هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون از شما , خب در نتیجه بهتره هزینه نکنم چون هنوز نخریدم به همین خاطر بهتره که بازی که میگیرم رجین 1 باشه چرا عاقل کند کاری که بعدش لقمه رو دو دور دور سرش بچرخونه.

منظورم هندزفری جدا بود از این کوچولو ها که می کنند تو گوش
اگه منظورت اون هدستهای بلوتوسی جبراست نه به 4 نمیخوره اونا

درود !
این ارور های داخل بازی چیه؟!
من امروز کیلزون و چند روز پیش که first light رو بازی می کردم یک بار از این ارور ها داد! از چی می تونه باشه؟!!؟
سخت افزاری نیست که؟!

سلام
بالاخره ما هم یه دونه PS4 ریجن 2 گرفتیم . حالا چه اکانتی رو باید بسازم یعنی اینکه اکانتی که میسازم باید واسه کدوم کشور باشه بهتره ؟؟ یا اصلا اکانتمو چه جوری باید بسازم . چون وقت نمیکنم این سوال رو میپرسم . مرسی .

درود !
من امروز کیلزون و چند روز پیش که first light رو بازی می کردم یک بار از این ارور ها داد! از چی می تونه باشه؟!!؟
سخت افزاری نیست که؟!

براي منم چند باري موقع اساسين يونيتي از بازي مياد بيرون و اروري ميده كه در مورد آپديت هستش. مثلا همين امروز هم برام پيش اومد.

البته خيلي كم پيش اومده. ولي منم موندم اشكال از كجاست. احتمالا به آپديت هاي بازي ربط داره.

اگه منظورت اون هدستهای بلوتوسی جبراست نه به 4 نمیخوره اونا

به نام او که اولین ذره را آفرید , سلام علیکم ممنون از شما , پس به همین خاطر که شما می فرماییده که من هرچی تلاش کردم به پی اس سه هم نخورد ! حیف شد واقعا هزینه ی الکی کردم , می تونستم یه چیزی بذارم روش از این گوشی بزرگای مخصوص بگیرم

- - -ویرایش - - -

به نام او که اولین ذره را آفرید ,

دوستان بنده گیر کردم , به نظر شما کنسول رجین 2 است , اکانتم رجین 1 است , بازی های رجین 1 کمیاب و گران تر است مخصوصا تو پی اس 4 , حالا با تمام این تفاسیر بهتر نیست اکانت رجین 2 بسازم ؟ سیوها و رکوردهای اکانتم رو که تو قبر نمیخوام ببرم , قیدش رو بزنم اکانت رجین 2 بسازم که هم به کنسولم بخوره هم بازی های رجین 2 راحت بگیرم و آنلاین هم هیچ مشکلی نداشته باشم چون اکثر بازی ها رجین دو است , نظرتون چیه ؟

به نام او که اولین ذره را آفرید , سلام علیکم ممنون از شما , پس به همین خاطر که شما می فرماییده که من هرچی تلاش کردم به پی اس سه هم نخورد ! حیف شد واقعا هزینه ی الکی کردم , می تونستم یه چیزی بذارم روش از این گوشی بزرگای مخصوص بگیرم

- - -ویرایش - - -

دوستان بنده گیر کردم , به نظر شما کنسول رجین 2 است , اکانتم رجین 1 است , بازی های رجین 1 کمیاب و گران تر است مخصوصا تو پی اس 4 , حالا با تمام این تفاسیر بهتر نیست اکانت رجین 2 بسازم ؟ سیوها و رکوردهای اکانتم رو که تو قبر نمیخوام ببرم , قیدش رو بزنم اکانت رجین 2 بسازم که هم به کنسولم بخوره هم بازی های رجین 2 راحت بگیرم و آنلاین هم هیچ مشکلی نداشته باشم چون اکثر بازی ها رجین دو است , نظرتون چیه ؟
سلام...
در مورد هندزفری بنده در انجمن پلی3 جوابتون رو دادم..
در مورد پلی 4 شما باید ریجن اکانتتون 1 باشه چون برای خرید از استور اول اینکه با ریجن 1 شما باید PSN CARD به دلار بخیر که خیلی ارزونتر واستون تمام میشه هم اینکه PSN CARD ریجن 2 بسیار نایابه + هزینه بالاتر از ریجن 1 ....
برای انلاین بازی کردن ریجن بازیتون مهم نیست فقط برای خرید از استور مورد استفاده قرار میگیره...
موفق باشید

- - -ویرایش - - -

درود !
سخت افزاری نیست که؟!
کد ERROR چیه؟ بهتره مطرح کنید تا جواب کامل بگیرید و مشکلتون حل بشه

سلام...
در مورد هندزفری بنده در انجمن پلی3 جوابتون رو دادم..
در مورد پلی 4 شما باید ریجن اکانتتون 1 باشه چون برای خرید از استور اول اینکه با ریجن 1 شما باید PSN CARD به دلار بخیر که خیلی ارزونتر واستون تمام میشه هم اینکه PSN CARD ریجن 2 بسیار نایابه + هزینه بالاتر از ریجن 1 ....
برای انلاین بازی کردن ریجن بازیتون مهم نیست فقط برای خرید از استور مورد استفاده قرار میگیره...
موفق باشید

به نام خدا سلام , ممنون , چقدر سخت شد , پیش خودم فکر می کردم یه اکانت رجین 2 بسازم و تمام مشکلات حل شه :/ - پس پیشنهاد شما اینه که بازی نخرم به شرطی که رجین 1 باشه دیگه , اینطوری مشکل حله ,

در مورد هندزفری هم نمی دونم مشکل کجا است فعلا که نشد , چون من آنلاین بازی می کنم , انگلیسی بلد نیستم ولی خب از اینکه آنلاین بازی می کنم و گاهی تو بازی صدای طرف رو دارم و یک چیزهایی به همدیگه میگیم لذت میبرم , که فعلا متأسفانه از طریق همون دوربین پی اس سه صورت میگیره

- - -ویرایش - - -

انلاین نیازی به مچ بودن ریجن نداره ... مچ بودن ریجن اکانت و کنسول هم هیچ اهمیتی نداره
انتخاب خودت هست در هر حال . اکثریت اینحا 2 رو دارن . 1 هم دارن D:

سلام
بالاخره ما هم یه دونه PS4 ریجن 2 گرفتیم . حالا چه اکانتی رو باید بسازم یعنی اینکه اکانتی که میسازم باید واسه کدوم کشور باشه بهتره ؟؟ یا اصلا اکانتمو چه جوری باید بسازم . چون وقت نمیکنم این سوال رو میپرسم . مرسی .
اکانت ک ساختش ساده هست. طبقه همون سوالهای که کنسول میپرسه پیش برو
اکانت میتونی ریجن 1 بسازی که امریکا میشه.
england - امارات و کشورهای اروپایی هم 2 میشه
یادت باشه چیزی بین اکانتها قابلیت transfer نداره
برای نصب dlc هم باید اکانت و ریجن بازیت یکی باشه البته از primary میتونی استفاده کنی که مابقی اکانتها هم استاده کنن
در اخر برای ادرس هم کشوری که انتخاب کردی رو از روی google map یه جا انتخاب کن و ادرسش رو بده

دوستان بازی infamous first light چند ساعت گیم پلی داره؟ممنون
حدودا 4 الا 5 ساعت مفید. برای کامل کردنش هم چند ساعت بیشتر ( شاید 8 )

درود !
سخت افزاری نیست که؟!
سعی کن بازی رو اپدیت نگه داری به علاوه اینکه یک rebuild database انجام بدی. گاها در جهته کمتر شدن مشکلات میتونه کمک کنه . اما پیش میاد !!

دوستان نمیدونم چاش اینجاست یا نه ولی رجین استرالیا میتونید پلاس 14 روزه رایگان بگیرید بازی هاشم بازیه ریجن1 و2 بشتابید...
جدی ؟
جالبه ! البته من امتحان نکرده بود . فک نمیکردن با اون قیمتهای فضایی استوره ما انقدر دست و دل باز باشن !!!

مخ درد گرفتم , آخرسر نفهمیدم چیکار کنم , دیگه یه چیزی میگم نه توش نیارید :/

بذارم همین اکانت رجین 1 سرجاش باشه , بازی خواستم بخرم اگه رجین 1 بود بخرم که وقتی میخوام هزینه ی سنگین کنم واسه پلاس 1 ساله رجین 1 و خوده بازی که اگه اویل باشه و کد داشته باشه خودش هم هزینه می خواد دیگه هیچ مشکلی نداشته باشم ,

مشکل بعدی اینجا است که طی این یکسال به نظرم دو سه تا بازی رجین 1 هم گیرم نیاد که آنلاین خوب داشته باشه !

سلام دوستان

یه راست میرم سر اصل کار:

قصد خرید PS4 دارم.تاپیک راهنمای جامع خرید PS4 کامل مطالعه شد.چند تا سوال قبل از خرید دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:

1.ریجن در خرید کنسول اهمیت داره؟ اگر اهمیت داره کدوم ریجن برای استفاده این کنسول در ایران توصیه میشه؟
2.خرید اکانت پلاس با توجه به ریجن کنسول باید انجام بشه؟(اگر این سوال خیلی مبتدیانه هست مارو عفو کنید;)
3.غیر از مواردی که در تاپیک راهنمای جامع خرید PS4 بهش اشاره شده چه نکاتی رو قبل از خرید این کنسول توصیه میکنید؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

سلام
Ps4 ریجن 2ساخت کدوم کشور باشه بهتره؟
تاریخ ساخت رو چطور میشه فهمید؟و چه تاریخی باشه بهتره؟
ممنون

سلام دوست عزیز
ساخت اروپا باشه بهتره
اونجوری ک من میدونم اگر دستگا cuh 1116a باشه 2014 است البته من ماله اروپا رو گفتم
زیاد فرقی نداره ولی 2014 باشه بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or