هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام:
من کنسولی رو از اینترنت خریدم و پلمپ هست میخواستم بدونم دقیقا واسه راه اندازیش باید چیکار کنم؟
چون تا حالا اصلا کنسول نداشتم :)
سلام عزیز
چیزه خاصی نداره
روشن میکنی . طبقه راهنما ساعت و...تنظیم میکنی و اکانت میسازی. همین . اپدیت هم میکنی D:

۲ سوال :
اصولا دوال شاک چند ساعت باید شارژ نگه داره!؟
سوال دوم اینکه بخشی نیست که فعال کنیم که وقتی فرندز هامون آفلاین یا آنلاین شدن ما رو خبر دار کنه( دقیق مثل چیزی که وقتی به پارتی وصل میشن به اطلاعمون میرسه!)؟

۲ سوال :
سوال دوم اینکه بخشی نیست که فعال کنیم که وقتی فرندز هامون آفلاین یا آنلاین شدن ما رو خبر دار کنه( دقیق مثل چیزی که وقتی به پارتی وصل میشن به اطلاعمون میرسه!)؟

من معمولا دستم شارژ کامل باشه 5 الی 6 ساعت باتری نگه میداره

۲ سوال :

5-6 ساعت شارژو نگه میداره
همچین چیزی فعلا اضافه نشده ولی گفته بودن تو اپدیت بعدی اضافه میشه

دوستان شاید سوالم تکراری باشه...ولی میون این سه تا کدوم رو پیشنهاد میکنید از نظر گرافیک داستان و ...

Backlight

warframe

Loadout

ممنون:d
داستان که تعطیلن چون همه online هستن فقط
من warframe رو بدم نمیاد. loadout هم بد نیست ولی در مجموع کلا تعریفی ندارن هیچکدوم

نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم
الان قیمت plants vs zombies garden warfare چقدره( باز ) ?
قیمتها بالا پایین دارن هر کسی یه قیمت میزاره.اما قیمت مناسب باید 70 80 باشه...چون TLO الان دسته دوم 60 هم پیدا میشه...

سلام دوستان
ی سوال داشتم از خدمتتون
من چند بار دستگامو از کابل برق از خوده پشت کنسول قطع کردم یعنی از برق نکشیدم از خوده سوکته برق از پشت قطعش کردم، این کار مشکلی واس دستگا نداره؟

سلام دوستان
ی سوال داشتم از خدمتتون
من چند بار دستگامو از کابل برق از خوده پشت کنسول قطع کردم یعنی از برق نکشیدم از خوده سوکته برق از پشت قطعش کردم، این کار مشکلی واس دستگا نداره؟
اگر دستگاه خاموش بوده خیر.. اما اگر روشن بوده این اتفاق افتاده باشه واسه کنسول مضر هست...نوسان برق ایجاد میشه و ممکنه هر مشکلی برای کنسول پیش بیاد...

سلام به همه
دوستان دوتا سوال دارم جواب بدید ممنون میشم
1.الان وقت خوبیه که ps4 بخرم یا بزارم بعد عید بگیرم؟بعد عید قیمتش پایین تر میاد یا فرق نداره؟
2.اگر الان وقت خوبیه بی زحمت بگید چه قیمتی الان مناسبه بالاش پول بدم؟
ممنون

سلام بر دوستان سوال
فرمت های ویدئویی که ps4 بخش میکنه چی هست؟ شما امتحان کردید؟
فلش(کول دیسک،فلش مموری) می خوره؟
external هیچ چیزی رو برای بخش تصویری ساپورت نمیکنه
bluray only
هم دیسک بلوری و هم دیسک دی وی دی پخش میکنه (کپی هم پخش میکنه). پخش فیلم از رو فلش فعلا ساپورت نمیشه، فقط موزیک فعلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or