سوال قبل از خرید دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:

1.ریجن در خرید کنسول اهمیت داره؟ اگر اهمیت داره کدوم ریجن برای استفاده این کنسول در ایران توصیه میشه؟
2.خرید اکانت پلاس با توجه به ریجن کنسول باید انجام بشه؟(اگر این سوال خیلی مبتدیانه هست مارو عفو کنید;)
3.غیر از مواردی که در تاپیک راهنمای جامع خرید PS4 بهش اشاره شده چه نکاتی رو قبل از خرید این کنسول توصیه میکنید؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
1-اهمیتی نداره ولی ترجیحا ساخت کنسول مال 2014 به بعد باشه
2-نه ربطی نداره با توجه به موجود بودنpsn cardش در ایران انجام میشه که به صرفه ترینشون امریکاست
3-به مورد یک مراجعه شود:d

- - -ویرایش - - -

برای ps4 صفحه کلید هم در آمده؟؟؟
یه کیبورد واسش اومده که به دسته ps4 وصل میشه ولی کیبورد usb هم بهش میخوری که فقط برای پیام دادن و چت کردن کاربرد داره نه بازی

- - -ویرایش - - -

سلام
Ps4 ریجن 2ساخت کدوم کشور باشه بهتره؟
تاریخ ساخت رو چطور میشه فهمید؟و چه تاریخی باشه بهتره؟
ممنون
فرقی نمیکنه امارات و اروپا فرقی ندارن فقط مال 2014 به بعد باشه کنسولو که برگردونی یه کد کنار قسمت made in china هست که عدد اول مال سال هست و دوم سه ماهه سال هست

- - -ویرایش - - -

سلام ps4 الان فیلم 3d پخش میکنه یا باید اپدیتی چیزی کنیم ( اگر دستگاه را اکبند بگیریم)
رجین های محتلف را چی میتونه پخش کنه؟
ممنون
همیشه کنسول رو اپدیت کن کلا
فک میکنم پخش کنه ولی باید بلوری باشه یا دی وی دی(دقیق نمیدونم)واسه بلوری هم اگه ریجن لاک باشه باید هم ریجن کنسول باشه تا اجرا کنه ولی بیشتریاشون فری ریجن هستن

سلام ps4 الان فیلم 3d پخش میکنه یا باید اپدیتی چیزی کنیم ( اگر دستگاه را اکبند بگیریم)
رجین های محتلف را چی میتونه پخش کنه؟
ممنون

3d از اپدیت 2 اضافه شده بود. که البته از روی 3d bluray پخش میکنه
موفق باشید.

از استور شبکه پلی استیشن برو قسمت سرچ بزن destiny رفتی داخل زیر بازی دی ال سی هاشو معرفی کرده ولی قبلش ببین بازیت ریجن چنده چون باید ریجن بازی و اکانت هماهنگ باشه

دوستان مثل اینکه برای fifa دو نفره باید یه پروفایل برای دسته 2 ساخت چطوری میشه؟منظورش یوزره؟
لزوما نیازی به ساخته پروفایل یا همون user نیست. یه گزینه Guest Log in هم هست که به صورت مهمان log in میشه.

سلام دوستان من امروز یه ps4 دسته دوم خریدم میخواستم بدونم برا تست سالم بودن دستگاه کار خاصی هست که باید انجام بدم فرشنده تا روز شنبه برای تست وقت داده بهم ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان من امروز یه ps4 دسته دوم خریدم میخواستم بدونم برا تست سالم بودن دستگاه کار خاصی هست که باید انجام بدم فرشنده تا روز شنبه برای تست وقت داده بهم ممنون میشم راهنمایی کنید.
با دستگاه بازی کن حتما در طی این زمان . کلا جای نگرای نیست
ولی مثلا اگر خاموش بشه ( نباید اینطوری بشه ) یا cd رو بده بیرو ( اینم نباید اصولا اینطوری بشه ) بعد پس بده . به غیر از این مشکلی نبود ok هست :)

لزوما نیازی به ساخته پروفایل یا همون user نیست. یه گزینه Guest Log in هم هست که به صورت مهمان log in میشه.
چطوری guest login کنم؟
اگه بخوام یوزر جدید بسازم بیام با دسته دومم وارد اکانت اصلیم شم بعد یوزر جدید بسازم؟اینطوریه؟یا فرقی نداره با کدوم دسته میسازم؟

دوستان این کیف پول رو چطوری میشه شارژ کرد ؟ با پی بال می خواستم شارژ کنم نشد !!
کجا هستی ؟
Paypal ایران ساپورت میکنه ؟ ( شنیده بودم نمیکنه )
ارورش رو بنویش ؟

به هر حال اکثریت بچه ها psn کارت میخرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or