ریجن 2 سفارش هم اروپا داریم هم ژاپن
ژاپنیه از ریجن 1 ارزون تره
ریجن سفارش اروپا هم که از 1 گرون تره
ریجین 2 ژاپن همون رجین 2 محسوب میشه ؟ مثلا بازی 2 بگیریگم با اکانت ریجین 2 میتونیم dlc و اینا دان کنیم ؟
ریجن 2 سفارش هم اروپا داریم هم ژاپن
ژاپنیه از ریجن 1 ارزون تره
ریجن سفارش اروپا هم که از 1 گرون تره
هیج مقاله رسمی مبنا بر slim نبوده .پس این مقاله ها که میگفتند قراره ps4 اسلیم بیاد برای 4k الکی بود ؟
بله ریجن 2 حساب میشهریجین 2 ژاپن همون رجین 2 محسوب میشه ؟ مثلا بازی 2 بگیریگم با اکانت ریجین 2 میتونیم dlc و اینا دان کنیم ؟
بله ریجن 2 حساب میشه
ولی اصلا به کنسول ربطی نداره
شما میتونی یجن 3 بخری کنسول رو!!!!
ولی اکنت ریجن 1 بسازی و بازی ریجن 2کنیهیچ مشکلی پیش نمیاد!!!
فقط تو موقع خرید dlc , ... باید ریجن بازی با اکانت یکی باشه
ولی برای بازی هایی که نیمخواید خریدی چیزی کنی مهم نی این قسمت
در هر صورت ریجن کنسول اصلا مهم نی
اکانت ریجن یک رو اکتیو پرایمری کنسلام. راستی من اگه روی اکانت ریجین یکم پلاس داشته باشه بعد یه اکانت ریجین 2 بسازم میتونم آنلاین بزنم با 2 ؟ بازی tlou دارم ریجین دو اکانت پلاسمم ریجین یکه نمیره تو انلاین یکی کمک کنه لطفا
NAt TYpe 3 به صورت Restrict شده میتونه محدودیتهای تو وصل شدن به Host اینا ایجاد کنه و یا مداخله توی برقراری ارتباط داشته باشی ولی همیشگی و 100% نیستبعضی وقت ها اینترنتم nat type 3 میشه وقتی از سرویس کاهش پینگ استفاده میکنم.
آیا مشکلی پیش نمیاد؟
توی gta online بعضی وقت ها میومد بیرون اشکال از سروره یا بخاطره همینه؟
external هیچ چیزی رو برای بخش تصویری ساپورت نمیکنهسلام بر دوستان سوال
فرمت های ویدئویی که ps4 بخش میکنه چی هست؟ شما امتحان کردید؟
فلش(کول دیسک،فلش مموری) می خوره؟
حالا یه سوال تخصصی
ایا ریجن 2 ژاپن هم ماننده اروپا cuh 1116 داره ؟؟ یا اینکه 1116 فقط مخصوص 2 اروپا هست ؟
چون از سرویس کاهش پینگ استفاده می کنم پینگم خوبه و با اروپا حدود 150 هستNAt TYpe 3 به صورت Restrict شده میتونه محدودیتهای تو وصل شدن به Host اینا ایجاد کنه و یا مداخله توی برقراری ارتباط داشته باشی ولی همیشگی و 100% نیست
پینگت به صورت معمول چقدر هست با سروره لندن ؟؟؟؟
اصولا با تیک زدنه گزینه UPNP توی تنظیمات مودم باید NAT TYPE 2 رو بگیری.

مواقع خلوت امتحان کن این ارور ببیشتر بخاطر سرعت پایینهچرا PSN برای من باز نمیشه ؟
توی تست کانکشن همه چیز اوکیه اما وقتی میخوام برم توی استور روی please wait میمونه !
ISP هم پارس انلاین هست.